ех Жоржо не ми обръща внимание намери си друга мацка :/
nigga stole my bike
Първоначално написано от horacio ех Жоржо не ми обръща внимание намери си друга мацка :/ До колкото виждам awerw не е ли момче ? А теб те попитах как си какво правиш ,но ти не ми отговори
Първоначално написано от Георги До колкото виждам awerw не е ли момче ? А теб те попитах как си какво правиш ,но ти не ми отговори нз кво е иии не съм видяла извиняям сЪ ми добре съм иии е са се изкъпах ти ко праиш видях темата ти в любов ама ме мързеше да я чета цялата
Първоначално написано от horacio нз кво е иии не съм видяла извиняям сЪ ми добре съм иии е са се изкъпах ти ко праиш видях темата ти в любов ама ме мързеше да я чета цялата Ами недей я чети Скучая много играя белот и разни други игри за да си запълвам времето Общо взето нищо не правя !
Първоначално написано от horacio нз кво е иии не съм видяла извиняям сЪ ми добре съм иии е са се изкъпах ти ко праиш видях темата ти в любов ама ме мързеше да я чета цялата Това ти ли си на аватара ?
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Това ти ли си на аватара ? аз съм слънце, хареса ли ме :3
Първоначално написано от horacio аз съм слънце, хареса ли ме :3 Дааааа , многоооо, ама ме е страх от гаджето ти да не ме набие, пък и си ми мн далече
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Дааааа , многоооо, ама ме е страх от гаджето ти да не ме набие, пък и си ми мн далече ее колко далече да съм ти
Правила