Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
Пряка демокрация чрез референдуми!
Облекчение на условията за предизвикване на референдум!
Чрез референдум да се решават въпроси от компетентността на НС!
Закон за задължително публицистично предаване с цел разяснения за "ЗА" и "против" въпросите за всеки референдум!
Антикорупционно независимо звено!
Конфискация на всички откраднати пари до сега и разследване 30г назад.
Строене на поне 10 нови затвора. Незабавно отзоваване и съд за некадърниците.
Мажоритарен избор с визможност за незабавно отзоваване и съд.
Може да има партии с програми и предложения за низ от референдуми които народа ще решава, но без субсидии, общетвениците не трябва да са богати.
И още много, но от тук трябва да се тръгне.
Без пряка демокрация всичко друго е лъжа.
то понеже обикновеният човек е достатъчно компетентен, че да има адекватно отношение по всички въпроси
референдумът е хубаво нещо, но не бива да се прилага за щяло и не щяло, защото виж какво стана с Великобритания
ще се почне едно облъчване на населението, лъжи, игра с фактите и масова дезинформация и крайният резултат би бил катастрофален
за антикорупционното звено съм ЗА с 2 ръце

преди всичко мисля, че хората трябва да бъдем по-активни в това отношение, а не да оставяме всичко да е на самотек и да се активизираме само около изборите (да не говорим, че повечето и тогава не се активизират). това би било крачка напред.
също онлайн нищо не би могло да се получи, всичко е фарс.

Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Само да спомена, че настоящите протести и тези, които бяха, са подкрепени от БСП и организирани от кой знае кои комунисти. А всичко, което се случва сега, се дължи на руския боклук, хвърлян по Отечеството ни 45 години.
Зад правителството стоят все евреи или еврейски слуги
за последното имаш ли доказателства? защото ако нямаш, си поредния заблуден конспиратор, който повтаря заучени фрази.
Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Подредена и добре работеща държава се гради от интелигентно и (най- вече) морално общество. Докато всеки мисли какво и как да открадне, как да пре*е другия, в коя дискотека да се размаже и при коя курва да отиде няма как да станат нещата. А тези ценности се създават в детството. Такова ни е възпитанието на нас. Но от друга страна всеки може да се промени, стига да иска. Колко обаче ще го направят, при всички случаи не достатъчно. Нужни са радикални промени в образователната и законодателната система. Толкова радикални, че ЕС няма да ги приеме. Така че смятай кога ще се оправим.
съгласен съм
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
не съм сигурен че трябва да се излиза от ЕС ако публичните средства се разпределят от народа. А в момента задължително трябва да се излезе защото всички пари ги крадат и после ще трябва да ги връщаме а нямаме нищо насреща.
или пък да се потърси сметка на хората, които са ги открали? няма логика да излизаме от ЕС заради някакви крадци.