Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Аз не твърдя нищо тук без да е нещо, което съм го прочел от теб. И не съм единствения, който ти казва каква е истината за теб в очите ти. Просто не ти харесва прочетеното за себе си. Както виждаш, дори жените в темата забелязват същите неща, за които получи солидна доза критика от мен, така че хайде сега отивай да се джафкаш и с тях и да доказваш как не си сексуална палавница и как за една приятелка питаш и как не си спала с двама в рамките на едно и също денонощие:
Всъщност, не! Пишеш й го във форум. Ако искаш да й го кажеш в очите, докажи че имаш топки, разбери се с мадамата къде да се видите и й го кажи в лицето. Ама не ти стиска, защото така ще те види каква си мижитурка.

И друго се сетих. Ти с твоите разбирания съм 100% сигурен, че ще си хванеш жена, която ще се счупи да ти хойка. Тогава как ще го преживееш ми е много интересно. Мацката ти го каза: "Голям залък лапни голяма дума не казвай"! То на такива като теб се падат курвите, за да може да страдате после по тях, сеш' се?

Аз съм спал с 3 различни жени за едно денонощие. Тогава аз какъв трябва да съм според твоите критерии?