та накратко момче съм на 22г. Уча и работя, приятелите ме описват като веселяк, непукист,човек с чувство за хумор и самоирония и най вече като човека винаги готов за едно пиене. НО тука едно голямо НО стане ли въпрос за жени ее тука съм гола вода. Мога да общувам с тях не се притеснявам да говоря , да пускам по някой палав лаф, или идиотски забавен коментар ,но за друго не ставам. 160см съм висок,горе долу спортна натура, леко набит, леко брадясъл с къса коса. Както казвам наще са ме правили когато баш най - не им се е искало. Всеки ме юрка айди ти няма ли да си хванеш някоя , все сам ли ш седиш и тем подобни на което отговарям че не ми е сега до това , имам си други работи на главата и така . Но нямам и страшно много ми се иска да си имам и аз едно момиче с което да споделям всичко. Не ми е за секса, чукането и т.н. искам повече от това. Не съм бил с момиче сигурно вече 5-6 години почвам да изперквам вече и се отказвам от каквото и да е. Нямам желание за нищо, нещата които са ме радвали преди , нямат смисъл за мен. Направо се побърквам вече. Отвън съм като камък и гледам дане показвам слабост , но отвътре все едно за 5пъти умирам от едно и също. Скромен съм иначе но на 22г. всеки очаква да си обигран , играч , ебач. Е аз явно сега навлизам в света и адски много ми е срам от мен и скромния ми опит който мога да предложа. Приемам всеки съвет , всяка упрека , абе всичко.