.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 1 от общо 1
 1. #1
  Повече от фен Аватара на Кал
  Регистриран на
  Sep 2013
  Мнения
  359

  „Харт: Космическа мисия Вирон“ – Момчил Даскалов

  Приятели (:

  Трийсет и третата книга в поредица „Човешката библиотека“ току-що кацна:

  „Харт: Космическа мисия Вирон“ – Момчил Даскалов  – Малеее, бая съм се отдалечил от къщи! Баща ми ми разрешава да ходя сам до градинката с кораба, търговския център и спирката на метрото. Голям периметър е и всяка година ми го разширява, ако оправдая доверието му. Ама 350 000 светлинни години си е сериозен периметър. Май съм загазил. Дали ще ми се кара много?

  – В какво газиш? Виждам, че си на твърд под.

  – Загазил. Метафора. Газя в неприятности. Имам проблеми. Сега разбра ли?

  – Метафора? Разбрах… Не разбрах. Не разбрах и какво правиш тук.

  „Какво правя тук ли? Може би трябва да кажа как видях твойте нехора да избиват мойте хора и по случайност попаднах на вашата планета. Но няма да е разумно, нали?“
  След пореден сблъсък с училищния бабаит дванайсетгодишният Харт търси убежище в мазето… и попада на изумително откритие. Парче поглъщащ светлината плат, стъклени цилиндри с тайнствен газ и ужасяващ репортаж по новините ще го отведат на най-голямото приключение в живота му.

  При все развинтеното си въображение, Харт изведнъж попада в свят, какъвто не е и сънувал. Дали извънземните телепати му мислят злото? Ще намери ли сред тях неочаквани приятели? Какви ли тайни крие добре устроената им планета?

  „Харт: Космическа мисия Вирон“ е история за стремежа на едно хлапе да намери мястото си в свят, изпълнен с лицемерие, несправедливост и неподозирани опасности… но и с приятелство, вярност и „специални“ дарби, които само трябва да отключиш. Докъде трябва да стигнеш, за да откриеш… себе си?

  Повече за „Харт: Космическа мисия Вирон“ открийте тук.

  Повестта излиза както в хартиен, така и в електронен вариант. Като останалите издания на Човешката библиотека, електронната версия се разпространява без дигитални (DRM) защити и следва принципа „читателите плащат колкото и ако преценят“. Всички приходи се разпределят между творческите участници: автори, редактори, коректори, художници и оформители.

  И понеже Коледа е зад ъгъла, ако търсите подарък за приятели читатели – вижте как да им подарите е-изданието с наша помощ. Може и с посвещение от автора.

  На прага на нова мисия,
  Момчи, Дес, Кал и всички в ЧоБи
  Последно редактирано от Кал : 12-05-2019 на 06:40

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си