.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Възможно ли е да съм бременна

Здравейте!Може да има подобна тема ,но не успях да намеря затова пиша тази.Проблемът ми е следният - на 22 септември с приятелят ми правихме секс (падаше се 5 дена преди датата на която “уж” трябва да е овулацията ми) и проблемът възникна от това ,че по едно време се скъса презервативът и продължихме без предпазни меркиНе ни се случва за първи път за това не изпитвах каквото и да е притеснение.Да кажем след около 10 мушвания той го извади и по него имаше нещо бяло в областта на главичката ,но все още не беше стигнал еякулация ,защото около 2 минути след това свърши.В началото имахме известни притеснения ,но след това се спряхме на версията .че има шанс бялото да е от мен (предполагам знаете за “смазката” която се отделя по време на секс) защото беше по-прозрачно от сперма.На 25 сутринта забелязах че цервикалната ми слуз преминава към белтъкообразна (това продължи до 27 ,когато и беше денят на овулацията) и притесненията съвсем изчезнаха понеже и да е било сперма не се предполага ,че сперматозоидите биха оцеляли толкова.Както обикновенно на 28 вече нямаше и следа от цервикалната слуз ,затова днес предприехме друг полов акт.Главният ми проблем е ,че след като приключихме започнах да изпитвам лека болка в левия яйчник или общо казано долната част на корема ,защото не съм изцяло сигурна дали е яйчникът (надявам се да е от това ,че към края той започва по-грубо като наближа еякулацията му ,а и нямах до сега никакви признаци на ранна бременност) и въпросът ми е има ли някакъв шанс това да е признак на бременност?
    Последно редактирано от Krisi K : 09-29-2018 на 16:47

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Пробвай с това:

Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Пробвай с това:

Още е рано за тест доколкото четох трябва да се изчака денят на закъснението ,а имам 2 седмици до цикъла и имам чувство че ще се побъркам

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Има и други методи...

Или ако тези методи са ти твърде сложни и недостъпни, мога да ти препоръчам и нещо по-просто:

Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

anonymous1043668
    Guest
    Има и други методи...

Или ако тези методи са ти твърде сложни и недостъпни, мога да ти препоръчам и нещо по-просто:

теста е най-бързия и сигурен вариант..

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Там, където описваш болката, може и да е от грубо клецане.
    Разбира се, темата е фейк

......

Много ми е Х-икс, след компетентните мнения на "Нелицеприятния", какво се случи с девойката?

На 200% съм сигурен, че не е бременна, но все пак ми е интересно на фона на такива капацитети като "За страх да го гълташ", който освен тест за бременност друго не знае. Толкова са му знанията на детето.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си