Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Виж кво, след като пускаш тема в публичното пространство (интернет), трябва да си готова да понесеш критика. Ти очевидно искаш да валидираш поведението получавайки подкрепата от непознати...
Защо не отговориш на следното:
1. Защо не кажеш на "Иван"? Ще му кажеш ли?
2. След като изневери на "Иван", колко пъти от случката до сега вече си правила секс с него?
3. Когато той научи (ако, защото естествено може и да не му кажеш. Няма как да си толкова смела.), как предполагаш, че той ще го приеме?
4. Жените, които изневеряват и го приемат за приключение и готино преживяване (като теб) какви са?
Върти, сучи пак около едно дърво препикаваш от три дни. Мъка, мъка. Явно много те вълнува сексуалния живот на другите? Вероятно твоят е скучен. Още по-голяма мъка.
Нека да ти кажа че нямам нищо против критиките и написаното от останалите в тази тема. Но към твоите цинични и цветущи аргументи с които ме засипа в опит да опишеш аз каква съм, няма как да остана равнодушна. Затова само с теб продължаваме да се дъвчем. Но както казах само ме забавляваш нищо повече.
Можеш да си признаеш, че всъщност ти е приятно да се заяждаме. Иначе отдавна щеше да спреш да пишеш.
Ех, Бойко!