- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой пръст ви е по-дълъг? Показалецът или безименния?
оф абе кви са тея глупости дето ти си ги мислиш![]()
Първоначално написано от BladeDancer
ей геца от кога те чакаме самооо....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а на мен защо не обръщаш внимание гецкоо :*
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е как то само един гошо има тука бе
sapphire5![]()
Просто имам познати на които им викат "Геца" ,а дори не се казват Георги ,заради това ! Извинявай отново![]()
ех Жоржо не ми обръща внимание намери си друга мацка :/
nigga stole my bike
чшт, гоше, кажи сега харесваш ли спорта ?
sapphire5![]()
попринцип...
sapphire5![]()
Да харесвам спорта и то доста ! Не като човека на аватара ти цепеняци както им казваме ниеНо определено съм за спортуването на младите хора
![]()
ама ти спортуваш ли ;д
sapphire5![]()
Да бягам всяка сутрин ,ходя на фитнес понякога ,преди време играех футбол![]()