Първоначално написано от
Mr.Killer
Здравейте!
Нека да започна с това, че от известно време имам проблем, който и до ден днешен не е решен.
Преди половин година получих бъбречна криза и отидох да ме прегледат. Гледаха ме на ехограф, рентгенова снимка ми направиха, урина, кръв и в крайна сметка ми казаха, че е преминавал камък и съм имал леко запушване в левия бъбрек. Лежах 3 дни в болницата основно на антибиотик и системи, при изписването минах пак на ехограф и нямаше уж проблем.
На 20тия ден след изписването пак получих криза и минах основно с болкоуспокояващи и на 3тия ден изчезна болката с мисълта, че съм ходил да ме гледат.
Преди година от този случай започнаха проблемите с болки долу ниско в корема,кръста и болки при уриниране с промяна на цвета на урината в бяло.
Миналата седмица болките се завърнаха пак - в корема главно. Урината ми към края отново става в снежно бял цвят и понякога ме боли след малка нужда.
Ходих на изследвания отново кръв и урина и нищо не показа. Мисля да ходя на ехограф, защото болките си остават. И, ако и той отново не покаже нищо вече не знам. Микробиология ще направя и не знам още какво друго, ако се окаже, че не са камъни.
Някой,ако се е сблъсквал с такова нещо, ако може да даде съвет.