- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля, че може би съм гей..
Изглежда, че не си отговаряш на въпроса, защо обратната сексуалност първоначално е била считана за болестно състояние, а после е била приета за нещо друго различно от болест?! - така аз също бих могъл да се заблуждавам и да лъжа публично следвайки някакъв световен модел (например защото на разни инстанции не им е пукало за съдбата на милиони хора за да намерят лечение за тях, но са предпочели да ги набутат в десета глуха).
Ти, ка(к)то си мъж, би ли правил секс с друг мъж, който с целия си тестостерон (включително с нисък/дрезгав мъжки глас) ти казва "пич, искаш ли да ти извъртя една св*рк*?"?! (защото аз например не бих, и не само аз, но и много други мъже). Ако и ти не би го направил, тогава защо трябва да казваш на другите да приемат такова нещо за нормално/естествено?
Не че досега на този свят не е имало такива терапевтични заведения, в които хомосексуалисти са били лекувани от хомосексуализъм, но са били пазени в тайна от обществото, защото, както и ти се досети, дейността им не е била съвсем легална (като не са били и много на брой, но малко) - ето в тази статия се говори за някои такива: https://novini.bg/sviat/latinska-amerika/425394
Както и ти каза, имало е и насилие и дори изнасилвания в такива заведения, но е имало и такива, в които много от пациентите не са били вкарвани против волята им, а са постъпвали там доброволно, обаче терапията е била много скъпа, освен че и нещо подобно на проституция - като цяло този свят не разполагаше с достатъчно евтини, ефективни и достъпни методи за лечение от обратна сексуалност.
Последно редактирано от npp : 08-04-2018 на 11:57
Никак не обичам човек без елементарно научно образование да ми говори за лечение на нещо, което дори не е болест. Нормално е субективна категория, аз не бих правил секс с друг мъж, но не бих попречил, възпрепятствал или ограничил по какъвто и да е начин двама мъже да правят секс, само защото аз не бих правил.
Това нещо не е лечение. В статията не е описано лечение, а е описан сбор от изключително тежки криминални престъпления срещу личността.
Едно от най-основните неща в науките, занимаващи се с лечение на заболявания е първо да не се вреди на лекувания субект.
Не е рационално лечението да води до по-силен отрицателен ефект, отколкото ако няма лечение. По тази логика твоята, ако имаме един терминално болен пациент с рак би било подходящо да вземем да го разстреляме като лечение. Да, излекуван е наистина, няма как да е болен и мъртъв едновременно. Съдейки по странните ти мисли, подозирам, че ще атакуваш моят аргумент с идеята за евтаназия, но отсега да ти кажа, че това е по-скоро медицинска процедура, отколкото лечение. Тоест, не се класифицира като лечебен процес.
Съдейки по мненията ти, в които забелязвам проблясъци на някакъв примитивен интелект примесен с псевдо-християнски глупости съм почти убеден, че имаш някакво заболяване. Не знам какво със сигурност, малко прилича на някаква форма на параноидна шизофрения.
Btw да ти обясня ли как са лекувани едно време и други заболявания по горепосочените методики от теб? Мисля, че и ти едно време би попаднал в подобен метод за лечение.
P.S. Сега като се зачетох в другите мнения, както и в това на колежката по-горе, искам много приятелски и мило да те предупредя да внимаваш изключително много какво пишеш, защото много ми прилича да проповядваш идеи на някаква секта. Последният ми сблъсък с подобен индивид, проповядващ сектантски идеи, използвайки служебната си позиция на асистент в университет, завърши с неговото дисциплинарно отстраняване от длъжност.
Ако мерна нещо подобно, навеждащо към идеи за секта, ще действам изключително про-активно по твои адрес и ще се погрижа за премахване на съдържанието, което си разпространил. Мисля, че вече видя от предишна тема в която беше творил.
Последно редактирано от dexofen : 08-04-2018 на 20:00
Дори и да имам заболяване, ти не си от онези, които биха лекували болните, защото вече предаде мнозина да боледуват до края на животите си (иначе казваш, че не би го направил, защото си тарикат, но ако те боледуват, тогава казваш, че нямаш нищо против).
Не смятам, че си заслужава да живееш не само като отлъчен но дори и като самоотлъчен от обществото само защото ти е внушено чрез чародейство/магия, че си жена, а ти виждаш, че си с мъжко тяло, при положение че, така или иначе, всяка душа ще има да се ражда безброй много пъти като жена в следващи цикли на вечността (така както ги гледаш всички тези жени на света).
А ако имам скрийншотове на всичките ти спамерски постове, пак ли ще се осмелиш да ме съдиш?
Спамерските ми постове си ги има още, не са трити. Спам е едно, съвсем различно е обаче твоето съдържание (което междувпрочем е много старателно развито в една тема). И аз не те съдя въобще. Аз просто изисквам от екипа да приложи правилата на форума в дадена ситуация.
Аз в прераждане не вярвам. Бтв, чисто нормално питам, християнството вярва ли в прераждане, наистина не знам, затова питам.
Не съм предавал никого да боледува, никога не съм отказвал да помогна на някого, ако мога. Те не са болни от абсолютно нищо, аз не мога и няма да лекувам имагинерни болести. Всъщност, ако някои смята, че е болен от това, наистина ще трябва да се лекува, но не от хомосексуализъм, а от идеята, че смята, че е болен от това.
Има все повече и повече научни изследвания и експерименти с животни, даващи данни, че хомосексуализмъът и хетеросексуализмът са вродени характеристики на индивида и нямат свойството да се променят. Въпреки това, има сведения, че при някои индивиди са по-потиснати, отколкото при други.
Ето една научно-популярна обзорна статия от колега микробиолог, който доста уважавам:
http://6nine.net/2015/05/03/%D0%BC%D...-%D0%BE%D1%80/