.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Мисля, че липсва необходимата креативност, за да може някой да повярва на темата ти. Само си се похабил да съчиняваш глупости. Очевидно искаш да провокираш аудиторията с разказ за меркантилен боклук и сигурно щеше да се появиш с "бляскаво продължение" скоро, но на никой нямаше да му пука... Нямаш необходимият гений, за да излъжеш добре читателите, освен ако не страдат от умствен недостатък.
    Евалата!
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Хем не те кефи, хем я коментираш.
    Когато човек няма интерес към нещо, просто не му обръща внимание, това което в случая ти не правиш!Тва дали е тъпа, фалшива или реална тази тема, няма нищо общо с начина по който изразяваш мнението си.
    На нас темата ни е интересна не заради историята, а заради това че е фейк. Ние точно това коментираме.
    Всички тея мозъчни пръдни които бълваш, само затвърждават тъй или иначе ограничения ти умствен капацитет.
    Умственият капацитет на Troll Factory е много над твоя!
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ако допускам тук-таме по някоя грешка, то е от невнимание. А иначе ти само затова ли дойде? Да ме поправяш?
    Профил от 2017 с едва 10 мнения да дойде специално тук за да коментира, може да е само спящ фейк (вероятно на автора на темата, който я пуска също с фейк)!
    Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
    ...ама с това неговото "Това е фейк, онова е фейк", направо ми се досира понякога и губя тотално желание да коментирам. Девет от десет теми в тоя форум са "фейк" според него. А ако не го напише той, ще го напише ония Нелицеприятния.
    Ти самият си фейк и ние го знаем - или си забравилО?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Голям фен
    По скоро няколко.
    и във всичките ти си опитното зайче
    а аз сводника

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    и във всичките ти си опитното зайче
    а аз сводника
    Всички варианти водят до теб!
    А и по принцип въпроса беше риторичен...
    Последно редактирано от elia_666 : 01-25-2019 на 18:45
    I will be always watching you!!!

Брат, аз знам, че и тя ме харесва, но не е сигурна... познавам я много добре! Аз самият просто не искам да загубя това момиче разбери! Искам да и покажа, че искам да е с мен, аз заслужавам истинска любов- тя също!

От тази тема ме заболя глава. Ресторанти, злато, инстаграми и щастливи родители на 19 годишна девойка.
    Предлагам направо да си приготвя чеиза и с този диамантен пръстен да и предложиш брак и да си я вземеш… да зарадваш и своите родители
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Много хубаво си решил
    сега трабва да измислиш и къде да я заведеш за осми март

Цитирай Първоначално написано от anaesthetic0 Виж мнението
    Много хубаво си решил
    сега трабва да измислиш и къде да я заведеш за осми март
    По-скоро на медения месец!

Цитирай Първоначално написано от Vas19 Виж мнението
    Брат, аз знам, че и тя ме харесва, но не е сигурна... познавам я много добре! Аз самият просто не искам да загубя това момиче разбери! Искам да и покажа, че искам да е с мен, аз заслужавам истинска любов- тя също!
    Виждам, че не си си зарязал темата, затова ще си цитирам коментара ми към теб, защото има нещо в цялата картинка, което не пасва.

Цитирай Първоначално написано от BlacklaslalNigga Виж мнението
    Пред последния ти абзац не го разбрах, заради горните абзаци.
    Ти си "изпял" най-хубавата песен, а тя отговорила подобаващо. Ама не сте гаджета? Въобще, не разбирам, как след такива признания не сте гаджета?
    А, с пръстена, както си си решил. Макар, че едно да познаваш някого и т.н. Друго си е да поживееш с него.
    Допълвам си за последното изречение. Познавате се с това момиче от 2 години, но някога живя ли ли сте заедно ?
    Предполагам, не. Да стигнеш до пръстена ще ти трябват, поне да си видял животът със нея, рамо до рамо, в едно легло и т.н.

Според написаното от тебе, изглеждаш до уши влюбен. Внимавай с любовта, защото в кореспонденция с ума, могат да се забъркат страшни каши, както в главата ти така и като действия, прибързани действия. Да си създадеш проекции, за нея, които да нямат общо с реалността и да живееш със тези представи(проекции) дълго време, без ти дори да ги съзнаваш на първо място. Та, що за любов е, когато не можеш да й се насладиш, когато тя се разкрива пред теб ?

П.П. Ще чакам да ми отговориш на въпроса, от моя цитат.

Голям фен Аватара на Ospi
    Ми човек, ето ти добър съвет:
    - А да, на 23 съм.
    - Наместо да я питаш, просто я целуни. Ако се извърне, значи не те приема за нещо повече от приятел и никакви подаръци или стихове няма да променят това. Ако те целуне обратно - браво, готов си.
    - Да не си на 13 да я питаш "искаш ли да сме гаджета". Честно брат, прояви увереност, хвани я за кръста като мъж и я целуни нежно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си