.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Vaskoman Виж мнението
    окей тва добре,но наистина си мисля,че ако е бременна не е от мен(разбира се не съм 100% сигурен)но вземам мерки и не го правя без презерватив.
    Добре, напомням ти, защо:
    До сега никога не ме е лъгала за нищо
    Но все пак се съмняваш
    преди 2 седмици се е изчукала с бившия си обаче без презерватив мисля(не съм 100% сигурен в това)
    Ако беше убеден, че не те лъже, нямаше да питаш тук.

Той и е бивш не ходят.
    Но си се чука и с него... И те ли са "приятели с привилегии"? Брей, тая много привилегирована се оказа!...

Не мисля,че е трик за внимание.
    Да бе, хич не е! Ако тя беше сигурна за това от кого е бременна, което определено не ти влиза в работата, освен ако не си ти щастливеца, и то при още по-сложното условие, че сте уж скарани, въобще нямаше да ти го споделя. И с капут се прецакват нещата. Гаранция няма. Кефил си се и едва ли толкова щателно си проверил нещо, което е било за боклука. Върха на презерватива може да е бил цял, но това съвсем не значи, че е невъзможно да стане фал.

има ли смисъл да се притеснявам,че съм сгафил?
    Има, защото тази е опасна парантия, отмъстителна при това. Че за какво иначе първото нещо, което трябва да направи е да се изчука с някого, когато се скарате? Криворазбрани чувства са това примесени с долно мастийство. И ако има наистина някакви такива странни разбирания за чувства и взаимоотношения, като нищо след месец може да се обърнат нещата и да ти каже друго. Както LoveSofia каза, мастията като нищо може да ти натресе дете, а сега опипва почвата докато ти си мислиш, че тя няма за какво да те лъже.
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-15-2018 на 07:20

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си