.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    връзката 2 седмици и 3 дена хаха
    най-готиното и качество беше че не е леко момиче а може и да е ахха??
    Иначе не се притеснявайте аз ще го преживея дискотеки бол.

Аз съм скандализирана. Доста е свежо, когато някакви хора говорят сякаш ги е срам, че евентуааално са изпитали нещо към някого, било то и за 2 седмици + 3 дни . На 17 да си лекуваш объркаността и "мъката" с "к04ки" и "бело"... :д (не че и доста отдавна не си е било пак така де). Украсих и ти приписах думи, ама пак остава забавно.

Ако критерият за най-готино качество е просто момичето да не е леко, не ти завиждам... :/

А все пак на въпросите ти: девойката може всъщност да е имала интерес, просто да е чувала от приятелки, че "трябва да се дърпа" и затова да ти е казала, че не е сигурна. Може да е очаквала въпреки това да я търсиш и да я искаш.
    Вариант Б е просто да не знае какво иска/й е се прави. Често срещано, не само на 16-17, ами и на 66 .
    Има и други варианти, естествено, ама от мен толкова.
    Последно редактирано от paradosou : 02-01-2019 на 11:10

Хаха допада ми отговора ти е даже и горния ме радва с тежкото влизане Кът Цялу квот такоа няя я търся тя си е такава не изкача на дискотеки кафенца не пуши не пие хаха нищо не прави е сериозно е по принцип и дефакто тя си е смотана но мен тва не ме бърка смисааал не го гледам тва щото съм бил от двете стани едвам я накарах да изкочи с мене по една пица чуеек мн е спекана исрам я да отиде с мен на пица не искала да я гледам как яде щяла да са оклепа и я исрам от околните апък НИЩО И НЯМА просто мн е срамежлива ама аз тва не ма бърка е ххааха пак казвам.... просто ми допадна и тва е и бях готов за мн неща да напрая за нея да я вкарам в Реалността ако мЪ разбираш? щото толкоз е спекана хаха ама в крайна сметка ще завърша така... да кажем че аз съм си виновен хаха няя са тровя хаааа gotta keep goin you know what I mean? ИНАЧЕ даже и бело не е нужно те сами са навират като са напият даже идват да пият от твоята чашка без обиди хаха не намеквам нищо лошо към женския пол има и мъже парцали хаха ама аз предполагам че си запозната. Ъъъммм за тва дали ме е било срам хаха не точно но нещо подобно все едно вървях срещу себе си не бързам за връзки ама то стана случайно с нея... Shiiieeet, И да смешно е понякога като се замисля се смея хаха как се получиха нещата най-вече с кафето сутрин!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си