- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ-ДНЕВНИКЪТ на форума!
Ако иска тя самата, нека каже, налитам ли и. Изобщо не искам да ми се отваря парашута. Абе бегай оттука бе, кво се занимавам и аз с теб. В мен си е проблема, че ти отговарям изобщо. А ти имаш някаква супер анти-социалистическа мания, която вече граничи и с други, по-тежки психически отклонения, след като мислиш, че налитам на всичко, което е с "женски профил"...
Трябва да си наистина уникален дебил (какъвто си), за да не разбереш от толкова много мои постове, че не искам парите да се дадат на мен (на мен пари не ми трябват, а и да ми трябват няма да ги взема по този начин), а на хората, които са направили нещо за България, а сега живеят в нищета.
И не, майка ми не е акушерка. Шестото ти чувство не работи. Всеки грамотен човек знае, че една болница има много отделения, но повечето работещи там се познават.
Последно редактирано от RedArmy : 07-24-2020 на 23:35 Причина: Допълнение
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
В НАТО и ЕС сме по чисто геополитически прични, което не е тайна за никой. Естествено, че не очаква от нас, че по улиците ни ще телат реки от мед и мляко. “Осиновили” са ни с всичките ни проблеми и сега е въпрос на време лека по лека идеологически всяко следващо поколение да придобива все повече западен манталитет. Затова ЕС дава толкова много възможности за пътуване и образование в чужбина. Поне на теория нещата би трябвало да станат по този начин, така че младите да се замислят поне два пъти преди преди да гласуват за някой, който им обещава да ни превърне в “проспериращ” евразийска джамахирия. Проблемът обаче е, че западната цивилизация, точно заради принципите си на свободата на съвестта, демокрацията и върховенството на правото не играят с мръсна пропаганда и разчита по идеалистически наивно, че хората ще заемат правилната страна стига да се даде на време злото да се самоизяде от самосебе си от вътре, точно както СССР се разпадна. За съжаление обаче с напредъка на технологиите, фейк новините и пропагандата в социалните мрежи добиха колосални сили и пропагандата, колкото и некачествена да е тя, много лесно мъти мозъците на най-простата част от населението (която е и най-голяма) и поради тази причина в момента западната цивилизация е изправена пред един огромен тумор с много агресивни метастази. Достатъчно е само да видиш колко много лявата идеология е залегнала в хореографията на сегашните протести. Както точно става дори мен започва да ме обърква. Вчера по НОВА дадоха трибуна отново на приятелите на Исаев и един младеж директно рецитира Енгелс. А колкото до ГЕРБ и “комунистът” Бойко Борисов, според мен в момента няма по-добра алтернатива, защото хората, които традиционно са най-активни по време на избори са мацинствата, пенсионерите и разни излишно революционно настроени младежи като този, който визирах, че рецитира Енгелс (ако намеря видеото ще го постна) твърдо убедени в това, че псевдоинтелектуалните им заключения, до които са достигнали в средата на двадесетте си за това как функционира света са правилни. И такива “нищо знайковци” като последните + гласовете на пенсионерите + гласовете на малцинствата преспокойно пак ще доведад някаква уродлива коалция между проевразийски партии, които за да се бетонират още повече във властта. В момента дори се опитват да прокарат такива настроения сред овчедушната паплач, че трябва да има конституционни промени и това показва начеренията им да управляват с тоталитарен юмрук, което пък ясно се вижда и в хореографията на “спасителя” им... Така че пред “алтернативата” кой може да дойде после и да ни наложи бруталната си визия за евразийски път на България предпочитам Борисов. Политиката и без това не е за всеки. Който и да управлява ще краде. Въпросът е да не се допуска безумието да излезем от ЕС и НАТО използвайки сантимента на старите и наивността на младите. Като дойдат баш червените на власт, а те пред ГЕРБ, които ако са метастаза на БКП, са си направо тумор, жална ни майка. Ще съсипят съвсем държавата.
Ами такова впечатление си ми направил. От какъв зор искаше онова момиче да ти пише на лични понеже се оплакваше от това, че като ходи на преглед джипито му го кара да си сваля сутиена? Щеше да му препоръчаш ти ли да му “уредиш” нещо? После и тук дамата със шестиците каза, че сте си писали на лични и ти се е запълнила кутията (набюдателен съм просто). Тоест ти с всяка, която ти падне връзваш приказка на лични. А за Елисавета да не говорим. С нея искаше да се самоналожиш като форумния Казанова, но не ти върза. Още е смешна тази фалшификация. Очевидно гониш жените във форума и яко им се слагаш. Не веднъж мазно мазно си се слагал на всяка, независимо, че не са били на твоето мнение. С жените си “внимателен” сякаш защото искаш да си оставяш по една “отворена вратичка” за всеки случай. Това казвам. Нищо повече. Ти си го тълкувай както искаш, но за мен си лицемер.
Много пъти ти обясних, че не можеш да раздадеш пари просто ей така на всички. Ако няма богати и всички са равни, всички просто ще станат еднакво бедни. Уравниловката води до хронична мизерия, липса на основни блага и демотивация някой да се напъва, за да учи как да ги произвежда, защото този процес е сложен и коства опредлени жертви, които не са оправдани, ако няма да те направят богат. И така общото ниво пада, защото всеки разчита на другия и така докато... СССР или друга свръх социалистическа утопия не се сгромоляса. Това са обективни исторически равносметки до какво води социализмът/комунизмът. Не съм си измислил сам историята. А ти си живееш в някакъв паралелен свят, някъде в средата на миналия век и се възхищаваш на комбайните сглобени в СССР...
Добре, а какво работи в болницата? (Понеже искаш да си по-конкретен ми стана любопитно. До преди това не ме интересуваше.)