.
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Вече почти няма сериозни теми и истински потребители и на мен ми е все по-безинтересно да влизам и да пиша тук .
    За сметка на това, броят на фейковете (и темите им) е нарастнал неимоверно! Някой модераторски д-р Франкенщайн прави тия глупости в неистов опит за съживяване на форума-труп !
    Напълно точно определение! Въпросният Франкренщайн вади трупове, съживява ги като им сменя паролите и се логва с тях, за да пише от тяхно име, така че темите да изглеждат така сякаш са писани от стари потребители и на пръв поглед в това да няма нищо съмнително. И първият ми пример от следните няколко фейка от лавината фейкове тази седмица показва точно за това:

Цитирай Първоначално написано от mycel Виж мнението
    Е, явно някой обаче е параноичен и това с форумния администратор и фалшивия профил ме впечатли, адмирации. Като цяло трудно се впечатлявам от каквото и да е..
    По повод коментара, който направих, че това е отвлечен профил на потребител, който не е влизал от отдавна. Целта на това да ползват стари профили (лесно е като администратор да смениш паролата на потребител и да влезеш да напишеш фейк тема с него) е, за да изглеждат по-легитимни фейк темите. Но всички ще се съгласят, че едва ли някой, който не си е влизал от няколко години в профила си, който е с едва една шепа мнения ще се сети току-така от нищото да пуска тема и така горещо да се вълнува от мненията, които би получил в един опустял от отдавна форум. Тия ченгеджийски номерца ги знаем и пред нас, наблюдателните и критично мислещите не минават! Гледай я, чак адмирации ми отдава? Че защо адмирации и с какво по-точно съм я впечатлил? Явно с безкомпромистната си наблюдателност както винаги!

Ето още фейкове:

Цитирай Първоначално написано от petq_75 Виж мнението
    Да, малко е странно изведнъж да почне да се поблиува, но все пак е възможно някои от историите да са истински, пък даже и да не са е много вероятно на някой да му се е случвало нещо подобно!
    Аха, значи според теб е "малко странно" и си се регистрирал(а) съвсем случайно, за ми кажеш как "пък даже и да не са е много вероятно на някой да му се е случвало нещо подобно!"?

Цитирай Първоначално написано от Alexander1022 Виж мнението
    Профилът ми е наистина е от 3 години и какво ? Кефи ме как наистина това ми е единственият профил и просто влизам през 2 - 3 дена да видя какво става, а ти пишеш, че съм фейк. И пак питам... как очакваш да не е затрупан с паяжини и прах като има индивиди като теб
    Да, точтно защото влизаш през 2 - 3 дни и имаш толкова горещ интерес към форума си само 26 мнения, 1/2 от които са в резултгат на форумна активност, която рязко се покачва след промените във форума (новия модераторски екип)

Цитирай Първоначално написано от petq_75 Виж мнението
    Не мисля, че е ок да коментираш когато не знаеш. Платена съм била хахах. Да създадох си профила вчера, защото от няколко дни с приятеля ми четем историите и след като видях последните се бях престрашила да споделя и своята. Но както вече казах, хора като теб просто отказват хората. Да, възможно е онези истории да са фейк, но не те ме спират да пиша, нали?
    Да, убеди ни, че с "приятеля ти" сте имали толкова топъл интрес от форума, че чак сте стояли и сте го чели заедно, дори сте си направили този профил като общ и освен това чак ти е било необходимо да се "престрашиш", за да пуснеш тема (която я няма все още). Освен това призмнаваш, че историите може да са фейк, но ти с твоите цели общо 3 и трите, от които в тази тема са демонстрация за интересът ти и това, че нищо не би те спряло да пишеш...

Разбира се това по-горе са само части от веселбата. На който му се занимава с фейкове да влезе и в самите теми и да се убеди сам в правотата на анализите ми и това колко жалки са опитите за съживяване на трупа на teenproblem.

Ако не сме аз и Грозния ще четете само фейкове, кучешки и гъзоблизнически истории.
    Последно редактирано от TrollFactory : 09-04-2019 на 07:15

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си