- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвети само от по-големи!
Евалата!
На нас темата ни е интересна не заради историята, а заради това че е фейк. Ние точно това коментираме.
Умственият капацитет на Troll Factory е много над твоя!
Профил от 2017 с едва 10 мнения да дойде специално тук за да коментира, може да е само спящ фейк (вероятно на автора на темата, който я пуска също с фейк)!
Ти самият си фейк и ние го знаем - или си забравилО?!
Брат, аз знам, че и тя ме харесва, но не е сигурна... познавам я много добре! Аз самият просто не искам да загубя това момиче разбери! Искам да и покажа, че искам да е с мен, аз заслужавам истинска любов- тя също!
От тази тема ме заболя глава. Ресторанти, злато, инстаграми и щастливи родители на 19 годишна девойка.
Предлагам направо да си приготвя чеиза и с този диамантен пръстен да и предложиш брак и да си я вземеш… да зарадваш и своите родители
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Много хубаво си решил
сега трабва да измислиш и къде да я заведеш за осми март
Виждам, че не си си зарязал темата, затова ще си цитирам коментара ми към теб, защото има нещо в цялата картинка, което не пасва.
Допълвам си за последното изречение. Познавате се с това момиче от 2 години, но някога живя ли ли сте заедно ?
Предполагам, не. Да стигнеш до пръстена ще ти трябват, поне да си видял животът със нея, рамо до рамо, в едно легло и т.н.
Според написаното от тебе, изглеждаш до уши влюбен. Внимавай с любовта, защото в кореспонденция с ума, могат да се забъркат страшни каши, както в главата ти така и като действия, прибързани действия. Да си създадеш проекции, за нея, които да нямат общо с реалността и да живееш със тези представи(проекции) дълго време, без ти дори да ги съзнаваш на първо място. Та, що за любов е, когато не можеш да й се насладиш, когато тя се разкрива пред теб ?
П.П. Ще чакам да ми отговориш на въпроса, от моя цитат.
Ми човек, ето ти добър съвет:
- А да, на 23 съм.
- Наместо да я питаш, просто я целуни. Ако се извърне, значи не те приема за нещо повече от приятел и никакви подаръци или стихове няма да променят това. Ако те целуне обратно - браво, готов си.
- Да не си на 13 да я питаш "искаш ли да сме гаджета". Честно брат, прояви увереност, хвани я за кръста като мъж и я целуни нежно.