Влезнах в сайта да търса една снимка на аватара ми и случайно попаднах на темата ти. Въпреки, че е от близо 1 месец пусната, реших да ти напиша моето мнение по въпроса, защото ме върна назад във времето, когато бях и аз на 16 и би могло да е полезно за още хора

Запомни следното - НЕ ОТЛАГАЙ,А ДЕЙСТВАЙ максимално бързо!
Колкото повече мислиш сценарии, дали ще си добър или какво тя ще си помисли, пък дали няма да си помисли друго - губиш време, губиш увереност и губиш фокус от целта.
И ще ти кажа нещо, като човек , който е бил на 16 преди 13 години .
Няма никакво значение дали ще се изложиш или ще се представиш блестящо. Хората забравят с времето нещата, променят се, мисленето също и дори променят спомените си. Когато съм бил в твоята ситуация и не съм действал, защото съм се вайкал, както теб, понеже ме е било и срам, винаги са се преебавали нещата. Дали някой друг се е намирал да свърши работа, или мацката си е тръгвала, или още 1000 варианта... Ще те е яд след време, че не си действал, да знаеш. За нищо не ме е било яд, когато съм пробвал и съм се провалял.
А и има момичета колко искаш. Нито ще е първата нито ще е последната. Ако видиш, че няма да се получат нещата, next! И запомни, че момичетата се водят от емоцията, за разлика от мъжете. Да не говорим за вашата възраст, където липсва и опит и мн лесно може да я залъжеш. И дори да се прецакат нещата заради тебе, запомни - това е опит. Колкото повече опитваш, толкова по-добър ставаш. Това важи за всеки аспект от живота. И за финал - нормално е да са зле нещата първия път. Връсниците ти може да те лъжат, колко големи ебачи са и т.н. гарантирам ти, че не са!