.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Попърс и секс

Пробвали ли сте попърс, докато се чукате? Харесва ли ви? В чуждестранните сайтове, пише, че води до релаксация на гладката мускулатура и заради това му свойство се ползва широко от гей общността да си разлабват халките Отпуска сфинктера, значи е идеално за анален секс. Пък и като си лъхнеш точно преди изпразване, пръскаш като маркуч

Кофтито е че много кратко държи, пък и и двете ръце трябва да са ти свободни, с едната да държиш шишенцето, с другата да отвиваш капачката и т.н., а по време на бурен секс това си е малко неудобно, но гледах в неккъв сайт маска за попърс, наподобява маската за кислород, само накрайника е направен специално за попърс шишенце. Една такава маска ще е направо лудница хем фетиш за жената (неккъв маскиран я чука), хем ще си high през цялото време (освен ако не получиш blackout по някое време или да почне да те цепи тиквата).

Poppers rulez!

Бих искал да пробвам да видя кво е верно преди да свършиш...амааа иначе наистина неудобно ..па тва па онова ...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Повече от фен
    Кво е това?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Кво е това?
    Съдейки по този отговор, а и по факта, че около 100 човека са видели темата, а само 1 отговор е на човек, който знае какво е попърс, явно, че е доста неразпространено сред младежта. Младежта думка амфети и друго не знае.

Попърс са едни малки шишенца, пълни с летлива (да не се бърка с леплива) течност, амил нитрит или други видове нитрити, които се продават в секс шоповете като "стаен ароматизатор за секс". Отваряш шишенцето и го оставяш до леглото, то се изпарява и повдига настроението ви за секс. На теория. На практика си е жив ташак, щото то трябва една кофа попърс да се изпари в една средно голяма стая, че да усетиш нещо. Затова на практика се шмъркат изпаренията от гърлото на шишенцето. Много хора го правят в клубовете и по партита също така.

Ефектът? Хм, ами ефектът, освен споменатото отпускане на гладката мускулатура, най-кратко може да се опише, че ти става хубаво все едно си се надишал с кале

Калюга крю маафака КаЛевче-Кефче

По скоро други вещества бих приел, за да си доставя по-голямо удоволствие в секса и за разнообразие.

Град
    ВаРнАаАа
    Т'ва съм го гледала В някакъв филм ли беше не се сещам. Ами..не съм пробвала такива работи.

Цитирай Първоначално написано от theworldleader
    По скоро други вещества бих приел, за да си доставя по-голямо удоволствие в секса и за разнообразие.
    Е, ся ти пък! Те другите вещества са си друга бира Ще вземат да ни заключат темата за пропаганда на забранени субстанции. Виж попърса (и калето) е легален.

Хаха, да за това не споменах имена, а просто загаднах, а ето че по-големите ме разбраха

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Т'ва съм го гледала В някакъв филм ли беше не се сещам. Ами..не съм пробвала такива работи.
    Заедно го гледахме бе, не помниш ли? Филмът се казваше "На Гости У Вероника" Беше live. После разправяй ти, че не си опитвала такива работи и си го била гледала по филмите...лъжи!

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Кво е това?
    Съдейки по този отговор, а и по факта, че около 100 човека са видели темата, а само 1 отговор е на човек, който знае какво е попърс, явно, че е доста неразпространено сред младежта. Младежта думка амфети и друго не знае.

Попърс са едни малки шишенца, пълни с летлива (да не се бърка с леплива) течност, амил нитрит или други видове нитрити, които се продават в секс шоповете като "стаен ароматизатор за секс". Отваряш шишенцето и го оставяш до леглото, то се изпарява и повдига настроението ви за секс. На теория. На практика си е жив ташак, щото то трябва една кофа попърс да се изпари в една средно голяма стая, че да усетиш нещо. Затова на практика се шмъркат изпаренията от гърлото на шишенцето. Много хора го правят в клубовете и по партита също така.

Ефектът? Хм, ами ефектът, освен споменатото отпускане на гладката мускулатура, най-кратко може да се опише, че ти става хубаво все едно си се надишал с кале

Калюга крю маафака КаЛевче-Кефче
    Ще отворя едно по време на някой час в училище интересно ми е какъв ще е ефекта
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    София
    ^Екскурзия до дирекцията ще е ефекта.

Да бе,що? То се продава легално бе. Ефектът ще е нулев. Прочети пак темата и ще разбереш що.

Град
    София
    Да бе,що? То се продава легално бе. Ефектът ще е нулев. Прочети пак темата и ще разбереш що.
    То и алкохола и цигарите се продават легално на лица над 18 години, а след като това се продава в сексшоповете, значи и то спада в тази категория. Отвори една бутилка водка, запали една цигара в час и виж какъв ще е ефекта. Същото и с попърса...

11 и 12 клас са 18+. Освен това в правилниците на училищата алкохолът и цигарите са забранени, но не и попърсът.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пробвал съм ... Пълна простотия...
    Станислава

Айде бе...Незнаели за Попърс...Яяя
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Негативни ефекти има ли ??

Звучи готино.
    До сега не бях чувала за това,но определено ми звучи добре xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Определено на който му звучи добре или му харесва мозъчната му активност затихва, иначе не може да се обясни защо проявява такава липса на мислене
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    Негативни ефекти има ли ??
    Ако злоупотребяваш може да те зацепи главата, друго не съм забелязъл.

Иначе ефекта е супер, все едно ти слагат буфер в черепната кутия и надуват баса... абе яко е, особенно по време на секс е несравнимо

Странични ефекти..Стяга те главата
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Определено на който му звучи добре или му харесва мозъчната му активност затихва, иначе не може да се обясни защо проявява такава липса на мислене
    Тоз пък Ентелигент, I like Lil Jon, Лил Джон е лайнце и щом го харесваш ми е ясно къв си. Липса на мислене? А ректален пролапс искаш ли? Споко, само се шегувам.

Тоз пък Ентелигент, I like Lil Jon, Лил Джон е лайнце и щом го харесваш ми е ясно къв си. Липса на мислене? А ректален пролапс искаш ли? Споко, само се шегувам.

Може да е лайненце ама е фрашкан с кеш нали

Хайде споко там с безсмъртните техники, да не те правим смъртен И аз се шегувам сега да не се вържеш
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

попърса действа 1 мин бе братленце Ти тряя да чукаш с шишенцето в едната ръка
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си