.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Без гадже

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nqkoisi123 Виж мнението
    Здравейте, не знам дали тази тема е за тук, но имам проблем с момичетата на 16 години съм и съм нямал до сега гадже може би се дължи на това, че съм ,,ГЕЙМЪР,, и не обичам да излизам по дискотеки, чалготеки, и подобни. Не пия нито пуша не знам срамежлив съм и ми е супер тъпо в момента.
    От това което си написал, излиза че си непривлекателен за жените. Дори да почнеш да излизаш по дискотеки, никоя няма да те погледне, нито ще знаеш как да я зарибяваш.
    Ако имаш пари и добър външен вид, имаш шанс да промениш живота си и жените да почнат да те харесват. Ако не - стой си на компютъра и няма да мислиш толкава за гаджета.
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Е, нищо ненормално няма в това че нямаш гадже. Няма универсален срок за намиране на първо гадже, при всеки става по различно време,...
    Няма определен срок, но от един момент нататък, определено не е нормално и има някаква сериозна причина, да не намираш човек до себе си!
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    ...то е случайност.
    В тоя живот много малко неща са случайни!
    В човешките взаимоотношения няма нищо случайно!
    Да наричаш подобно нещо "случайност", доказва колко малко разбираш тези работи !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    От това което си написал, излиза че си непривлекателен за жените. Дори да почнеш да излизаш по дискотеки, никоя няма да те погледне, нито ще знаеш как да я зарибяваш.
    Ако имаш пари и добър външен вид, имаш шанс да промениш живота си и жените да почнат да те харесват. Ако не - стой си на компютъра и няма да мислиш толкава за гаджета.
    Няма определен срок, но от един момент нататък, определено не е нормално и има някаква сериозна причина, да не намираш човек до себе си!
    В тоя живот много малко неща са случайни!
    В човешките взаимоотношения няма нищо случайно!
    Да наричаш подобно нещо "случайност", доказва колко малко разбираш тези работи !
    Първата, непринудената любов, често е обект на случайност попадането и последващото съвпадане с човека.
    Пък за възрастта е ирационално да смятаме, че има конкретна възраст до когато трябва да станат нещата. Има ужасно голям брой фактори, които променят ситуацията.
    Авторе, по нищо от написаното не звучи, че си непривлекателен. Звучи по-скоро да не си правил много активни опити. Играенето на игрии и стоенето пред компа не е едно и също, игрите са полезни, има доказателства по този повод.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си