- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шшш алоуу я дайте съвети бре :Д
Анализите са ми безупречни! Ако не бяха, кажи ми тогава защо повече хора се съгласяват именно с мен, а не с теб?
Напротив, аз коментирам с цитати, за да бъде ясно, че не си измислям и същевременно да е по-лесно за читателите да знаят какво коментирам, а не да се връщат назад в темата и да си сглобяват мнението парче по парче както е необходимо при твоите мнения, защото твоят стил на писане е меко казано е ужасен. Ти пишеш разчленено и хаотично. Прихващаш си нещо от контекста, което ти е удобно да коментираш, не караш по същество и се връщаш да редактираш мненията както ти е удобно или когато се сетиш да добавиш нещо все едно. Това не е спортсмеснко, защото едно на ръка, че въвеждаш всички в заблуда, когато редактираш първоначалните си словоизлияния на базата на получената реакция, така че да изглежда, че уж казваш нещо, на което не му е отговорено както и трябва и това си е съвсем чиста форма на манипулация в разговора и второ, мненията ти не са с ясно рамкирани цитати и в тях липсва порядък. На човек му е трудно да се връща всеки път назад, за да види какво точно си коментирал. Не те мързи да редактираш, но те мързи да привеждаш мненията си в четлив вид...
След хидялидите ти редакции, изобщо не се разбира какво си искал да кажеш тук.
Първоначално беше казал, че изобщо не би черпил и почерпките са пари на вятъра. А сега казваш, че би черпил каквото и както трябва. От социално слаб студент от провинцията, който говореше за това, че една почерпка е равна на гладуване цяла седмица и филии с лютеница без мессо, стана много щедър изведнъж? Защо не кажеш, че в крайна смета си склонен да се съгласиш с мен, а чак сега, след 100 поста си измени мнението, така че привидно да излезе, поне за тези, които не четат резила ти от самото начало, че си много щедър
Аууу, извади тежкия коз "мама и тате". Е, по-истинни ли смяташ, че станаха предположенията ти за мен? Ти по-успял ли стана като каза това? Повярвай ми, аз отдавна съм направил нещо по върпоса с мечтата си и съм постигнал толкова много колкото ти в целия си живот умножен по 1000 не би. Сега, това че се дразниш на успелите хора си е твой проблем.
Хахахаха! Говори ги тия неща на себе си.
Нещо бъркаш. Аз лайна не ям. Така че достойно ти преотстъпвам първенството в тази твоя любима класация.
Значи, първо не се казва "у София". Това само разкрива какъв си селяндур. Особено простоватото ти селсло излъчване си проличава и в диалога, който водим тук, когато изписваш думите така:
И т.н. България ще е много по-прекрасно място за живеене, ако хората с твоя манталитет направо се изнесете вкупом и си останате да си миете паници някъде из вашата любима чужбина. Глупакът иска държавата да го нахрани и да го превърне в буржоа. Е, няма как да стане, но ти иди в някоя друга държава и опитай. На мен не ми пречи, даже ми е добре дошло да те няма.
Сега лъжеш изключително долно. Никой не ти вярва обаче. Ще почна да правя скрийншоти на мненията ти преди да ги редактираш и после да ги показвам пред останалите. Ще береш бая срам.
Ама не ме интересува вярваш ли ми или не! Кой си ти, че да ми дреме?
А когато ти се регистрираше, нямаше ли по-гейски никнейнмове от fire_magic или бяха заети?
И къде съм парадирал? Във всичките си мнения съм неутрален по отношение на такива въпроси като каква кола карам или къде живея и прочее. С нищо не парадирам. Ако за теб човек, който е успял по някакъв начин задължително "парадира" си проличава още повече елементарното мнение! Стига си клеветил, лъгал и мазал!