Относно противозачатъчните и cringe-а от гинеколози
Здравейте! Момиче на 15 съм и си имам сериозен приятел от около година и нещо. Правим секс от сравнително скоро (половин година) и имахме доста проблеми с кондомите. Късали са се от една опаковка 2 при положение, че бяха поставени съвсем правилно и както трябва, абе китайска работа. ;/ Тъй като не искаме и двамата след 9 месеца неочакван подарък хаха, смятам да почна да пия някакви противозачатъчни, защото според нас са най-много сейв. Обаче нямам желанието да ходя по гинеколози и тем подобни и за това се рових няколко часа из нета и намерих много информация за тях. Та искам да ви питам дали е окей ако си самопредпиша хд Открих едно хапче, което се препоръчва за новоприемащи на такива хапчета.Btw казва се Фемоден. Проверих листовката в едни сайтове ала бала и тъй като знам, че не съм алергична към веществата му и нямам болести, които могат да се задълбочат от него, смятам да си взема една опаковка от близката аптека(в нея дават лекарства без рецепта за това един проблем по-малко хд ) ,обаче не съм сигурна дали ш действа добре иии като цяло казвайте някакви мнения, хейт, препоръки от вас и като цяло това е.