.
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Threaded View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Не, не съм нападал лично. Но наистина разликата между мен и теб е от земята до небето. Ти например фалшифицираш казаното от мен в цитатите, които ползваш с цел да заблудиш читателите. Аз не бих паднал толкова ниско.

Ми много неща го посъветвах, но как да ги перефразирам, за да ги разбереш и ти и той? Просто е безмислено да се хабя, за да повтарям едно и също. Който разбрал, разбрал! А и ти очевидно се палиш и коментираш само нещата, които някак си вътрешно те стягат (са ти комплекс), когато дори рандом разговор бегло ги засегне, а в действителност те нито са отнесени към теб в съответния момент, нито ти, ако допуснем, че посмееш да претендираш за средна интелигентен, би трябвало да им се връзваш. Но както и да е. Очевидно водя този спор с индивид, който няма желание да признае елементарна победа. Предпочиташ да заливаш с боза темите? Ок, няма да те репликирам повече. Чувствай се във вихъра си с невероятните си съвети! В крайна сметка авторът ще прецени сам кого да послуша.
    Ти малоумен ли си, кое не е отнесено към мен? Позволи си да кажеш, че едва ли съм почерпил в дадената ситуация момичето с повече от 5лв, което не е така, но това с каква цел е въобще? Коментираш мои евентуални действия, които не са така, критикуваш ги но това не е отнесено към мен. Що са нелеп идиот си? И всичко това само за да убедиш някой в нещо. Путка си.
    Последно редактирано от fire_magic : 10-17-2018 на 14:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си