Мисля , че ще мога да ти отговоря на очакванията ...
Първо : Замисли се защо искаш да правиш секс ?
Второ : Нямаш ли човек на който наистина да разчиташ ?
Трето : Чуй това което искам да ти кажа !
Аз съм на 16 , не съм по тези неща и не ме вълнуват много , но искам да помагам на хора в такива ситуации , макар да нямам грам опит със секс или връзки . Все пак всеки трябва да изкаже своето мнение .
Та мисълта ми е , защо искаш да правиш секс ??? Ако питаш лично мен , не искам да си помислям за секс поне до университет , та дори по-нагоре , и защо , сега ще ти кажа .
Първо мисля , че всеки трябва да намери половинката в своя живот и да бъдеш сигурен/а , че искаш да останеш с нея до края на живота си . Второто което мисля е , че много по-добре ще е , ако срещнеш девствено момче като теб и се опознаеш добре с него . Ако момчето ти хареса , може би трябва да минеш направо към въпроса дали е девствен , но те съветвам , да създадеш някаква ситуация в която обстановката ще е по-развеселена . Например , защо не когато пие нещо като безалкохолно и не го изплюе след твоя въпрос , надявам се разбираш какво имам предвид .
Секс се прави и след 30 години , просто намери човека , който искаш да бъде в живота ти .