Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
Все още чакам да си подплатиш твърденията с цитати написани от мен. Къде описвам развитието на случилото се и кой къде е с днешна дата в къртинката. Очевадно е че не можеш да го направиш и въртиш и сучиш глупост след глупост.
Аз не твърдя нищо тук без да е нещо, което съм го прочел от теб. И не съм единствения, който ти казва каква е истината за теб в очите ти. Просто не ти харесва прочетеното за себе си. Както виждаш, дори жените в темата забелязват същите неща, за които получи солидна доза критика от мен, така че хайде сега отивай да се джафкаш и с тях и да доказваш как не си сексуална палавница и как за една приятелка питаш и как не си спала с двама в рамките на едно и също денонощие:
Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Прочетох само първата страница, авторке какви са тези к*рвенски номера, ходиш с един, а се буташ в леглото на друг и се чудиш даже защо не те е уважил?
Въобще не разбирам как не ти е гнусно да лежиш до някакъв и да си мечтаеш да те награби докато приятелят ти си седи у тях и нищо не подозира. Като нямаш чувства към него вече го остави и ходи да гониш другия.
А тия приказки как не ти, ами една приятелка, тука не мисля че някой все още се връзва на тях