- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 33г. съм и още съм девствен
Аз не ти говоря просто формално да запалиш свещ, а да започнеш да водиш активен, християнски живот ве - молитва, пост, изповед, причастие и т.н. И да се промениш.
ПП: А като вторичен резултат на това, жена ти може да се трогне и да се върне, като види че най-накрая си направил настина нещо мъжкарско в живота си.![]()
От колко години "водиш активен, християнски живот" с "молитва, пост, изповед, причастие и т.н" и колко и кои жени са се трогнали до сега от "мъжкарското" в живота ти, което разбирам, че е дошло покрай вярата ти?И как идва това "наистина мъжкарско" в теб, под каква форма и как го усещаш?
Мъжеството е в това, че се е решил на такава промяна в живота си. Особено да живее по начин, който не е по модата на светското и по вкуса на неговите ценности, се искат топки.
Но на тебе не ти го препоръчвам това (поне на този момент), защото най-много да си лепнеш психично заболяване (и после атеистите като те видят и да си кажат виж го тоя стана християнин и изперка). Иначе виж, при докторчето има белези на изградена на личност.![]()
Последно редактирано от defender : 06-29-2020 на 07:45
Човек, който може да живее от силата на характера си, а състоянието на психичното му здраве не зависи от това, дали е добре напаснат към обществото. Той нито мрази обществото, нито е зависим от него. Въпреки, че при докторчето имаме омраза към обществото, което е симптом, че има някакви непреодолени слабости, които има вероятност да ескалират дотам, че той да се превърне в масов убиец, търсейки реваншизъм от обществото. Но засега реваншизмът му е в допустими граници и стига само дотам да злобее (докато се крие у тях под леглото), използвайки богат репертоар от някакви звучни, изтрещели обидни думички. Но все пак, нека да сме малко по-снизходителни към него, защото трябва да си даваме смета, че това за него има психо-терапевтичен ефект, запазваш психичното му равновесие и така напрежението му създавано от отношението на обществото (особено на жените) към него, да не ескалира по много по-брутален начин.![]()
Последно редактирано от defender : 06-29-2020 на 08:39