.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Alexander1022 Виж мнението
    Профилът ми е наистина е от 3 години и какво ? Кефи ме как наистина това ми е единственият профил и просто влизам през 2 - 3 дена да видя какво става, а ти пишеш, че съм фейк. И пак питам... как очакваш да не е затрупан с паяжини и прах като има индивиди като теб
    Да, точтно защото влизаш през 2 - 3 дни и имаш толкова горещ интерес към форума си само 26 мнения, 1/2 от които са в резултгат на форумна активност, която рязко се покачва след промените във форума (новия модераторски екип)

Цитирай Първоначално написано от petq_75 Виж мнението
    Не мисля, че е ок да коментираш когато не знаеш. Платена съм била хахах. Да създадох си профила вчера, защото от няколко дни с приятеля ми четем историите и след като видях последните се бях престрашила да споделя и своята. Но както вече казах, хора като теб просто отказват хората. Да, възможно е онези истории да са фейк, но не те ме спират да пиша, нали?
    Да, убеди ни, че с "приятеля ти" сте имали толкова топъл интрес от форума, че чак сте стояли и сте го чели заедно, дори сте си направили този профил като общ и освен това чак ти е било необходимо да се "престрашиш", за да пуснеш тема (която я няма все още). Освен това призмнаваш, че историите може да са фейк, но ти с твоите цели общо 3 и трите, от които в тази тема са демонстрация за интересът ти и това, че нищо не би те спряло да пишеш...

TrollFactory, явно много са те тормозили в училище, че сега тук си го изкарваш, а?!
    We’re all living in each other’s paranoia. .-_-

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Alexander1022 Виж мнението
    TrollFactory, явно много са те тормозили в училище, че сега тук си го изкарваш, а?!
    Това ли е най-гениалната затапка, на която си способен? Колко време ти отне, за да я измислиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си