- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственост...
Здравей!
Това че си на 20 и че си девствена не е проблем. Проблем ще е ако не направиш нещо по въпроса.. Мисля че си добре изглеждащо момиче и имаш глава на раменете си с която го мислиш прекалено много. Спри да мислиш и се отдай на желанието.. Щом се занимаваш с танци и ходиш по дискотеки предполагам че учиш и в университет значи не ти липсва мъжко внимание.. Със сигурност са те заговаря ли момчета имаш и приятели такива имала си и предишни връзки така че със сигурност си се целувала и не си чак толкова стеснителна.. та въпроса ми е като си общувала с този окръг момчета не си ли изпитвала нещо?.. така нареченото сексуално напрежение и привличане? На 100% съм сигурна че е имало момче което да те е привличало сексуално.. Съвета ми към теб е спри да го мислиш толкова рано или късно ще се случи отдай се на желанието... колкото по рано толкова по добре за теб защото колкото повече го отлагаш въпросите с ако ще се умножават и психически ще рухнеш ще мислиш че проблема е в теб и че си грозна и т.н. Стегни се момиче така както се забавляваш в танците и в дискотеките така трябва да се забавляваш и в живота.. Пусни се по теченито и поработи върху самочувствието си.. Ще срещнеш правилния пич или вече си го срещнала и тогава действай.. Боляло не боляло толкова сексуалното удоволствие е по голямо и няма да съжаляваш проблема ти е че го мислиш прекалено много!
Но и все пак не се хвърляй на първия срещнат.. Действай с човек на когото имаш доверие най вече познаваш и не първия извратеняк или чичка в дискотеката.. Убедена съм че някое момче което вече познаваш те харесва и е в обкръжението ти но просто не си го забелязала не търси господин перфектен а пича който винаги те разсмива!![]()
Smile at happiness!☀️
Do it!
Be yourself!
I love Animаls