Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
Проблем, ако трябва да приемем че има е, че си мислиш, че си прав за всичко и си вярваш на глупостите. Категоризираш крайно нещата и се величаеш. Избираш си удобна крайна точка и натискаш газта докрай, като шофЕр без спирачки и счупено кормило. В реалният живот можеш само да катастрофираш тежко. Анализите ти са твърде прибързани, крайни, едностранни, целенасочени. Мога единствено да ти пожелая много да живееш и много да видиш.
Анализите са ми безупречни! Ако не бяха, кажи ми тогава защо повече хора се съгласяват именно с мен, а не с теб?

"Обяснимо е, че не дочиташ, защото четенето те изморява като процес. Това е работа за интелигентни хора."
Това пък какво беше. Твърдиш, че ако интелигентен човек чете, не може да се измори? Изобщо как се измерва умората от четенето спрямо интелигентността? Колкото по-висок интелект, толкова по-малко изморяване след четене. Бинго!?
Като надробиш всичко на отделни цитати така и коментираш след това всеки един, е доста непрегледно и неудобно за четене. Трябва да ти отделя достатъчно време докато ти събирам пъзела. Този стил е ужасен.
Напротив, аз коментирам с цитати, за да бъде ясно, че не си измислям и същевременно да е по-лесно за читателите да знаят какво коментирам, а не да се връщат назад в темата и да си сглобяват мнението парче по парче както е необходимо при твоите мнения, защото твоят стил на писане е меко казано е ужасен. Ти пишеш разчленено и хаотично. Прихващаш си нещо от контекста, което ти е удобно да коментираш, не караш по същество и се връщаш да редактираш мненията както ти е удобно или когато се сетиш да добавиш нещо все едно. Това не е спортсмеснко, защото едно на ръка, че въвеждаш всички в заблуда, когато редактираш първоначалните си словоизлияния на базата на получената реакция, така че да изглежда, че уж казваш нещо, на което не му е отговорено както и трябва и това си е съвсем чиста форма на манипулация в разговора и второ, мненията ти не са с ясно рамкирани цитати и в тях липсва порядък. На човек му е трудно да се връща всеки път назад, за да види какво точно си коментирал. Не те мързи да редактираш, но те мързи да привеждаш мненията си в четлив вид...

"една почерпка (проявата на щедрост, възможности и класа) "
Според мен е просто проява на явни симпатии към въпросното момиче. Възможности и класа..., може би, ако черпиш цялото заведение при всяко твое посещение...
След хидялидите ти редакции, изобщо не се разбира какво си искал да кажеш тук.

"Ами именно ти черпиш така, ако черпиш изобщо. И стига да не си редактираш мненията за пореден път, потребителите сами могат да се върнат назад няколко мнения в темата и да видят какво ти е мнението за почерпките. Сега много се раздаваш, че черпиш винаги "каквото поиска", а само няколко поста назад се обясняваш как почерпките са пари на вятъра и предпочиташ да минаваш без тях. "
-Ако ще черпиш, ще черпиш както трябва, а че можеш да минеш и без и това е така. Че могат да са и просто пари на вятъра и това е така. Кое не разбра?
Първоначално беше казал, че изобщо не би черпил и почерпките са пари на вятъра. А сега казваш, че би черпил каквото и както трябва. От социално слаб студент от провинцията, който говореше за това, че една почерпка е равна на гладуване цяла седмица и филии с лютеница без мессо, стана много щедър изведнъж? Защо не кажеш, че в крайна смета си склонен да се съгласиш с мен, а чак сега, след 100 поста си измени мнението, така че привидно да излезе, поне за тези, които не четат резила ти от самото начало, че си много щедър

"Аз съм топ-гъзар!"
Престани да вярваш на мама и тате, събери малко смелост, излез най-после от вкъщи и направи нещо по въпроса с мечтата си.
Аууу, извади тежкия коз "мама и тате". Е, по-истинни ли смяташ, че станаха предположенията ти за мен? Ти по-успял ли стана като каза това? Повярвай ми, аз отдавна съм направил нещо по върпоса с мечтата си и съм постигнал толкова много колкото ти в целия си живот умножен по 1000 не би. Сега, това че се дразниш на успелите хора си е твой проблем.

"Правиш си кефа ти... Умираш от срам може би. Виж се само какъв си резил. Редактираш мненията си по 100 пъти, допълваш ги и в крайна сметка цял ден ти отнема да напишеш един пост, защото си твърде тъп и ти е трудно да се изразяваш."
Повтаряш думичките резил, срам и позор през 2 изречения. Ясна е работата . Явно е, че са ти болна тема и постоянно ги употребяваш не само тук, а из целия форум по всички теми? Жалък си, скоро ще проявя състрадание и ще те оставя, споко...
Измисли нещо друго и най-накрая заговори някое момиче. Няма да умреш от срам, ако я заговориш, спокойно! Това не е престъпление! Ако все пак толкова много се притесняваш и не можеш да го преодолееш си вземи няколко часа при психолог преди това!
Хахахаха! Говори ги тия неща на себе си.

"На светлинни години съм пред теб във всяко едно отношение, за което се сетиш"
Пред мен си само в яденето на лайна.
Нещо бъркаш. Аз лайна не ям. Така че достойно ти преотстъпвам първенството в тази твоя любима класация.

"А ти се стараеш да лъжеш и мажеш като дърт циганин и не ти се получава. И определено завиждаш на гражданите от столицата. Това мисля, че стана ясно на всеки до този момент след неадекватната злоба която изля по гражданите на София. "
На какво да им завиждам? На мизерията ли? СЕки втори пробва у София, и като не му се получи тръгва към чужбината. Някои си остават с пробването и цял живот не могат да се устроят като нормални хора там. Нали каза, че страната е много добре. Защо изобщо се случват такива неща тогава след като според теб живеем в страхотна държава. Или съдиш по това, че ти си добре=цялата държава е супер! Много елементарно и удобно.
Значи, първо не се казва "у София". Това само разкрива какъв си селяндур. Особено простоватото ти селсло излъчване си проличава и в диалога, който водим тук, когато изписваш думите така:
СЕки
чужбината
И т.н. България ще е много по-прекрасно място за живеене, ако хората с твоя манталитет направо се изнесете вкупом и си останате да си миете паници някъде из вашата любима чужбина. Глупакът иска държавата да го нахрани и да го превърне в буржоа. Е, няма как да стане, но ти иди в някоя друга държава и опитай. На мен не ми пречи, даже ми е добре дошло да те няма.

"И спри да се връщаш да си редактираш мненията постоянно, че още повече се излагаш!"
Постове (на повече от един ден) не могат да се редактират. А ние с теб си пишем по веднъж на ден така, че не виждам от кво се притесняваш пак и говориш глупости?
Написани мнения от мен преди твой пост, никога не съм се и опитвал да редактирам, дори да съм можел, а май това намекваш? Ако оспорваш извади си часовника и провери. След твой последен пост, какъв е проблемът да редактирам моят последен. - Моят последен, след твоят последен, разбира се!!!? Преценил съм, че има какво да добавя, особено след начинът по който си правиш постовете!? Отнема ми време да се занимавам с тях. Заявявам ти, че редактирам съвсем честно и съобразително, ако не можеш да схванеш! Преди да почнеш да четеш всичко е оправено за теб! Можеш да ми благодариш и да не лъжеш в тази насока!
Сега лъжеш изключително долно. Никой не ти вярва обаче. Ще почна да правя скрийншоти на мненията ти преди да ги редактираш и после да ги показвам пред останалите. Ще береш бая срам.

"Не смятам, че дължа на някого да публикувам доказателства за постиженията си тук, още по-малко пък на теб. Ако искаш ми вярвай, все ми е тая за теб. "

Че не ти вярвам и на 0,001% (поне засега) можеш да бъдеш 100% сигурен. Нито пък мисля, че някой друг ти вярва. "все ми е тая за теб" - Сякаш някой е на друг принцип в онлайн пространството за някого.
Ама не ме интересува вярваш ли ми или не! Кой си ти, че да ми дреме?

Сам си кръстил себе си тролска фабрика.
А когато ти се регистрираше, нямаше ли по-гейски никнейнмове от fire_magic или бяха заети?

Може и да са неадекватни, но пък истински?
Парадирането само по себе си е признак на комплексарщина. Парадирането ти за това колко си велик надхвърли небесата още от самото начало. Вече си излезнал като комплексар, така че можеш да се успокоиш и да решиш да вкараш някакви доказателства в цялата работа. Не го прави заради мен, а заради всички останали! Покажи на целият форум какво си постигнал шампионе. Освен това да бъдеш ТролскаФабрика?
И къде съм парадирал? Във всичките си мнения съм неутрален по отношение на такива въпроси като каква кола карам или къде живея и прочее. С нищо не парадирам. Ако за теб човек, който е успял по някакъв начин задължително "парадира" си проличава още повече елементарното мнение! Стига си клеветил, лъгал и мазал!