.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Exclamation Моля помогнете ми! Имам голям проблем!

Здравейте имам голям проблем и се надявам да ми помогнете. Извинете, ако темата не е в правилния раздел.
    Значи всичко започна преди около месец, два. Взех за малко на майка ми телефона за да видя едно нещо във вайбър. След като бях готов тъкмо щях да излезна, но един чат ме спря. Изглеждаше подозрително, тъй като последното изпратено съобщение в чата беше сърце. Реших да го разгледам и разбрах че майка ми изневерява на баща ми. Бях съсипан, не знаех какво да правя... Сега сигурно някои ще напишат нещо от сорта на: “ne trqbwa da se burkash w na maika si tela, ne znaesh dali naistina e taka”. Само искам да ви кажа, че след това проучих човека, намерих му фейсбука и разбрах някои неща за него. Тоя е някъв пълен п*дал!
    Реших да споделя това, което съм разбрал с леля си. Тя ми каза, че майка ми ѝ е казала за това и ми разказа малко подробности. Вече бях сигурен. Но имаше едно нещо, с което не мога да се примиря - дали да кажа на баща си или не! След това разбрах от леля ми, че и той знае.
    Не мога да разбера защо майка ми прави така - баща ми не и е направил нищо, държи се добре с нея и т.н., даже баба ми и леля ми са съгласни с това! Има някакви оправдания, които са никакви. (Пак казвам не само аз съм на това мнение)
    Обаче майка ми почна все по-често и по-често да се вижда и дадения човек и постоянно ме лъжеше, че отива да се вижда с една нейна приятелка! Просто прекалява и това не е един, два пъти.......
    Все още се чудя дали да кажа на родителите ми, че знам. Преди седмици ми бяха казали, че ще се разделят. Приех го, като края на света.... после майка ми ме успокои и ми каза, че нищо няма да се промени засега. Но най-лошото от всичко това е, че всички се правят, че нищо не е станало.
    Днес видях баща ми да влиза в сайт за запознанства.... (надявам се от скоро да влиза там) това е странно за него предполагам, че го прави, заради постъпката на майка ми (и то с право). Чудя се дали да поговоря с него и да го накарам да размисли....
    Едва издържам на всичко..... преодолявам едно нещо и хоп - идва друго, а съм само на 13. Всичко това го преживях с много мъка. Спестил съм някои моменти, тъй като ще стане твърде дълго. Даже и във форума да съм анонимен - пак ме е срам от това. Моля Ви помогнете ми.... какво да правя...... съсипан съм..... ;–(
    Последно редактирано от plzhelpmebg1 : 01-03-2019 на 23:42 Причина: уточняване на моменти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си