Здравейте! На 16 години съм и за себе си мога да кажа, че съм добър и разбран човек - имам малко, но верни приятели, от добро семейство съм (ако това има значение), но не мога да си намеря приятелка! Аз искам да си намеря някое свястно, добро и готино момиче, обаче има един проблем. Имам голям фетиш към женски крака (по-точно стъпалата) и искам много да масажирам, ближа, мириша, галя, целувам и смуча краката и пръстите на някое момиче! И именно за този фетиш съм се притеснявал да говоря с който и да е, най-вече с родителите си... защото съм се притеснявал от това как ще ме приемат.

Не искам да ме разбирате погрешно, фетишът към крака не е най-важното за мен в една връзка - за мен е важно момичето да ме обича и цени такъв, какъвто съм, да е умна, да ме изслушва, когато имам някакъв проблем, да изглежда добре и др. А сексуалните удоволствия - на по-преден план!

Извинявам се, че съм ви изгубил времето на някои от Вас и знам, че може да има хора, които да не ме разберат и да ме хейтват, но се надявам, че ще има и хора, които ще ме разберат! Хубав ден!