Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
Как да ти дадем адекватни отговори, след като не задаваш адекватен въпрос? Аз наистина започвам да се чудя дали 4/5 от подрастващото поколение не са отглеждани под похлупак. Егати и необразованите честно. Значи знаят да се ч***т, ама понятие нямат как стават нещата със зачеването. Почва да ми писва да отговарям на едни и същи въпроси.

Ами може пич! Ако боксерките ти са пропуснали някакво количество, после тя започне да те мачка по патлака (за да затвърди кефа ти), част от плувците ти да са се метнали на пръстите й, след това тя започне да си бърка зверски надълбоко и се окаже, че сперматозоидите ти са някакви свръх командоси, ориентират се по коя тръба да тръгнат и от кой яйчник се отделя тазмесечната яйцеклетка, проправят си път до нея и яростно един успее да забие глава в нея. Да, възможно е. Ама на практика дали ще станеееееее....

Дано не, че май е по-добре да не се размножавате. Затова правете само отзад и не задавайте въпроси дали от анален секс се забременява, че вече ще пометна, макар и да имам пенис, а не вагина!

ПП: Малко съм наострен, критичен и даже обиждам, но аман от тъпотии и необразовани. Научили се да си пъхат чурките по дупките, а понятие нямат от същественото. "Дайте ми кола, макар да нямам книжка!"
Чудесен коментар!