.
Отговор в тема
Страница 40 от 87 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2160
    Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    А бе вий сте адски злe,бахти изродите !! Варите се бийте няколко чикий ви се протърка хуя поне,стига писахте по цял ден
    Варете после на гарата наебете 4-5 курви за 25-30 лева общо ЕЙ ВИ ДАЛАВЕРА!! Бахти изродите,протъркват си клавиатурите по цял ден да пишат !!........
    То ти щото не пишеш по цял ден, само че за овесени каши и дилеми к'во да ядеш следобед. Изрод е тоя мутант на аватара ти.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    То ти щото не пишеш по цял ден, само че за овесени каши и дилеми к'во да ядеш следобед. Изрод е тоя мутант на аватара ти.
    Изрод е Дано стана и аз изрод като него..Дано ама надали
    Имам си даскало,не е нужно да пиша тук километрични постове
    А постовете ми за овесени каши за 2-3 реда ;.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Изрод е Дано стана и аз изрод като него..Дано ама надали
    АВВВ ти сериозно ли, бе? Това нито е красиво, нито атлетично, отвратително е. Не бих погледнала такъв мъж. За какво ти е?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Това нито е красиво, нито атлетично, отвратително е.
    Отгоре на всичко е и несиметрично (става въпрос за снимката на аватара).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ами как да повярвам в нещо/Бог/, от което се очаква да е благосклонно към всички страдащи, апък неговите представители/духовниците/ смятат тези хора за грешници и недостойни за уважение???Нали идеята на християнството е свързана основно с прошката, защо Бог не им прости, а ги наказва?!?!Великите 10 божи заповеди...то не е нужно да си Бог, че да знаеш да не убиваш и да не е*еш жената на приятеля си....
    да, за съжаление имаше много усложнения за времето от сътворението на вселената до сега(около 5-6 хилядолетия) именно заради човешката религия, понеже човеците не са богове защото са безкрайно нищожни в сравнение с Бог и затова са склонни да грешат когато действуват в качество(-то) на богове т.е. в качеството на контролиращи Божието творение по духовен/окулетн път, защото всичката хитрост на дявола е концентрирана именно в това да съблазнява/прелъстява духовниците/духовните дейци/вярващите, тъй като от гледна точка на вярата/духовното, човеците са само потребители в вселената, докато само Бог е Администраторът, затова Той забранил на човеците да се занимават с окултна/езотерична дейност("дървото за познаване на доброто и злото" Битие 2: 16-17), но дявола ги прелъстил превръщайки ги в окултисти, или казано с други думи, в неправедни верчески/духовни дейци, така дявола успял да влезе в света, който Бог сътворил и да пороби цялото човечество под робството на верческото/духовното беззаконие познато в Библията с думите: грях, неправда, беззаконие, нечестие, и пр., оказва се че най-важното в вярата е смирението въз основа на Любовт(-та), не на познание(-то), но по-голямата част от духовниците/вярващите клоняха към познание(-то) и така се възгордяваха ставайки/бидейки грешни, досега за всичките 5-6 хилядолетия това беше световна тенденция, и затова е и цялата тази Библия с всичките онези педупреждения там, но уви лошата участ доминираше, дано да дойде покаяние у всички верчески/духовни беззаконици, или поне в колкото се може повече от тях.....
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 12:54

Мега фен
    ^
    един свидетел на Бог
    http://vbox7.com/play:c2ac871aaf
    Последно редактирано от defender : 01-21-2012 на 12:49

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    един свидетел на Бог
    http://vbox7.com/play:c2ac871aaf
    усети ли тъгата гледайки всички онези събрани хора там?, как хората се нуждаят от Спасението на истинският Господ Бог?

Мега фен
    ^
    каквооо, не те разбирам, поясни се

Мега фен
    ^
    каквооо, не те разбирам, поясни се
    въпроса беше дали усещаш тъгата пораждана от Опасението за възможността човеците да останат в неспасение и погибел?, и Нуждата от това погиналите/неспасените да бъдат Спасени от истинският Господ Бог?
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 13:03

Мега фен
    ами то това опасение го има у всеки, кой може да е сигурен, че е достоен да се спаси, това е Божа работа.

нпп, защо и ти не свидетелстваш по този начин, като човека от клипа по-горе, ами тук свидетелстваш словото, което вече е засвидетелствано от апостолите.
    Последно редактирано от defender : 01-21-2012 на 13:12

Мега фен
    ами то това опасение го има у всеки, кой може да е сигурен, че е достоен да се спаси, това е Божа работа.

нпп, защо и ти не свидетелстваш по този начин, като човека от клипа по-горе.
    досега истинският Господ Бог ме е правил да свидетелствувам из целият град, по улиците, в градският транспорт, в магазини, в интернет сайтове, и др., но това зависи най-вече от Него

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    досега истинският Господ Бог ме е правил да свидетелствувам из целият град, по улиците, в градският транспорт, в магазини
    и как така свидетелстваш в града, по улиците и в транспорта, какво става, левитираш ли, какво се случва точно. Не те разбирам.

Мега фен
    и как така свидетелстваш в града, по улиците и в транспорта, какво става, левитираш ли, какво се случва точно. Не те разбирам.
    просто истинският Господ Бог свидетелствуваше Словото Си чрез мен на висок глас, дори гласа ми се е чувал на радиус от стотици метри, но никак не се хваля с себе си като казвам това, Заслугите са изцяло на истинският Господ Бог
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 13:23

Мега фен
    ама ти си ходиш из улиците и в транспорта, и с много висок тон на гласа цитираш Библията, така ли.

Мега фен
    ама ти си ходиш из улиците и в транспорта, и с много висок тон на гласа цитираш Библията, така ли.
    Библията се цитира рядко, повечето свидетелство е с изцяло нови думи

Мега фен
    т.е. тези неща не ги пише в Библията и ти ги цитираш...............
    а може ли да ни кажеш сега поне няколко изречения от тези нови думи, моля.

Мега фен
    т.е. тези неща не ги пише в Библията и ти цитираш, убреее
    а може ли да ни кажеш сега поне няколко изречения от тези нови думи, че ми стана интересно.
    престави си че арогантността ти не интересува истинският Господ Бог и Той не иска да ми даде да ти свидетелствувам, а и който е Добър, той е Добър, и който върши Добрините, той ги върши, и то без да трябва да му се казват хиляди думи, а който прави арогантни въртели като теб е ясно какъв е

Трудно ви е да го проумете може би - религията е мощно психологическо оръжие за контрол над хората ;] Има примери в световен мащаб.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    Трудно ви е да го проумете може би - религията е мощно психологическо оръжие за контрол над хората ;] Има примери в световен мащаб.
    да, ти позна, но фарисеите така и не могат да го разберат

Мега фен
    какви арогантни въртели, казваш, че Бог те е направил свидетел, и сега нима очакваш хората да не се интересуват от теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    а който не е религиозен, а е езичник служещ на Бога (като npp), тогава той под контрол ли е?
    Според мен той направо си е извън контрол!
    Последно редактирано от defender : 01-21-2012 на 13:45

Мега фен
    какви арогантни въртели, казваш, че Бог те е направил свидетел, и сега нима очакваш хората да не се интересуват от теб.
    не, въобще не очаквам хората да се интересуват от мен, но истинският Господ Бог е всемогъщ за да изпълни Волята Си, а Той дори го правеше чрез не един човек

а който не е религиозен, а е езичник служещ на Бога (като npp), тогава той под контрол ли е?
    Според мен той направо си е извън контрол!
    има разлика между човешка(-та) религия, където вместо само на истинският Господ Бог се служи на всякакви други духове които са нечисти, и някой макар и езичник да бъде воден от самият истински Господ Бог, без воденият от Него да служи на друг дух по отношение на вярата
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 13:51

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Добре каквито и да сте, вярата не иска големи усилия, просто вярвайте си ей така, нищо няма да ви стане нали.
    Нали?!

Какъв е смисъла да вярваш в нещо след като знаеш че не съществува?! Ако можеш да ми докажеш .. но не можеш НАЛИ?! И не си ти човека който да заповядва на някой да вярва или не! Звучи сякаш си краля на света и каквото кажеш трябва да стане. Не става така всеки живее един живот както самият той иска, не както другите му казват. Ние сме реалисти, и знаем че няма в какво да се вярва! Доброто не го прави "Бог", нито лошото "Дявола". Ние си го правим!

Мега фен
    не, въобще не очаквам хората да се интересуват от мен, но истинският Господ Бог е всемогъщ за да изпълни Волята Си, а Той дори го правеше чрез не един човек
    ами когато някой каже че Бог го е направил свидетел, хората ще се интересуват.

има разлика между човешка(-та) религия, където вместо само на истинският Господ Бог се служи на всякакви други духове които са нечисти, и някой макар и езичник да бъде воден от самият истински Господ Бог, без воденият от Него да служи на друг дух по отношение на вярата
    А ти всъщност какво разбираш под думата религия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SunnyBlue Виж мнението
    Нали?!

Какъв е смисъла да вярваш в нещо след като знаеш че не съществува?! Ако можеш да ми докажеш ..
    а ти от къде знаеш че не съществува!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си