.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    "Завист? На какво има да ти завиждам? На тоалетната в двора или хилядата лева? Смешникът си ти! Моля ти се, застреляй се!"
    Питах за моята завист къде е изразена. За твоя завист никога не съм питал? Странно, може би искаш да си признаеш нещо? Ти си тотално глупав, приеми го. Аз съм ти редактирал мненията с цел заблуда, аз ти казвам сбито какво си написал, докато всички твои аргументи са основани на празни приказки и измислици.

"Редактираш мненията си по 100 пъти, "
    -Щото не ти чета и половината от глупостите, после решавам да ти отговоря, ако случайно реша да прочета нещо повече.

"Говори за себе си. Тотално се насра тук и всички ти видяха сеира."
    Хахаха, тролска путкан фабрика.
    Що не си признаеш, че си поредното лапе дето зубка по цял ден, майка му още му бърше сополите и му помага с уроците, а татко му му дава съвети как да бъде топ-гъзарче. Въпреки това по всяка вероятност си все още девствен.

Последно редактирано от fire_magic : 10-19-2018 на 13:43

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    "Завист? На какво има да ти завиждам? На тоалетната в двора или хилядата лева? Смешникът си ти! Моля ти се, застреляй се!"
    Питах за моята завист къде е изразена. За твоя завист никога не съм питал? Странно, може би искаш да си признаеш нещо? Ти си тотално глупав, приеми го. Аз съм ти редактирал мненията с цел заблуда, аз ти казвам сбито какво си написал, докато всички твои аргументи са основани на празни приказки и измислици.
    Редактираш всичките си мнения след като те иронизирам с цел да заблудиш останалите потребители, че нещата които коментирам всъщност не си ги казал. Но всички могат да се върнат назад в темата и да видят неподправени цитати от твоите мнения в моите постове, които съм анализирал доста обстойно. Старая се да съм обективен и честен. А ти се стараеш да лъжеш и мажеш като дърт циганин и не ти се получава. И определено завиждаш на гражданите от столицата. Това мисля, че стана ясно на всеки до този момент след неадекватната злоба която изля по гражданите на София. Такава може да таи само един нискочелен, неинтелигентен и дълбоко комплексиран човек от най-бедната част на прованса.

"Редактираш мненията си по 100 пъти, "
    -Щото не ти чета и половината от глупостите, после решавам да ти отговоря, ако случайно реша да прочета нещо повече.
    Обяснимо е, че не дочиташ, защото четенето те изморява като процес. Това е работа за интелигентни хора.

"Говори за себе си. Тотално се насра тук и всички ти видяха сеира."
    Хахаха, тролска путкан фабрика.
    Що не си признаеш, че си поредното лапе дето зубка по цял ден, майка му още му бърше сополите и му помага с уроците, а татко му му дава съвети как да бъде топ-гъзарче. Въпреки това по всяка вероятност си все още девствен.

Няма какво да си признавам, защото предположенията ти за мен са неадекватни. Имам много с какво да се хваля, но не виждам смисъл да излизам като комплексар пред останалите само, за да ти доказвам точно пък на теб нещо. На светлинни години съм пред теб във всяко едно отношение, за което се сетиш. И да, наистина съм топ-гъзар! А ти си топ-мишкар! И спри да се връщаш да си редактираш мненията постоянно, че още повече се излагаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си