.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Здравейте!
    Нека да започна с това, че от известно време имам проблем, който и до ден днешен не е решен.
    Преди половин година получих бъбречна криза и отидох да ме прегледат. Гледаха ме на ехограф, рентгенова снимка ми направиха, урина, кръв и в крайна сметка ми казаха, че е преминавал камък и съм имал леко запушване в левия бъбрек. Лежах 3 дни в болницата основно на антибиотик и системи, при изписването минах пак на ехограф и нямаше уж проблем.
    На 20тия ден след изписването пак получих криза и минах основно с болкоуспокояващи и на 3тия ден изчезна болката с мисълта, че съм ходил да ме гледат.
    Преди година от този случай започнаха проблемите с болки долу ниско в корема,кръста и болки при уриниране с промяна на цвета на урината в бяло.
    Миналата седмица болките се завърнаха пак - в корема главно. Урината ми към края отново става в снежно бял цвят и понякога ме боли след малка нужда.
    Ходих на изследвания отново кръв и урина и нищо не показа. Мисля да ходя на ехограф, защото болките си остават. И, ако и той отново не покаже нищо вече не знам. Микробиология ще направя и не знам още какво друго, ако се окаже, че не са камъни.
    Някой,ако се е сблъсквал с такова нещо, ако може да даде съвет.
    Трябвало е най-напред да започнеш с микробиологичните изследвания, защото бялото течение е признак за наличието на гъбична инфекция от рода на кандидозната - ако се развива в един от бъбреците, тогава не е за учудване, че бялото изтича в края на уринирането - друга възможност е да се развива в простатата.

ПП. Сетих се (със закъснение) да кажа, че при такава инфекция е добре да се взима витамин Ц(C) капсула 500мг веднъж дневно заедно с плод или плодов сок, но поне 30-40 минути преди ядене - (препоръчвам haya labs или др. качествена марка без отложено действие, че има едни на които пише нещо от рода на timed release absorption - да не се взима от тях, трябва ударна доза) - всеки ден по 500мг поне в продължение на 1-2 седмици - да не се забравя, че трябва да пише 500мг аскорбинова киселина, т.е. витамин Ц(C) не трябва да е в друга форма (казвам го понеже се предлага и в други форми, като натриев или калциев аскорбат).
    Последно редактирано от npp : 09-24-2018 на 20:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си