Така. Първо, модераторите, които се крият, не знам защо изтриха мнението ми към ива. Искам да си го повторя. Вярно, че може би ще му се загуби от първоначалната брилянтност, но все пак нека резилът бъде пълен и затова ще опитам пак.
Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
Признавам си и че винаги съм имала нещо като комплекс.
Не са само един, много са комплексите ти.
Ако не доминирам, не се чувствам добре тоест трябва да съм по-умна от партньора ми, да имам повече потенциал и тн.
С тия изисквания ще си останеш стара мома. Особено предвид факта, че явно имаш комплекс, че мъжете ти трябва да са нищо повече от твои роби за секс или като кукли без мнение или всякакъв потенциал да задминат плоските ти съждения за живота. Искаш ти да си доминантната, защото по настоящем ти си тъпканата в живота към момента заради непривлекателната си външност. Не случайно искаш да станеш лекар, за да може да раздаваш смъртни присъди за некачествените според теб хора. Не знам защо модераторите са на твоя страна и трият мнения, които засягат твоята противна личност. Та ти си до мозъка на костите си злобна, комплексирана и арогнатна.

Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
Хубава е ива, а и трябва да си на мн ниско ниво да обиждаш момиче за това.
Не виждам с какво това момиче е хубаво и какво е нейното ниво след като кълне по такъв вещерски начин всеки, който не е съгласен с плоските й мнения:
Ето затова не ми е жал за такива като вас, защото комплексите ви толкова ви разяждат отвътре, че вътрешността ви е обвита в некроза.
Да се върнем към думите й:

Вие сте тъпаци да продължавате да пропагандирате идеята, че мъжа трябва да е богат, за да има жена. Чрез това мислене таргетирате утаечни жени към себе си, които са актуални. Знаете, икономика е туй.
И като обиждаш отново, по-умна и по-красива ли стана? Да, права си за икономиката. Хубавите жени се продават по-скъпо на мъжете. Следователно един богат мъж е много по-перспективен в стремежа си да има хубава жена до себе си. Ти за богат мъж трудно ще се хванеш. И завиждаш и храниш останалите двеойки, защото вечно ти си зарязаната и при теб никой не се връща за секс независимо колко си самостоятелна, успяла, умна, можеща и кадърна. Някак си мъжете те избягват - дори бившите ти такива. Подхранваш си самочувствието си за изключителност с това, че това се дължи не на злобата ти същност (айде, външността вече я обсъдихме) ами на това, че мъжете не са достатъчно смели, за да имат умни жена до себе си. Истината драга е друга и тя е, че не си привлекателна и от там идва цялата ти злоба и завист. Не знам защо я пусна тази снимка с пъпките по-горе, но постигна обратния ефект. Действително имаше пъпки на снимката, която трябва да изстискаш... Та, ходи си стискай пъпките, госпожице умна, преуспяла и с потенциал да изкарва много пари, но бъдеща самотна мома с много котки.