- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ами като цяло не мисля, че има такава опасност, но все пак благодаря☺️ Иначе не се опасявам от конкуренция, просто защото ппц момчето не е красавец или нещо особено.. И всъщност е гаден към повечето момичета и те не го харесват много много, нооо пък към мен е мил, което ми е достатъчно. Всички, които знаят ми се чудят какво му харесвам, но аз си знам моето... Та това е моята "драма" горе-долу.

Ами ако все още някой следи темата... Имам "развитие". Онзи ден едната от приятелките му му пратила снимка и му казала, че сме много сладки заедно и тн, след което той започна да се държи малко по-гадно с мен. На следващия ден се скарахме, защото той каза на друга моя приятелка,че ме мрази. Тя обаче, му казала, че аз съм го харесвала до преди 2 седмици, при което той реагира като пълен задник. Тя ми прати чата и чувствата ми сякаш изчезнаха. Напълно. Спряхме да си говорим, скарахме се още по-жестоко. Всичко добре, но днес ми каза, че реално ме харесва и тн... Аз обаче, реагирах остро и му казах, че след начина по който се държа не ми пука особено и приключих. Сега донякъде ми е гузно, че реагирах по този начин, но вече наистина не го харесвам нито като гадже, нито като приятел. Така че предполагам, че темата приключва до тук. Благодаря на всички за отговорите❤️

А знаеш ли на мен кое ми се стори жалко и нелепо? Да тръгнеш да пишеш, че имаш чувства към някой/едва ли не си влюбена в него, който всъщност не е нищо особено, в твоите собствени очи?!
Ако тя е толкова харесвана защо и е да се занимава с някой, който за нея всъщност дори не е атрактивен?/не го харесва? Той е г-н никой и не е красавец, но тя имала чувства към него, само защото той не се държал лошо с нея както правил с другите момичета? ХЕЛОУ
Аз пък познавам много хубави момичета, дето ходят с НЕ привлекателни момчета, хубавите даже не ги поглеждат вие си преценете.

Всъщност не. Не ми липсва внимание, нормално 15 годишно момиче съм. Имам много приятели момчета, както и момичета, просто не гледам само външния вид. Има момчета, които ме харесват, просто... Той е мил, не псува, по-скромен е, има страхотно чувство за хумор... Неща, които красивите момчета не притежават(тези, които аз познавам). Не разбирам само защо ако някой харесва друг човек, който не е мис свят това автоматично трябва да значи, че и в самия човек има нещо нередно(външен вид). Поне според мен, външния вид не е от толкова голямо значение. А и ако опираме до него, структурата на тялото му е такава, че изглеждам дребна, въпреки скромния си ръст от 176.

Хаха, извинявай. Не съм се изразила правилно. Исках да кажа, че той е по-висок от мен и е с доста широки рамене и затова аз изглеждам дребна до него... Не че попринцип съм дребна.
Последно редактирано от Rumii : 03-21-2019 на 03:57 Причина: Значи тоя автокорект