Напоследък имам един доста сериозен проблем. От вече 6-7 години някъде много ме боли когато ми идва всеки месец, от години съм така и понякога боли слабо, понякога все едно Сатаната си прави ебавки с мен. Anyway, в началото на тази година пих едни лекарства (свързани не с това, но явно имаха влияние) и изобщо не ме болеше. Имах си други проблеми, но в отношение на цикъла ми нямаше болки никакви. Беше Рай. Е, наложи се след месеци да сменя лекарството с едно по-силно и тогава дойде истинския Ад. Бях лятото с най-добрата си приятелка на селото й и когато ми дойде болката беше умножена по над 10. Дори съм се разплаквала от болката, а не съм глезена да плача за най-малката болка, което ще рече, че доста сериозно болеше. Едвам се прибрах, като тя ми помогна, а преди това бях буквално легнала на стълбите в една сграда защото не можех да се движа дори. Всичко ми премаля до такава степен, че имах световъртеж и краката ми не можеха да ме издържат, а болката беше неописуема. Явно и от самата болка не съм можела да вървя (така ми казаха и съм тръгвала дори да припадам о.О но не, не припаднах). Легнах и с 300 зора заспах и всичко свърши. На другия месец имаше болка, но бързо я притапих и говорих с медицинско лице - казаха, че когато ми идва и аз съм с ниско кръвно (имах и анемия) и то още повече ми пада кръвното и границите са приближени и става мазало. Тогава не се замислих и на другия месец взех, че ядох храна, от която кръвното пада и точно ми беше дошло и следобеда съжалявах многократно за това. Пак се случи това, че не мога да се движа, едвам вървя, пих течен аналгин и пак не ми мина, от спазмалгон-а спря да ми минава, а от нурофен-а още преди година спря. Последния път беше още по-зле и от лятото. По едно време направо ми се искаше просто да си отида (а съм против глупостите на пуберите със самоубийства, смърт и т.н.) и да спре тази мъка и така съм стояла 1 час и просто заспах неосъзнато. Другата седмица ще ми идва и ужасно ме е страх, че ще се случи същото. Предполагам бе излишно да пиша всичко горе, но нека минем към въпроса - какви храни освен айрян със сол вдигат кръвното? Личния ми лекар каза, че това със сладкото при ниско кръвно било мит, но тогава други неща за вдигане на кръвно какви има?
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac