Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
По едно време си мислех, че ни четат как ги обсъждаме и ни се смеят.
Но сега като се замисля най-вероятно са хора на възраст прекалено мрачни и сбръчкани (или поне психически застарели) да си мръднат пръста да правят каквото и да е било, но от някъде мога да ги разбера. Буквално сега сме аз, ти, Грозния и defender - 4 човека. Само четири редовни човека, а преди е имало стотици. Ти би ли се върнал да триеш 2-3 спам поста и да следиш 4 човека как си спамят?
Пак не разбирам защо ми изтриха темата, явно на някои от тях им нараних християнското его.
Не искам да правя нова тема за Сатанизма, нямам сили, тази тема и "Каква е цената на любовта" са достатъчни.
Според мен се набиваме на очи достатъчно, за да ни четат. Последно като уличих KASAPA, че явно е сводник щом се дразни толкова, когато закачаме фейк профилите на потенциалните жрици, които идват тук само, за да втрещят със сексуалната си разкрепостеност, бързо бързо ми изтриха мнението. Но пък него не го баннаха, въпреки че от всякъде си личи, че профилите на курвите са негови, защото винаги се появява в тяхна защита. Ти си прави сметката какви неща се разиграват тук. Отделно има и няколко потребители, които не са съвсем в ред. Пишат неадекватни лични съобщения и се въртят наоколо въпреки, че не пишат от профилите си. Някои пък настоятелно изтръгват информация от теб с доста премислени методи. Има дори и комунисти. Форумът според мен е доста интересен, дори и да е в паяжини. Темата ти за Сатанизма беше доказателство колко интересни дискусии могат да се развият тук. Уви, изтриха я от некомпетентност! Отделно покрай това стават достатъчно интриги, които да ми задържат вниманието. Този форум е нещо като игра за мен. За теб какво е?