- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Краят на форума, краят на една епоха...
Как да им обясниш, че това е контрапродуктивно дори и за самите тях след като по този официален начин (защото явно "това" трябва да е съгласувано с някой шеф, за да се наложи и установи като някаква "стратегия за зрителски интерес") за стимулиране на фейк авторството не само доказват падналото ниво тук, а така дори коват и последните пирони в ковчега на този форум, който някога беше с такъв голям потенциал?
А да предупреждам някого за това аз даже и не виждам смисъл вече да го правя. Според мен е ясно кои теми са фалшиви и кои не и не се безпокоя за намиращите се в средното ниво по скалата за интелигентност, които ще се справят със задачата да преценят това и без допълнителния ми анализ или "фейк печата" след всеки такъв случай. А за тези "под средното", не съм сигурен, че заслужават щастието да бъдат предупредени, че се занимават с фалшиви новини или теми. Обикновено върху този, който се опитва да им отвори очите, те изсипват заучени отговори колко е лош и как пъди тези, които наистина може да имат истински проблем. Явно те просто искат да си се чувстват полезни, независимо дали остават да си говорят сами.
А фейк авторите и темите не само, че не стават по-изобретателни, но даже почват открито и да ти се карат, когато ги разкриеш. Виж само как фейкът тук https://www.teenproblem.net/forum/sh...9#post11623469 ми се нахвърли след като го разкрих, че е пускал теми и преди и се е представял с различна възраст. Явно фейковете не си водят справка какви фейк теми са пускали и когато пуснат някой фейк да избяга "съвсем случайно" извън "лабораторията на др. Франкенщайн", дори забравят какви ги е дробил някой или те самите от въпросният акаунт преди време и понякога сякаш съвсем убедени в правотата си спорят до дупка (както във въпросния случай) дори и когато са ги хванали съвсем натясно и даже се опитват и да те guilt-трипнат затова, че си ги разкрил докато те същевременно продължават да лъжат и мажат. Ето и за какво говоря:
Тема от 2019:
Тема от тази година. Изведнъж авторката се подмладява с 3 години:
Малко по-късно в същата...
За името е ок, но да лъжеш за годините си, когато уж имаш конкретен проблем, а по принцип възрастта винаги помага, за да се разбере по-точно контекста на въпросния проблем. Лъжата с годините е напълно излишна и според мен само разкри, че Nelito97 е оперативен акаунт, а "агентът" пишещ от него е проявил немърливост и не е проследил консистенцията на мненията пускани от Nelito97 в миналото. Авторката обаче явно обезпокоена на къде бяха тръгнали нещата, като "гузен негонен бяга" се изрепчи и вкара още повече услилия в обяснения за това как едва ли не, когато лъже за никого не вълнуващи го детайли, едва ли не ще получи много по-подробнисти детайли как да си реши "фейк проблема".
Всъщност ето и линк към цялата тема, ако случайно си я изпуснал, за да се убедиш за какъв сеир става въпрос.
https://www.teenproblem.net/forum/sh...9#post11623469
Последно редактирано от TrollFactory : 09-02-2020 на 07:08