- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Антисоциален?
те и хората са краен брой
колкото хора - толкова и стандарти
и не е вярно, че съвпадат
Може и да е клише, но е истина!
Е как какви?! От мама и тате - това е най-старият и сигурен метод да си богат - да се родиш в подходящото семейство!тоест ако не се родиш в подходящо семейство директно да си теглиш куршума?
ТУК ГРЕШИШТова е едно от основните неща, по които хората те преценяват, без значение дали са мъже или жени и дали спиш с тях!
И кво от тва?!
Много е лесно да усетиш невербално, че дадена жена не те харесва - ти да не мислиш, че можеш да промениш виждането ѝ с дрънкане на празни приказки?!
Невербално трябва да ѝ покажеш, че имаш кинти и готина кола! Това може и да промени мнението ѝ!неспасяем си, човек
пожелавам ти един ден да имаш кинти и готина кола и да се убедиш, че те не са всичко в живота
а можеш ли да прецениш дали един живот си струва да бъде изживян преди да си го изживял?Ти сам аза преди малко, че голяма част от общуването е невербално! В повечето случаи можеш да прецениш дали имаш шанс със някоя жена, още преди да си я заговорил!
От безсмисленото заговаряне няма никаква полза - ти си губиш времето, а на нея ѝ досаждаш!
ТУК ГРЕШИШСамочувствие не се гради с празни опити за разговори, а с трупане на състояние и демонстрирането му пред другите!
Успелите хора не се страхуват от провала, защото не знаят какво е това, или им се е случвало толкова отдавна, че са забравили!
фитнес, правилно хранене, активен живот, смяна на прическаМоже, но за това също се изискват пари.
Естетическата хирургия е скъпо удоволствие и не е за всеки!
и не ми казвай, че не работи или че е до ген
защото абсолютно всеки може да влезе във форма, стига да иска и да отдели време
и има хиляди примери за това
но за теб е по-лесно да си измислиш оправдание и да игнорираш това
4 години са доста време за хора на 12. как така какво ме кара? ти току що написа, че се случва в някакъв инервал?Пубертетът се случва между 11 и 15 г. при жените и 12 и 16 г. при мъжете! Интервалът е в рамките на 4 години максимум! Какво те кара да мислиш, че се случва по различно време?! Какво те кара да мислиш, че протича по различен начин при всеки?! 90% от нещата са едни и същи за всички!
Пъпките, както и грозотата са до ген и ако имаш нещастието да ти се случи, няма много какво да направиш! Това поне го казвам от личен опит! А твоите твърдения на какво се основават?!
после ме питаш какво ме кара да мисля, че се случва по различен начин?
може би това, че съм го видял?
или това:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...82%D0%B5%D1%82 - хвърли му един прочит
убиваш ми желанието за дискусия с тези неадекватни въпроси.
но пъпките се лекуват? как да няма какво да направиш?
за грозотата писах по-горе
а ако се различават?А ако не се различава?! А?
Беше въпрос на време сам да се изложиш като лицемер!
няма нищо лицемерно в казаното от мен.
https://blog.id.com.au/2014/populati...ertility-rate/Моят мироглед се основава на личен опит и наблюдения! Посочвам ти и други източници, подкрепящи моята теза.
Интересно ми е твоята теза на какво се основава?! Твоите празни приказки не се подкрепят нито от личен опит, нито от други надеждни източници! Това се нарича словоблудство!
Последно кога шансовете са пикови, че не разбрах?! С второто изречение се отрече от първото!
виж как съм уцелил графиката без да искам
да, напълно безсмислено и малоумно от моя страна е да се опитвам да споря с тебТака е когато вършиш и говориш малоумни неща. Радвам се, че си на път да го осъзнаеш, макар и накрая!
Ти и без това не можеш!
живей си с кривите разбирания, но не се сърди, когато другите не са на твоето мнение и не се опитвай всеячески да ги налагаш на околните
ако човек те слуша - трябва да се самоубие още на 12, ако не е от богато семейство и няма гените на олимпийски шампион