.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Пък тези между 20-30 хич не се заиграват. Те са и по-зле повечето. Дай да не лежим върху стари, глупави стериотипи.
    Наричат се хормони

Иначе ако съдя по мен аз от работа и за ръкоблудство нямам време
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Наричат се хормони

Иначе ако съдя по мен аз от работа и за ръкоблудство нямам време
    Добре, ще си го търся на 50, че да не го тресът хормоните

Град
    системата дегоба
    Добре, ще си го търся на 50, че да не го тресът хормоните
    Поне ще е богат
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Поне ще е богат
    Те богатите все след мен тичат, да знаеш
    Майтапът на страна, не знам защо, инструкторът ми постоянно мислеше, че ходя с топа на града, все с богаташчетата. А е коренно различен въпрос, че дофи не им знам имената, камо ли да съм ги виждала или да ги познавам

Град
    системата дегоба
    Те богатите все след мен тичат, да знаеш
    Майтапът на страна, не знам защо, инструкторът ми постоянно мислеше, че ходя с топа на града, все с богаташчетата. А е коренно различен въпрос, че дофи не им знам имената, камо ли да съм ги виждала или да ги познавам
    Винаги съм знаел,че си скрита лимонка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си