- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли психологическо въздействие носенето на униформа или костюм?
Не е нужно да се доказва. Нито има единение в държавите като съществуващи самостоянни и силни единици с признаване на националните корени, нито хората в икономическите съюзи в тази модерна световна система изпитват някаква свобода пред истинските владетели - огромни, най-вече американски корпорации и монополи, превръщащи бавно, но сигурно всеки един човек в биологичен робот и непозволяващи реализцията на нов вид енергия, която може да застраши съществуванто им и капитализма. Истината според мен е че тези хора движат дори ''културата'' , създават критериите за традициите, върху които се посланят политиците на оделните малки и абсолютно зависими държави.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-15-2018 на 18:48
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.