.
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Има още много червени флагове. Това си бие на очи от всякъде:

Цитирай Първоначално написано от ema_asenovva Виж мнението
    Дали да се запозная с тях директно("Здравейте,аз съм Пенка,айде да си играем ".) или по някакъв друг начин?
    Авторката се изписва с името си "Ема Асенова", но за да запази анонимност в примера си се казва Пенка сякаш забравяйки, че името й се вижда. Или то просто не е истинско, но за да изглежда по внушаващо достоверност при регистрацията редакторката е заложила на име и фамилия.

Освен това това дете има изключително униформен стил за 15 годишна:

Смятам,че приятелите нама да ме разсейват от други важни неща,стига да успея да разгранича едното от другото.Благодаря за изказаното мнение!
    Искрено ви благодаря!
    Моля за съвет и ви благодаря предварително,че сте отделили време да прочетете историята ми и да изкажете мнение!
    Толкова много благодарства и предварителни благодарства в типичните за корпоративния език шаблони като "I sincerely thank you" и "Thank you very much for your time and consideration!" , че човек ще си каже, точно както Грозният вече правилно отбеляза по-горе, че авторката обслужва клиенти от дълги години в някоя централа за обслужване на клиенти и сега са я харесали от Инвестор за редакторка тук.

И за още малко по-голяма автентичност се появавя и току-що регирстрираният фейк Vicky N. със съвета "парадирай с пари", за да може да подготви почвата, така че в изложението някак си да влезе по естествен начин и заключението включващо стандартната реторика за случая с клишираното предписание "бъдете себе си"

Здравей!
    Благодаря за споделеното мнение!
    Всеки човек си има различен начин за сприятеляване и "печелене" на приятели.Въпреки това, не смятам за необходимо да парадирам с материални облаги и да се правя на такава,каквато не съм.Ако децата ще ме харесат,трябва да е заради това,което съм,а не заради нещо друго.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-03-2019 на 07:42

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си