.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
 1. #1

  Задкулисен секси поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

  „Слушай сега внимателно, пич! Това в чинията е… Японско суши! Страшна работа! ОПАСНА РАБОТА! Само една хапка и КРАЙ! Веднага ставаш… 100% Японец! Веднага в джоба ти се появява… ТВОЙ Японски паспорт! Да, с йероглифите и всичко останало! Веднага започваш неспирно да дрънкаш само на Японски и така, докато пукнеш! Това е положението, пич!
  Разбираш ли вече колко ужасно и опасно е да хапнеш дори една екзотична хапка Японско суши? Свърши се с твоето Български Юнак Балкански! После и сам Господ не може да ти върне Българския паспорт и всичко останало! Ау…, има да си ходиш с дръпнати очи и да страдаш мълчаливо ЦЯЛ ЯПОНСКИ ЖИВОТ!

  Ти нас слушай и САМО на нас вярвай, пич! Затова като видиш нещо по-екзотично като Японско суши си плюеш на петите и бягаш през глава в обратната посока за най-сигурно! Това е единственото добро, правилно и приемливо нещо за всеки истински 100% Български юнак!

  Ако си съгласен с всичко това, ето залепи си на юнашкото чело едно от нашите положителни етикетчета. С него гордо и безкрайно да пропагандираш на ляво и на дясно, че ти изведнъж 100% Японец с дръпнати очи никога няма да станеш! По-скоро ще пукнеш (ако трябва като скочиш от някой мост над оживена магистрала), отколкото дори ще помиришеш нещо много по-екзотично от боб и леща!

  Вече отлично знаеш като всеки кон с капаци колко много страшно и изключително опасно е да кривнеш дори ВЕДНЪЖ от единствения добър, правилен и приемлив прав път, който ти посочихме напред! Разбра ли, пич? Всичко става само от един път като с някоя хапка суши. После няма оправия! После те чака само ПЪЛЕН ЯПОНСКИ УЖАС! Той ще продължи през целия ти скапан Японски живот и така, докато пукнеш като 100% Японец!

  Е, кажи сега, пич. Струва ли си всичко това изведнъж да ти се стовари на тиквата и то само заради някоя по-екзотична хапната хапка суши? Хайде, нали разбра, пич. Само боб и леща до припадък цял юнашки живот и няма да страдаш мълчаливо от разни Японски страхотии и ужасии! Гаранция, пич!“

 2. #2
  Я, стига с всевъзможни такива пълни глупости и очевидни абсурди! Боже Господи! Сега задължително трябва да изслушам най-божествената музика, която вероятно ще чуя през целия си живот! Е, няма такова разкошно музикално изпълнение, както няма нещо, което дори малко да се доближава до задаващото се сбъдната мечта и райско отвсякъде Българско виртуално елитно ниво!

  В тази незабравима музика като, че ли се отразява самото му сърце и душа с цялата си разкошна изключителност и завидна неповторимост! Въобще всичко това, което все повече чака занапред мен и всеки друг трайно ориентиран към постоянно високо качество, сигурност и предвидимост в и извън леглото всеки ден цял живот и Алфа Български поколения напред! Ах.
  https://www.youtube.com/watch?v=rBNeQXa-hIw

  Аз защо не взема да напиша сега една…
  Алфа папка: До АлфаБос М,
  Основател-Управител на новородената Българска Алфа Фондация- елитната/предприемаческата фондация на България
  Семейна Алфа Програма
  (Пригответе се да Ви паднат ченетата от задаващото се Българско виртуално елитно ниво за първи от много пъти! Това е първата, най-уникална и затворена за коментари ТЕМА-КНИГА тук, в която пиша само аз и никой друг!)

 3. #3
  „Аз съм изключителната и достойна Бойка Ботева и точно завърших престижна гимназия с отличен! Най-добрият вариант, който виждам напред за мен е да стана изключителна и достойна „сбъдната мечта“ Алфа майка на поне няколко живи, здрави, и колкото се може по-красиви и умни Алфа ангелчета! Повечето мъже са безспорно много по-подходящи за модерните бързи бизнес въртележки и сериозния постоянен стрес и натоварване в тях.

  Ние повечето жени се чувстваме най-добре дългосрочно и най-много в свои води, когато сложим на първо място скъпото си семейство! Много по-добре за нас е да служим лоялно и всеотдайно на такова вместо на някаква +1 безкрайно алчна 101% комерсиална компания, която робува на малката формула за безкрайно голяма печалба НА ВСЯКА ЦЕНА!!!
  Затова всяка такава само се интересува от модерната и задължителна за неограничен успех политика „изстискай и изхвърли“ за да скачат следващите наети лимони в бруталната й корпоративна сокоизстисквачка. НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!

  Иначе корпоративната й пропаганда неуморно и яко тръби наляво и надясно, че много уважават, ценят и дори предпочитат (да изстискват и изхвърлят) женски лимони! Боже опази от масовото корпоративно лицемерие и безкрайни кошмари там!
  Затова искам от Семейната Алфа Програма на изключителната новородена в 6.05 часа сутринта на 19-ти Май елитна и предприемаческа фондация на България да ми намери пасващ Алфа мъжкар с постоянно ВИСОК тестостерон! Със сигурност ще е изключителен професионалист дори приемач и достоен човек, но може случайно да се окаже някой на +1 сексуален пост и молитва с масовия жестоко подтиснат асексуален апетит за дива и незабравима безопасна интимност максимум веднъж седмично, защото така!

 4. #4
  Тогава аз лично и веднага може да трябва да го сложа дори на шамарена диета. От такава може да има временно целева нужда всеки на задаващото се Българско виртуално елитно ниво, който все още не взима МНОГО на сериозно своя скъп живот, сияещо здраве, стратегически интереси, разкошно благополучие и светло бъдеще заедно с лавинообразно нарастващото разкошно изобилие от скъпи, близки, амбициозни и предприемчиви Алфа връзки там. Какво по-хубаво от това?
  Може да има поне за малко нужда от такава за целево насърчаване и активно стимулиране всеки ден, докато набързо, успешно и завинаги превключи на дълбоко уважение към своята свещена свободна воля. А после активно, отговорно и безспирно я използва особено в леглото за да превключи на обичайното алфасексуално поне веднъж дневно като всички завидни Алфа мъжкари през хилядолетията.

  Разбира се, БЕЗ каквито и да било зловредни и измислени пропагандни етикетчета, предразсъдъци и излишни притеснения, когато, където и с които може и иска прекрасни и разкошни Алфа партньори гарантирано безопасни, диви, щастливи и ненаситни от Интимната Алфа Програма на БАФ.

  Ако нещо е много зает, срамежлив, задръстен, промит мозък с някаква пропаганда или се затруднява с избора на Алфа партньори с удоволствие аз мога да му подбирам най-сбъдната мечта налични такива всеки път всеки ден. Никакъв проблем! За много неща може да се търси и намери компромис, но не и за постоянно високия тестостерон на Алфа Главата на сбъдната мечта особено най-високо ниво „Божия благодат“ елитно Алфа семейство!

  Твърде много и важни фактори стъпват на тази биохимична основа. Затова там никога няма 5/6 независимо от всичко! Високият тестостерон винаги е изисквал и вечно ще изисква от всеки (кандидат) 14+ Алфасексуален мъжкар да си пълни душата с неограничен, незабравим и неописуем максимален анатомически възможен безопасен върховен екстаз поне по веднъж на ден всеки ден цял сбъдната мечта райски живот поне в леглото! Такъв абсолютно поне ще си заслужава да се живее отвъд всяко съмнение за разлика от масово пробутваното асексуално и депресиращо +1 жалко живуркане в и извън леглото!

 5. #5
  Лесно е да се използва критика, опозиция и дори атака срещу нещо или някой БЕЗ да се предлага реална, добра и полезна алтернатива. Лесно е да се говорят и пишат измислици, лъжи и пропаганда, които нямат НИЩО общо с обективната реалност и грозна истина. Лесно е да се търсят само минуси БЕЗ да се виждат обективни плюсове. А най-лесно е да се търси влияние и полза БЕЗ отговорност и загриженост към другата страна и какво става с нея, нуждите, интересите и бъдещето й!

  Вечната и настояща обективна реалност са такива, каквито са! Точка. Те няма как и защо да се интересуват дори минимално от разни всевъзможни вярвания, мнения, предпочитания, надежди и страхове, които днес ги има, а утре ги няма, защото са малко или много плод или продукт на някаква пропаганда, промивания на мозъци и предразсъдъци, които също днес се разпространяват, а утре са напълно изоставени и дълбоко забравени.

  Големият заслужен успех в и извън леглото винаги е бил и вечно ще бъде тясно свързан с крачка по крачка постепенно и търпеливо приближаване стъпка след стъпка към отговорно заложена ясна и конкретна висока и достойна цел. Затова и на задаващото се виртуално елитно ниво е изведено най-основателно като топ правило: „Успешни малки стъпки ПРЕДИ някакви амбициозни големи стъпки!“

  Като се замисля то разкошно разкрива какъв е реалния потенциал с някой или нещо. Ето ако по-малка и лесна стъпка в или извън леглото не може да се постигне значи просто няма потенциал за нещо повече и/или по-добро от истински интерес в тази посока. Това е обективната реалност и грозна истина. Значи е и време да се прекратят всякакви наивни надежди и обречени мечти в тази посока. Те е най-добре най-бързо да се оставят зад гърба, защото е вече тествано и доказано, че там просто няма реална възможност за нещо по-амбициозно от интерес независимо от всичко.

 6. #6
  Аз няма как да очаквам, че всеки и всичко ще му налива само ум, разум и мъдрост в главата. Надявам се, че поне само малко ще слуша и чува всевъзможни практически зловредни за него измислици и лъжи, глупости и гадости, лудости и абсурди! Те и обикновено етикетчетата им винаги имат за цел да вкарат него, а и колкото се може повече други в някаква алтернатива от тип мрачна задънена улица, където трябва предимно или само да стискат зъби и страдат мълчаливо потенциално до края и на своето +1 жалко живуркане, защото така!

  Това и става с всяка +1 добра овца вкарана в кланица, където близкия край е винаги жалък до трагичен и неизбежен! Поне той може веднъж и завинаги да избере като всички Алфасексуални мъжкари през хилядолетията да бъде МАКСИМАЛНО ПРАГМАТИЧЕН РЕАЛИСТ точно като диво и щастливо всеядно прасе, което благодарно просто яде абсолютно всичко безопасно, достъпно, налично и достатъчно добро на трапезата И в леглото всеки път всеки ден цял завидно разкошен интимен и дори цялостен живот.

  Иначе най-вероятно ще бъде И остане точно обратното. +1 асексуален мечтател и фантазьор (пристрастен към порно) с нисък тестостерон и самочувствие, със задънен практически несъществуващ интимен и незавиден всякакъв друг жалък животец. Аз как бих могла някога да бъда дори минимално заинтересована от нещо подобно?
  Сега се замислям, че ако Алфа бащата на децата ми е отново зверски гладен за нещо, а не си казва, аз трябва ли да му чета мислите? Дори всяко две шепи новородено бебе като е гладно ясно и безкомпромисно го показва ВЕДНАГА! Ако е мокро СЪЩО! Ако иска внимание СЪЩО!

  Каквото и да има нужда го показва ВЕДНАГА и то толкова ясно, категорично и безкомпромисно всеки път всеки път всеки път, че чак и съседите разбират, че задължително иска нещо важно, ценно и полезно за него и трябва да го получи СЕГА ВЕДНАГА!!!

 7. #7
  Е, бива ли жив, здрав, прав, корав, голям и летящ напред поне (кандидат) Алфа мъжкар да мълчи като +1 умряла риба най-редовно и така автоматично да ПАДНЕ ПОД НИВОТО на едно две шепи новородено бебе? То нищо не разбира, НО отлично знае, че има някаква обективна нужда. Затова и най-малкото, което може и ВИНАГИ ПРАВИ Е ВЕДНАГА ДА ПУСКА АЛАРМАТА, за който наоколо може и иска да се погрижи добре за него.

  Въобще той абсолютно наясно ли е вече, че дали неговият живот ще бъде рядък успех или +1 жалък провал в огромна степен зависи от две неща. ПЪРВО дали ВЕДНАГА ще казва поне от какво има обективна нужда всеки път всеки Божи ден точно като всяко едно новородено бебе по света и у нас, което ВЕДНАГА ПУСКА АЛАРМАТА, когато установи някаква обективна нужда?
  И ВТОРО дали ще е направил всичко възможно, а после и невъзможното като ВЕДНАГА ПУСНЕ АЛАРМАТА ВСЕКИ ПЪТ да има ПОНЕ ЕДНА лоялна, всеотдайна и всячески полезна (Алфа) връзка, която да се втурне (като линейка) за да направи МАКСИМАЛНОТО И НАЙ-ДОБРОТО за него всеки път всеки Божи ден и така цял разкошен завиден живот, който със сигурност поне ще си заслужава да се живее?

  Въобще той разбрал ли е напълно и завинаги, че всеки един път, когато има някаква обективна нужда в и извън леглото ЕДИНСТВЕНОТО ВАЖНО НЕЩО за него като (кандидат) Алфа мъжкар е максимално бързо, безопасно и качествено да я адресира и задоволи, с каквото безопасно, достъпно, налично и достатъчно добро има наоколо всеки един път всеки Божи ден, докато трае земния му път и АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО, ДА или НЕ?

 8. #8
  Ако той редовно или всекидневно тотално се проваля в това поне да адресира И задоволява най-безкомпромисно поне ВСИЧКИТЕ СИ ОБЕКТИВНИ НУЖДИ максимално безопасно, достатъчно добре и постоянно няма как дори да остане за дълго жив и здрав! А ако той самият не може да разчита сам на себе си за този вечен абсолютен минимум как за Бога да разчита цяло (Алфа) семейство на него и то десетилетия напред? Изключено!

  Няма никаква възможност той да се проваля в най-основните и важни вечни неща като да бъде И остане жив, здрав, прав, корав, щастлив, успешен и летящ напред и дори нагоре, когато е възможно, а в същото време да има амбиции и цели, които изискват, разчитат и стъпват на тази вечна задължителна основа.

  Никога не е имало и никога няма да има нещо по-важно от обективните му нужди в и извън леглото отвъд всяко съмнение всеки път всеки Божи ден цял живот независимо от всичко, а ако трябва и въпреки всичко! Искам да знам със 100% сигурност дали ЦЯЛОТО му мислене, говорене и поведение напълно са в разкошен синхрон и хармония с тази вечна обективна реалност и истина, ДА или НЕ? Ако е ДА той НИКОГА (ОТНОВО) няма съзнателно или несъзнателно да води някакъв подобен налудничав разговор с №1 доживотната си връзка там долу.

 9. #9
  „Слушай сега внимателно, звяр! Това етикетче тотално има значение, а ти и аз тотално нямаме значение! Това напълно ясно ли ти е, звяр? Само когато и каквото благоволи и разреши всеважното етикетче това е всичко до края. Точка. Напълно ясно ли ти е вече, звяр какво е точно положението сега и завинаги в и извън леглото? Всеважното етикетче е единственото важно нещо, а ти и аз от какво имаме нужда сега и до края абсолютно няма значение! И това напълно ясно ли ти е, звяр?

  С всеважното етикетче дори не може да се говори! Затова сега и ти безкрайно страдай мълчаливо! Само ни е разрешено да чукаме здраво поне на дърво и тайничко да се надяваме поне някой ден някак си да ни излезе късмета в леглото. Разбира се само с партньор от единствения добър, правилен и приемлив пол, възраст и външен вид, защото само така трябва, звяр за да може някога някак си и на нас да ни се отвори единствения добър, правилен и позволен парашут!“

  Всички (кандидат) 14+ Алфа мъжкари през хилядолетията отговорно са правели, правят и ще правят предимно, каквото на ТЯХ се харесва и ТЕ предпочитат в и извън леглото вместо какво се харесва на разни всевъзможни пропагандни етикетчета, промивания на мозъци и зловредни предразсъдъци. Всички такива обикновено свеждат всичко до това етикираните като продукти да стискат зъби, да страдат мълчаливо и да берат душа ден след ден като жестоко наказани лоши пуделчета, които дори нямат право да се оплакват от това също, защото така!

  Въобще аз изключителната и проницателна Бойка Ботева искам ясно да виждам и чувам наличието и в него на този изключителен яростно лоялен, всеотдаен и всячески полезен борбен дух, с който се родиха в 6.05 часа на 19-ти Май БАФ и Алфа близнака й БАКОРП, който неотклонно и вечно ще ги води към ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО, А АКО ТРЯБВА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО! Може да трябва много да слуша неговото смайващо и най-добро музикално отражение тук! https://www.youtube.com/watch?v=Jc7yFqYBJKo&t=293s

 10. #10
  Алфа бащата на децата ми абсолютно и твърдо решен ли е точно като всяко две шепи новородено бебе да каже И получи максимално ВЕДНАГА абсолютно всичко, от което има поне обективна нужда всеки път всеки Божи ден или ДА? Той може, иска И ще казва ли най-малкото: „Яж, к*рво!“ или ДА?

  Въобще някой (кандидат) 14+ Алфа мъжкар да мълчи като +1 умряла риба за някаква обективна нужда и то най-редовно е такова жестоко самомъчение, самообричане, излагация, срам и позор, че аз изключителната и справедлива Бойка Ботева нямам думи и доста ужасена бих подминала най-основателно!!!

  Ако той едни две думи на кръст не може или не иска да каже и така веднага се обрича да стиска зъби и страда мълчаливо като самонаказано +1 лошо пуделче, кой за Бога може и трябва да разчита на него след като той сам на себе си дори не може да разчита за НАЙ-ОСНОВНОТО?

  Бързото и безопасно адресиране и успешното качествено задоволяване на поне всяка една негова обективна нужда всеки път всеки Божи ден цял живот НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО, А АКО ТРЯБВА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!!! Аз ли трябва да го уча на най-елементарни неща, които дори всяко две шепи бебе знае отлично И безкомпромисно използва без дори да се замисли денонощно и дългосрочно!

 11. #11
  Поне аз съм спокойна и сигурна, че препоръчания ми Алфа баща на децата ми от Семейната Алфа Програма на БАФ НИКОГА (ОТНОВО) НЯМА да мълчи като +1 умряла риба, НИКОГА (ОТНОВО) НЯМА да стиска зъби и НИКОГА (ОТНОВО) НЯМА да страда мълчаливо ден след ден потенциално до края и на своето +1 жалко живуркане, когато има някаква обективна нужда и така веднага да падне под нивото на едно новородено бебе! Ужас.

  В такъв случай ще е за нещо много по-лошо от шамарена диета въпреки, че едва ли много ще промени нещата. Има само един вариант, в който бебе единствено мълчи като риба- когато е умряло! Ако един +14 мъж също мълчи като риба, когато има някаква обективна нужда значи бързо и автоматично започва да се спуска към безмилостното дъното и края на неговото +1 жалко живуркане.
  Да мълчи като риба, да стиска зъби и да страда мълчаливо особено най-редовно като +1 безнадежден асексуален никога няма да бъде чудесна и победоносна рецепта за разкошно дълъг, здрав, успешен, щастлив и заслужаващ да се живее завиден Алфасексуален живот в и извън леглото отвъд всяко съмнение!

  Той за завидна победа или за +1 жалък провал се подготвя всеки пъти всеки Божи ден, защото за всички (кандидат) 14+ Алфа мъжкари на задаващото се Българско виртуално елитно ниво, дали ще е бърза и лесна или бавно и трудна, всяка желана победа ще е тяхна достатъчно скоро отвъд всяко съмнение! А междувременно със сигурност ще слушат, колкото трябва това разкошно победоносно музикално отражение! https://www.youtube.com/watch?v=Jc7yFqYBJKo&t=3862s

 12. #12
  Добре известно е, че силният стрес идва от ядове, а ядовете от гадове. Обичайната причина за всякакви +1 мрачни масови проблеми и ядове са яростно нелоялни гадове и/или гадни организации. Именно такива създават и разпространяват всевъзможна зловредна пропаганда обикновено под формата на измислени етикетчета, промиване на мозъци и всякакви предразсъдъци в и извън леглото.

  Всички и всякакви такива са особено зловредни до доказване на противното. От всички и всякакви такива после неограничен брой добри, амбициозни и предприемчиви хора по света и у нас само започват да мълчат като риби, да стискат зъби и да страдат мълчаливо като депресирани и безнадеждни асексуални в и извън леглото ден след ден обикновено до края на своето кратко и нещастно +1 жалко живуркане!

  Всички и всякакви измислици и лъжи, глупости и гадости, лудости и абсурди винаги целят едно- да го извадят максимално от вечната и неутрална обективна реалност подобна на телевизор с милиарди цветове за да го вкарат и дори посадят като дърво по възможност до края на +1 жалкия му съсипан и скапан асексуален животец в някоя измислена задънена мрачна улица подобна на черно-бял телевизор без право на оплакване!

  Там още по-малко може да обърне палачинката и полети в обратната светла, лоялна, качествена и разкошно полезна Алфасексуална посока, която удобно и задължително е представена като ужасна и само за някакви отрепки едва ли не.
  Сега си мисля, че всички (кандидат) 14+ Алфа мъжкари са традиционно хора с чест и достойнство! Никога не е имало и никога няма да има някаква чест и достойнство в това да мълчиш като +1 умряла риба, да стискаш зъби като безправен роб и да страдаш мълчаливо като +1 тъпа овца всеки Боже ден като безнадеждно обречен на кошмарно +1 жалко живуркане и нищо АБСОЛЮТНО НИЩО повече, по-добро и по-различно от истински интерес в и извън леглото сега и до +1 жалкия край достатъчно скоро, защото така!

  Ето защо вечната съдба на избраните Алфасексуални мъжкари по света и у нас е да водят и движат нещата към МНОГО по-добро, безопасно, сигурно, стабилно, устойчиво, и предвидимо, а и Печели-Печели статукво в и извън леглото поне за тях и техните скъпи и близки независимо от всичко, а ако трябва и въпреки всичко разкошно отразено тук! https://www.youtube.com/watch?v=dK0i9MKs55Y

 13. #13
  Всеки Алфа мъжкар винаги е имал през хилядолетията и завинаги ще има абсолютното рождено право лоялно, реално, качествено и отговорно да адресира И задоволи за първи или пореден път всяка една своя обективна нужда за храна и интимност, с каквото има безопасно, достъпно, налично и достатъчно добро наоколо всеки път всеки Божи ден през целия си гарантирано добър и пълноценен живот, който поне си заслужава да се живее.

  Има същата вероятност някой такъв изведнъж да се трансформира след това в нещо различно от това, което е, колкото аз изключителната и мъдра Бойка Ботева изведнъж да стана Британската кралица или поне феята на зъбките! Хайде, на улицата минават хора гледат, виждат и чуват ако някой прави нещо по-особено.

  Ама зад затворени врати кой гледа, кой вижда и кой чува нещо? Бива ли един (кандидат) 14+ Алфа мъжкар да плаща смазващ и дори размазващ го като хлебарка данък „обществено мнение“ особено зад затворени врати? Хайде по-кротко с масови лудости и абсурди, че нямам капацитет за безброй и безкрайни такива!

  Той за какво реално се е родил и живее аз да попитам? За безкрайно, безправно и безнадеждно робуване цял +1 модерен робски живот на някакво всякакво „обществено мнение“ формирано чрез масова пропаганда, промивания на мозъци и зловредни предразсъдъци в и извън леглото, докато трае и неговото кратко +1 робско жалко живуркане?

  ИЛИ НАИСТИНА ЗА ДА ЖИВЕЕ СВОЯ МАКСИМАЛНО СБЪДНАТА МЕЧТА ЕДИН ЕДИНСТВЕН СКЪП ЖИВОТ НА МАКСИМУМ, всеки момент да има значение и да колекционира НАЙ-БОГАТАТА колекция от възможни, безопасни, ценни и отговорни ползи, удоволствия, преживявания, продукти, услуги, сделки, отношения и взаимоотношения от интерес в и извън леглото всеки Божи ден цял живот и поколения напред всичко максимално гарантирано по Дизайн?

 14. #14
  В Унгария Дизайнът е такъв, че актуалното правителството може да получи вот на недоверие само ако ново предложено такова получи вот на доверие. Резултатът от падането на комунизма? Няма едно Унгарско правителство, което да е паднало по този начин. А в България? Няма такава разкошна безопасност, сигурност, стабилност, устойчивост и предвидимост за правителството.

  В България най-безотговорно и направо налудничаво може да се свали настоящето правителство без да се има дори идея какво ново и въобще кога би могло да се сформира и стартира такова. Това гарантира безброй такива възможни и успешни атаки срещу тази висша институция на България- правителството.

  Вече им загубих бройката колко Български правителства са били атакувани И свалени (неочаквано) по този начин, което веднага хвърля държавата в политическа криза, от което лесно може да се развие друг вид криза, което обикновено и става.
  Затова искам да знам той какво реално и точно иска? Например безопасна незабравима свирка или безотговорно и направо налудничаво веднага да се фиксира върху нещо съвсем друго, което дори не е алтернатива като някакво измислено етикетче, защото свирката си е свирка, удоволствието си е удоволствие, а останалото е обективно без значение и абсолютно, каквото е безопасно, достъпно, налично и достатъчно добро всеки път всеки ден цял разкошен и завиден интимен живот и поколения напред?

  Извън леглото например на форум, използва ли вечния топ принцип за по-малкото зло? Заради това пише ли само важни, ценни и полезни коментари, въпроси и отговори, в които ясно се вижда, че има поне уважение за 5 стотинки, строго конструктивни са и винаги добавят нещо към дискусията и светогледа на четящите ги.

  В мрачната алтернатива, в която дори няма уважение за 5 стотинки няма й как драсканиците да са нещо повече от шум, глупост, гадост и/или гавра с някого, който ако е по-голяма работа като нищо може основателно да започне да му има зъб, от което дългосрочно да загуби важни и ценни ползи, привилегии и подкрепа. После има сам да си страда мълчаливо, защото няма важен знак СТОП до тук в главата благодарение на топ принципа за по-малкото зло за да не стане +1 на бързо катастрофирал на магистралата на живота, където няма 5/6!

 15. #15
  Той рационално, разумно, оправдано, отговорно и последователно ли използва като прагматичен реалист вечния принцип за по-малкото зло в и извън леглото, от който веднага се вижда, че когато е зверски гладен за достатъчно добра храна или безопасно здраво чукане никога няма да е по-малкото зло алтернативата веднага да започне да стиска зъби и страда мълчаливо само, защото реална алтернатива, която е безопасна, достъпна, налична и достатъчно добра не пасва точно на всичките изисквания и нареждания идващи от някое негово залепено етикетче-Господар и цялата създадена пропаганда около него?

  Той има ли поне едно такова измислено пропагандно етикетче-Господар, на което безкрайно и безправно робува в и/или извън леглото, защото дори неговите обективни нужди нямат никакво значение пред всеважното етикетче-Господар, което изисква от него да бъде единственото важно, ценно и полезно нещо, което трябва да бъде обгрижвано и задоволявано всеки път всеки ден цял живот независимо от високо, а ако трябва и въпреки всичко започвайки с мълчане като риба, стискане на зъби и страдане мълчаливо, защото така му харесва на пропагандното етикетче-Господар?

  Той достатъчно мъдър и проницателен ли е вече за да реши веднъж и завинаги, че НИКОГА (ОТНОВО) няма да рискува, застрашава и особено скапва бъдещето си заради, който и каквото и да било от миналото, ДА или НЕ?

 16. #16
  Той един от много и постоянно благодарните ли е за всичко и всеки на трапезата И в леглото си, които безопасно, максимално и всячески използва като остава широко отворен за повече, по-добро и по-различно от интерес в бъдеще или най- неблагодарно, безотговорно и направо налудничаво игнорира, разкарва и отрича, че има безопасни, достъпни, налични и достатъчно добри възможности, предложения и избор ТУК И СЕГА, от които не се възползва като така сам се обрича да стиска зъби, да страда мълчаливо и да бере душа като грешен дявол ден след ден, докато трае все по-скапаното му +1 жалко живуркане, което все по-малко си заслужава да се живурка в и извън леглото?

  Той само и единствено безопасни, качествени и полезни неща, преживявания, хора и връзки със структурирани единици ли колекционира най-целенасочено, внимателно, отговорно и последователно независимо от всичко или максимално безполезни до токсични, които го експлоатират, съсипват, тровят и дори убиват (бавно)?

  Той прави ли си равносметка в края на всеки ден, който е едно малко отражение на целия му живот, защото ако е доволен от равносметката ден след ден е най-вероятно да е доволен всяка седмица, месец, тримесечие, година, десетилетие и от целия си живот като цяло, защото ако равносметката е, че пак е мълчал като +1 умряла риба, пак е стискал зъби като +1 лошо пуделче и пак е страдал мълчаливо като +1 грешен дявол ами как ще бъде спокоен, доволен и горд от живота си или дори част от него?

 17. #17
  Като се замисля какво е аз и Алфа децата ни да разчитаме на него десетилетия наред и то за много повече от +1 масово жалко живуркане веднага ми става ясно следното. Ако той нещо вземе твърде малко да разнообразява в леглото май ще е време сериозно да си поприказвам с него. В Османската империя дори сладкарите на султана са били задължени всеки Божи ден да му сервират РАЗЛИЧНИ сладкиши НИКОГА ИНАЧЕ!

  Смеели ли са да тъпчат „сянката на Аллах“ на земята с все същите все същите тулумбички, баклавички и други сладки изкушения като някакво +1 непретенциозно прасе? Нали веднага лично ще им вземе главите за гаврата с техния Абсолютен Господар?

  Бива ли и Алфа бащата на децата ми да си хаби голямата патка с все същото все същото в леглото като някакво +1 непретенциозно прасе или още по-лошо. Като някакъв +1 почти асексуален на реално ниво, който все чака и все се надява да му излезе късмета поне веднъж седмично и обикновено все си остава с все същото горчиво разочарование И наивна надежда другата седмица да има повечко късмет! Боже!

  Бива ли мъже да се тъпчат с все същото (малко) нищо в леглото и да не обръщат палачинката ВЕДНАГА за да има поне реална възможност да започнат да получават поне минимума, от който имат обективна нужда всеки ден вместо само да колекционират все същото (малко) нищо и само още повече да стискат зъби и страдат мълчаливо от този +1 безкраен кошмар?

 18. #18
  Аз и Алфа децата ми какво реално искаме и е в наш най-добър, дългосрочен и стратегически интерес? Да имаме изключителен и достоен Алфа мъжкар в и извън леглото, на който абсолютно може да разчитаме десетилетия наред или на +1 лошо пуделче, което е цяло чудо, че още не са му изгърмели всичките бушони?

  Аз мога да имам впечатляващ, перспективен, с висок тестостерон и възходящ Алфа мъжкар с разкошен и завиден живот до себе си, които сам става по-разковеш и завиден с времето ИЛИ +1 жалка изтривалка, която само става по-жалка и повече изтривалка, в която може и някой да благоволи да си изтрие чехлите или обувките. Няма как да имам и двете едновременно. Трябва да избера едното, защото са развития в противоположни посоки с всички последици от това за добро или зло.

  Едно нещо е вечно и кристално ясно! Колкото по-голяма работа става Алфа бащата на децата ми с годините, толкова съвсем логично и естествено е да започне все повече да обръща сериозно внимание на максимално, разкошно и завидно разнообразие на трапезата И в леглото за НИКОГА ОТНОВО да се тъпче там с все същото все същото като +1 непретенциозно прасе!

  Иначе как и от къде да дойде съществена разлика със стартиращи 14+ мъжкари, които винаги е трябвало и вечно ще трябва да са най-непретенциозни и абсолютно всеядни точно като щастливи прасета първо на трапезата, а после и в леглото ако въобще искат и държат да хапнат поне нещичко безопасно и достатъчно добро всеки ден, докато и на тях им порасне достатъчно работата и Ранга за нещо по-отбрано и точно по настоящия им вкус, който само ще се променя и развива през годините?

 19. #19
  Въобще колкото по-голяма работа става той, толкова повече си е заслужил отвсякъде по-разнообразно, по-разкошно и по-завидно всичко в и извън леглото! Смее ли някой да каже иначе? Нали като нищо може дори да излети като тапа от шампанско от разкошния и завидния му живот? Той ЗА НИЩО ли е учил здраво, работил здраво и правил, каквото трябва за да стане Някой, а после за да остане Някой, което отдавна е още по-трудна и дългосрочна Мисия Невъзможна при тези само 8,000,000,000+ хора по света и у нас?

  Огромна част от проблемите в и извън леглото очевидно се дължат на две неща- стрес и свобода. Колкото повече стрес, толкова повече е трудно някой дори да диша! Колкото повече отговорна и разумна свобода има някой за да прави, каквото му/й душа иска, колкото иска, и с когото иска, толкова повече ЩЕ ИСКА да се възползва максимално най-малкото за да адресира и задоволи ВСИЧКИ свои обективни нужди вместо повечето или всичките да бъдат потискани или дори игнорирани като съществуващи.

  За какво са нужни толкова приказки? Той и неговия все зверски гладен звяр ще се държат ли като Абсолютните Господари в къщата или ДА? ТОВА е вечния въпрос във всяко голямо, щастливо, перспективно, възходящо и по-елитно семейство по света и у нас? Всичко останало СЛЕДВА от отговора на този най-важен и стратегически въпрос. Той или ще е заслужено и отговорно Господарят там или може като нищо набързо да стане дори +1 жалка изтривалка за дамски чехълчета! Ужас.

  На мен и Алфа децата ми ни трябва Алфа мъжкар, на който може и ще разчитаме разкошно и завидно десетилетия наред. Абсолютно всичко друго е, КАКТО ДОЙДЕ и както отговорно, разумно и оправдано реши. Точка. Който иска и особено изисква прекалено много остава с ПРАЗНИ РЪЦЕ! Факт.

 20. #20
  Ако Алфа бащата на децата ми е реално Господарят в къщата, то значи е абсолютно свободен да прави АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което му душа иска всеки път всеки Божи ден цял живот максимално отговорно и безопасно разбира се! Точка. Ако иска безопасни любовници, води и се забавлява с любовници. Ако иска безопасни мъже, води и се забавлява с мъже.

  Ако иска с безопасни трети пол се забавлява с трети пол, защото Господарят е винаги в пълното си право да прави, каквото поиска стига да е безопасно, разумно, отговорно, законно и достатъчно Печели-Печели. Каквото си е лично негова работа си е винаги лично негова работа и ничия друга работа. Точка.

  Ако той е заслужено, отговорно и добронамерено Господарят в къщата мога спокойно и веднага да приема за фиксирана даденост, че винаги ще има разкошно и завидно висок тестостерон с всички разкошни и завидни ползи и предимства от това пред всички безброй мъже със следи от този критически важен хормон в телата им за здраве, амбиции, борбеност, успех и дори да останат живи десетилетия наред.

  Ако и докато е Господарят в къщата спокойно и свободно ще говори и прави, каквото, когато и колкото му душа иска като всичко е разбира се винаги отговорно, безопасно и добронамерено, защото не си е намерил здравето, живота и връзките на улицата за да ги взима наивно и безотговорно за даденост!

  Ако той не може или не си позволява дори 50% такава разкошна и завидна отговорна свобода в и извън леглото като на задаващото се виртуално елитно ниво значи е само +1 лошо пуделче на къса и задушаваща каишка. То реално има само едно право- да мълчи като риба, да стиска зъбки и да страда мълчаливо ден след ден припкайки след строгата си Господарка без да може дори да гъгне иначе лошо му се пише и го знае!

 21. #21
  Дори малко постоянно по-високо ниво на тестостерон веднага дава голямо стратегическо предимство при тази жестока конкуренция за всичко по-важно и ценно по света и у нас. Всяка полза и предимство имат ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ, а като човека на орден план има нужда от максимум ползи и предимства въобще за да остане там и успешно да се бори с който и каквото трябва всеки ден десетилетия!

  Аз съм изключителната и безкомпромисна Бойка Ботева! Ако той нещо не схваща бързо за какво му говоря май ще е основателно и нужно поне едно целево стимулиране на горната му глава с поне един страшен Алфа шамар за да започне много повече да я използва и то строго в разкошната и завидна посока към по-различно и по-разкошно в и извън леглото вместо към +1 незавидно зацикляне на все същото все същото и така да колекционира все същото.

  Така до кога? Докато съвсем загуби интерес първо към него, а после и към каквото и да било друго с всички Боже опази кошмарни последици след това първо за него, а после и за всички, които много разчитат на него! Я, без такива страхотии и ужасии поне в моето голямо, щастливо, възходящо, завидно и елитно Алфа семейство, в което няма 5/6 особено за Господаря-Глава в него и за изключителната и достойна майка на Алфа децата му!

  Само да видя някога, че изключителния и достоен Алфа баща на децата ми си хаби голяма патка с все същото все същото в леглото! Tочно като някое 14 годишно прасе, което е И трябва да бъде най-непретенциозно с какво безопасно и достатъчно добро се тъпче всеки ден, защото му е напълно ясно, че ако си позволи ултра-лукса да е дори минимално претенциозно има да стиска зъби и страда мълчаливо, а после да си ляга зверски гладно ден след ден години наред отвъд всяко съмнение. Това никога няма да е по-малкото зло и следователно предпочитана посока за развитие на нещата.

 22. #22
  В такъв случай веднага ще е за най-жестока шамарена диета! Може и да помогне. Ако той случайно не взима най-сериозно и отговорно да има най-прекрасния, разкошен и завиден възможен, безопасен, разумен, отговорен, законен и Печели-Печели интимен живот, поне аз ще имам отговорната грижа за това! Иначе ще яде страшни Алфа шамари и ще иска допълнително, докато му дойде акъла и в двете глави!!!

  Различни пъти, различни дни ще има различни нужди, желания и предпочитания от различни безопасни, достъпни, налични и достатъчно добри (Алфа) връзки в и извън леглото. Аз няма какво да мисля вместо неговите две глави, които спокойно могат и преценяват тези неща. Аз имам една глава, с която да мисля какво аз имам нужда, желая и предпочитам всеки път всеки ден. Иначе автоматично ставам +1 строга Господарка на +1 лошо пуделче, което ако аз не благоволя и реша да хапне нещо ще стой гладно и бре душа ако ще докато пукне!

  Освен това само да посмее да пипне нещо като домакинска работа! Ау, Господ да му е на помощ! Той има само една дългосрочна работа. Тя е да осигурява разкошно и завидно изобилие от финанси за всички, които разчитат на него! Това е неговата Мисия Невъзможна, която трябва да намира начини заедно с колкото се може повече скъпи и близки възходящи Алфа мъжкари да прави възможна и още как! АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО! Точка. Трябва да си почива. Трябва да учи, да практикува, дори безопасно здраво да чука нещо, а всичко изисква най-малкото време и енергия, които са строго ограничени всеки Божи ден.

  Така че ТОВА са му всеважните неща! За ВСИЧКИ ТЯХ ТРЯБВА да има разкошно и завидно изобилие от строго ограничени ресурси и критичности. За всичко друго е също важно някой друг да се заеме на неговия заден план. Алфа бащата на децата ми нито ще стане куку от безкрайна професионална И домакинска работа, нито ще му изгърмят набързо бушоните, защото и той една деликатна душа носи, колкото и да е по-голям и мускулест от мен!

 23. #23
  Нека други +1 мъже да ги тресне инфаркта или инсулта, докато се опитват да изгладят нещо или преяждат с калорични бомби, защото са толкова ужасно стресирани или вече депресирани; тяхното +1 жалко живуркане толкова отдавна не си струва да го живуркат, че това е единственото останало, което ги дели от това да престанат да се чудят над въпроси като: „Да изпия ли едно кафе или да се самоубия?“

  Ако Алфа бащата на децата ми има поне една разкошна причина за да живее дори да е поне едно диво и незабравено безопасно (групово) здраво чукане всеки ден аз ще спя спокойно, защото никога няма д намеря бележка като тази. „Обичам те, скъпа. Сбогом и съжалявам, но аз трябва да поумра сега! Грижи се добре за децата!!!“

  Погледнато през вечният топ принцип за по-малкото зло определено да се забавлява, с който иска безопасно и отговорно е абсолютно и безспорно по-малкото зло пред това да трябва да се справям с абсолютна Мисия Невъзможна като безброй самотни майки, които изпадат (почти) веднага в опасна мизерия и пристъпи на тревожност или дори на паника, защото то си е за паника.

  Може би щеше да е хубаво да има нещо хубаво в +1 мач и бира всеки ден, но няма. Поне той ще има НАИСТИНА реален, пълноценен, прекрасен, разкошен и завиден живот всеки ден в и извън леглото цял дълъг, здрав, успешен, щастлив и по-елитен живот, в който всеки един ден НАИСТИНА ще си струва да го живее и колекционира независимо от всичко останало.
  Нека някакви други мъже да си пълнят тиквите с +1 рекламни глупости и пробутваното направо продавано илюзорно щастие дори мъжественост в тях, когато реалните са им забранени като добри овце и лоши пуделчета на къса и задушаваща каишка, защото така им харесва на стопаните и стопанките им!

 24. #24
  То да беше само корпоративната пропаганда. Другата е много по-лоша. Всяка държава е вечна структурирана единица, в която минават и заминават „граждани“ точно като овце през ферма. Днес ги има, а утре ги няма. Затова и те никога не са били важни и никога няма да са дори минимално важни. Жалко, но факт.

  Затова единственото, на което ги подлага пропагандата е максимално да ги бави, да ги разсейва, да ги отклонява от важни, ценни и полезни цели в и извън леглото и така, докато пукнат по-скоро рано, отколкото късно, а след това да бъдат удобно забравени все едно никога не са съществували и жалко живуркали в нейните граници.

  Затова и през хилядолетията всеки (кандидат) 14+ Алфа мъжкар е знаел или бързо научавал, че няма никаква възможност, важност, ценност, и полезност, в каквото и да било бавене, разсейване, отклоняване и надяване да му излезе късмета някой ден някак си с някой от единствения добър, правилен, и приемлив пол, раса, сексуална ориентация, социален статус и т.н.
  Нищо подобно! Всеки един е бил и вечно ще бъде лазерно фокусиран върху това: Кой, къде и как може да ми съдейства за абсолютно всичко важно, ценно и полезно, от което особено имам нужда да задоволя СЕГА ВЕДНАГА?!“

  Всичко останало е овчедушие. Аз не съм чула или чела някога някъде да е имало добра овца с прекрасен, разкошен и дори завиден живот. Това едва ли ще стане някога. Уви, вечната съдба на всяка тъпа овца е да бъде максимално използвана за доене, стригане и накрая месо. Да, всяка една завършва в някоя кланица-криза достатъчно скоро, защото това е вечната неизбежна съдба на всяка една такава независимо от всичко.

  Ако той излезе и успешно стой на преден план, където се изкарват парите значи той е заслужено Господаря в Алфа семейството и най-малкото трябва да мисли, говори и се държи като отговорен и добронамерен такъв. Никога като +1 отрудена домакиня с пенис, а още по-малко като +1 тъпа овца за заколение достатъчно скоро! Иначе няма да се разберем с него!

  Като Господарят в Алфа семейството ако иска да чука здраво прекрасно, разкошно и завидно изобилие от безопасни женски, колкото му душа иска на всекидневните горещи Алфа партита- разбира се! Ако иска същото и/или с мъжкари там- разбира се! Ако иска и/или с трети пол- разбира се! Ако вижда нещо хубаво в мач и бира- добре. Негова си работа!

 25. #25
  Докато успешно стой на преден план за Алфа семейството, той е добронамерения Цар в Алфа семейството. Точка. Като успешно играещия тази топ роля и носещ тази топ отговорност, веднага се ползва и от всички привилегии, които идват с тях, а именно, че Царят е винаги прав дори, когато е седнал!

  Едно от най-разкошните и сбъдната мечта особености на Българското виртуално елитно ниво е, че там няма 5/6! Там има преден и заден план. На предният се изкарват парите, които после определят социално-икономическия Ранг на изкарващия ги и оттам на оглавяваното Алфа семейство. Това винаги е било много трудно и само ще става още по-трудно с тези 8,000,000,000+ хора по света и у нас, които жестоко се конкурират за абсолютно всичко ценно и ограничено под слънцето.
  Затова и който може и иска да отиде И успешно стой там веднага получава яростно лоялна, всеотдайна и всяческа подкрепа от задния план, защото няма как да се занимават с 1001 допълнителни неща на главата и дори да не им изгърмят бушоните достатъчно скоро след, което край с амбициите и дори възможността им да останат на преден план, който изисква много СТРАШНО МНОГО ОТ ВСЕКИ ТАМ ВСЕКИ ДЕН! Там никога не е имало 5/6 и никога няма дa има особено с тези 8+ милиарда конкуренти на земята!

  Аз съм изключителната и обективна Бойка Ботева. Ако трябва и ще му наливам ум и разум в тиквата! И без това всеки Някой винаги е действал и винаги ще действа на база съвети. Няма как да е иначе, защото няма как всеки да е поне добър експерт по всичко. Затова и ще го съветвам, когато, където и за каквото има нужда, желание и предпочитание. Той ако на майката на Алфа децата си не може да разчита за доживотни яростно лоялни, всеотдайни и всячески полезни съвети, подкрепа и съдействие за всичко на кого за Бога ще разчита, а?

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си