.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 325

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Аз, когато го правих за първи път, беше 7 пъти за една нощ и почти не сме спали, а тя беше и по-голяма от мен. Болеше я доста на сутринта. Без някакви лубриканти и други неща. Стана ми жал и съжалих и ми беше гадно. Така че съм съгласен. Секса е надценен.

Трола вече свали летвата прекалено ниско... Не си струва да се занимаваш с него.
    Да, да! 7 пъти да свършиш на първия си път? Знаеш ли кога?

Сигурно утре или вдруги ден ще кажеш, че с Елисавета сте го направили 15 пъти за една нощ. Според мен си девствен и още живееш с родителите си! 30 годишен хронично мастурбиращ “седмокласник” желан само от дланта си и от женския си профил. На всичкото отгоре тежко мазен и противен, когато се нятяга на жените тук. Представям си те със съветски дрехи, сандали и червена тениска със сърп и чук и червено лице с рядка коса, миришещ на социалистически одеколон (евтина водка) и с дрехи втора - трета употреба. Пишеш тук и си мечтаеш за другарка като Елисавета, с която да докажеш на света, че не си смотан. В реалността обаче си 30 годишен със забавено умствено развитие...

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Да, да! 7 пъти да свършиш на първия си път? Знаеш ли кога?

Сигурно утре или вдруги ден ще кажеш, че с Елисавета сте го направили 15 пъти за една нощ. Според мен си девствен и още живееш с родителите си! 30 годишен хронично мастурбиращ “седмокласник” желан само от дланта си и от женския си профил. На всичкото отгоре тежко мазен и противен, когато се нятяга на жените тук. Представям си те със съветски дрехи, сандали и червена тениска със сърп и чук и червено лице с рядка коса, миришещ на социалистически одеколон (евтина водка) и с дрехи втора - трета употреба. Пишеш тук и си мечтаеш за другарка като Елисавета, с която да докажеш на света, че не си смотан. В реалността обаче си 30 годишен със забавено умствено развитие...
    Признавам си, всичко е вярно
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си