.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    и кои са тези хора, а от тях колко са християни.

то и тебе колко са те псували и обиждали, ама си мълчиш за това..............
    да но аз не съдя по плът, докато ти го правеше, а ето че и продължаваш да го правиш, плюс това не е нужно да се потвърди пред християни, достатъчно е че много хора те видяха, а ето че и продължават да те виждат, защото ти пак си супер арогантен и нахакан свидетелствувайки верческа/духовна неправда без страх дори и от Бога

"Вие съдите по плът; Аз не съдя никого. И даже ако съдя Моята съдба е истинна, защото не съм сам, но Аз съм, и Отец, Който Ме е изпратил. И в закона, да, във вашия закон е писано, че свидетелството на двама човека е истинно. Аз съм, Който свидетелствувам за Себе Си; и Отец, Който Ме е пратил, свидетелствува за Мене." Йоан 8: 15-18
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 14:05

Мега фен
    като бях на един остров и един канибал ме осъди, че не съм ял хора като тях.
    схващаш ли....

Мега фен
    като бях на един остров и един канибал ме осъди, че не съм ял хора като тях.
    схващали ли....
    тогава като искаш да съдиш отивай при онзи канибал и се разбирай с него, а не си го изкарвай на мен и на другите, които не са те карали да ядеш хора, разбра ли?, но аз пак не ти препоръчвам да съдиш, защото изрично е писано "не съди", като толкова много искаш да съдиш стани полицай или прокурор, но вярата не е за това, разбра ли?, но аз пак не те съветвам да съдиш т.е. не ти препоръчвам да съдиш

Мега фен
    абе нпп обичаш ли ме?

Мега фен
    абе нпп обичаш ли ме?
    значи пак очакваш другите да са добри към теб, но ти никога не показваш любов към тях, така ли?!, а какво щеше да стане/бъде ако Исус, още преди да дойде на земята в тяло подобно на човешкото, беше казал: "първо трябва човечеството да ме обича, и чак тогава ще дойда на земята в тяло подобно на човешкото за да ги възлюбя"?!, но не и ли писано: "В това се състои любовта, не че ние сме възлюбили Бога, но че Той възлюби нас и прати Сина Си като умилостивение за греховете ни. Възлюбени, понеже така ни е възлюбил Бог, то и ние сме длъжни да любим един другиго..... Ние любим [Него], защото първо Той възлюби нас. Ако рече някой: Любя Бога, а мразя брата си, той е лъжец; защото, който не люби брата си, когото е видял, не може да люби Бога, Когото не е видял. И тая заповед имаме от Него: Който люби Бога, да люби и брата си." 1 Йоаново 4: 10-21, дори и президента Джон Кенеди е казал: "Не питайте какво държавата може да направи за вас, а се запитайте какво вие може да направите за държавата си.", така че, по-скоро ти си дивака тук, след като чакаш винаги другите да те обичат първи, а не ти тях най-напред

Мега фен
    ^
    аха, и всъщност в какво точно ме обвиняваш и какви зверски престъпления съм извършил спряма тебе в този форум, освен че ти казах, че свидетелството ти на словото не е от Бог и е ерес.

Мега фен
    ^
    аха, и всъщност в какво точно ме обвиняваш и какви зверски престъпления съм извършил спряма тебе в този форум, освен че ти казах, че свидетелството ти на словото не е от Бог и е ерес.
    ето че ти си знаеш какво, сам казваш че си извършил престъпление против Словото на истинският Господ Бог и мен, лъжесвидетелствайки че е ерес

Мега фен
    абе нпп, чакай да те питам, ти някога пророкувал ли си, Бог давал ли ти способност да пророкуваш. А освен Христос виждал ли си и други видения.

Мега фен
    абе нпп, чакай да те питам ти някога пророкувал си бе, Бог давал ли ти способност да пророкуваш. А освен Христас виждал ли си и други видения.
    продължаваш да се държиш по фарисейски, най-малкото като фарисейски прозелит, ето като тези тук:

"Тогава фарисеите отидоха и се съветваха как да Го впримчат в говоренето Му. И пращат при Него учениците си, заедно с Иродианите, да кажат: Учителю, знаем, че си искрен, учиш в истина Божия път и не Те е грижа от никого, защото не гледаш на лицето на човеците. Кажи ни, прочее: Ти как мислиш? Право ли е да даваме данък на Кесаря, или не? А Исус разбра лукавството им, и рече: Защо Ме изпитвате, лицемери? Покажете ми данъчната монета. И те Му донесоха един пеняз. Той им каза: Чий е този образ и надпис? Казват му: Кесарев. Тогава им казва: Като е тъй, отдавайте Кесаревите на Кесаря, а Божиите на Бога. И като чуха това, те се зачудиха, и оставяйки Го, си отидоха." Матей 22: 15-22,

"И когато дойде в храма, главните свещеници и народните старейшини дойдоха при Него, като поучаваше, и казаха: С каква власт правиш тия неща? и кой Ти е дал тая власт? А Исус в отговор им каза: Ще ви задам и Аз един въпрос, на който, ако ми отговорите, то и Аз ще ви кажа с каква власт правя тия неща. Иоановото кръщение от къде беше? от небето или от човеците? И те разискваха помежду си, думайки: Ако речем: От небето, Той ще ни каже: Тогава защо не го повярвахте: Но ако речем: От човеците, боим се от народа; защото всички имат Иоана за пророк. И тъй, в отговор на Исуса, казаха: Не знаем. Рече им и Той: Нито Аз ви казвам с каква власт правя тия неща. Но как ви се вижда? Един човек имаше два сина; дойде при първия и му рече: Синко, иди работи днес на лозето. А той в отговор каза: Не искам; но после се разкая и отиде. Дойде и при втория, комуто каза същото. И той в отговор каза: Аз ще ида, господине! но не отиде. Кой от двамата изпълни бащината си воля? Казват: Първият. Исус им рече: Истина ви казвам, че бирниците и блудниците ви изпреварват в Божието царство. Защото Иоан дойде при вас в пътя на правдата, и не го повярвахте; бирниците обаче и блудниците го повярваха; а вие, като видяхте това, даже не се разкаяхте отпосле да го вярвате." Матей 21: 23-32,

така че, и аз няма да отговоря на твоя въпрос, както и ти пропускаше да посочиш в какво точно се състои неправдата, за която ме обвиняваше като само шикалкавеше повтаряйки че истинският Господ Бог и Неговото Слово, което Той свиедетелствува чрез Своите свидетели е ерес
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 15:06

Мега фен Аватара на Concussion
    Преди години, в град Несебър, на бунгалата майка ми, вуйчо, леля и баба, както и хората от съседното бунгало видели животно (много малко, по-дребно и от коте), което било с четири или шест крака и имало ЧОВЕШКО ЛИЦЕ! Съвсем сериозно. И аз съм била там, но добре че не са ми казали тогава, че щях да психясам съвсем. Пак преди години баба ми сънува как върви по някакъв плаж, ама съвсем реален и с подробности е бил съня, как върви по пясъка. След време отиде да работи в Италия и се озовава на същия този плаж от сънищата си, вървейки, по същия начин и всичко било еднакво. И това, което разказах за дядо си. Аз си имам преживявания, които ме карат да се чувствам убедена, че има нещо, някаква сила или разум, но са прекалено лични за да ги споделям, засега.

P.S. npp , изчезни от темата след като нямаш к'во да кажеш по нея. Мангал.
    Последно редактирано от Concussion : 01-24-2012 на 17:26

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Преди години, в град Несебър, на бунгалата майка ми, вуйчо, леля и баба, както и хората от съседното бунгало видели животно (много малко, по-дребно и от коте), което било с четири или шест крака и имало ЧОВЕШКО ЛИЦЕ! Съвсем сериозно. И аз съм била там, но добре че не са ми казали тогава, че щях да психясам съвсем. Пак преди години баба ми сънува как върви по някакъв плаж, ама съвсем реален и с подробности е бил съня, как върви по пясъка. След време отиде да работи в Италия и се озовава на същия този плаж от сънищата си, вървейки, по същия начин и всичко било еднакво. И това, което разказах за дядо си. Аз си имам преживявания, които ме карат да се чувствам убедена, че има нещо, някаква сила или разум, но са прекалено лични за да ги споделям, засега.

P.S. npp , изчезни от темата след като нямаш к'во да кажеш по нея. Мангал.
    а това за съществото с четири(-те) или шест(-те) крака ли е, което (ти) имаше да казваш като много поучително?!, нима това е нещо поучително?!, изроди колкото щеш в всеки един филм на ужасите с изрод(-и) в него, както и в всеки шантав, считан за кошмарен или не, сън с изрод(-и), така че, какво толкова си мислиш че хората могат да научат от това, след като не казваш нищо поучително освен някаква си историйка за някакво изродче, но без каквито и да било поучителни думи?!

все пак истинският Господ Бог ми даде да разкрия тайната на видението с животинчето, това е един образ, който човешката религия е създала с цел да обвинява лъжливо човеците за това че са невярващи, тъй като лъжата на дявола е че грехът е в невярата и че всяка неправедна вяра/духовност/религия е безгрешна, целта му е да заблуждава и погубва хората, като първо ги пороби под системата на верческото/духовното беззаконие, която в Библията се нарича "греха", след това планът му е да обвинява човеците че не вярват в Бог, а/и плашейки ги по този начин, да ги води по пътят към верческото/духовното беззаконие за да може да привлече колкото се може повече последователи, които да превърне в съвършени инструменти на погибелта, и така да погуби колкото се може повече човеци, та ако може и цялото човечество, така че, този образ с животинчето е просто една от неговите хитрости, тъй като точно този образ се е явявал на много хора, и по време на сън, и на яве, защото това е просто един от начините да лъже невярващите плашейки ги че са грешни заради това че не са вярващи с цел да ги накара да тръгнат по пътят на човешката сиреч неправедната религия/духовност - това е, с онова животинче дявола се опитва да излъже казвайки нещо от рода на: "виждате ли какви жалки изроди ще станете или ще си останете ако продължавате да бъдете невярващи, затова елате да станете вярващи/духовници/религиозни/окултисти по пътят на великата(сиреч погрешната) духовност/религия, която ще ви направи да станете равни дори и с/на Бог(-а)"
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 18:36

Че кой е казал, че трябва да казвам нещо поучително, още повече пък за бог Я прочети заглавието! Престани да осираш темите и да спамиш, тук даже и Гандалф не се обажда, аре остави една тема да тръгне като хората, бе, МАМИТО МУ ДА Е**!!! Знам те аз теб, така с глупостите можеш да стигнеш и до 50-та страница на темата, АРЕ ИЗЧЕЗНИ!

Мега фен
    хехеее, npp ти си като праведния Йосиф, дето тълкувал сънищата на фараона - браво, браво.

Мега фен
    Че кой е казал, че трябва да казвам нещо поучително, още повече пък за бог Я прочети заглавието! Престани да осираш темите и да спамиш, тук даже и Гандалф не се обажда, аре остави една тема да тръгне като хората, бе, МАМИТО МУ ДА Е**!!! Знам те аз теб, така с глупостите можеш да стигнеш и до 50-та страница на темата, АРЕ ИЗЧЕЗНИ!
    след като е в раздел "религия", тогава защо да е не на място?!, истинският Господ Бог дори даде подробно откровение за видението с животинчето, което членове на твоята фамилия са виждали

Абе не знам ти как си го тълкуваш това "животинче", ама говоря за нещо съвсем реално, което и до ден днешен не мога да го открия никъде. Най-интересното е че се е обърнало и затова са го видели, и не е гледало като животно, ами сякаш е имало интелект, това е най-гадното и стряскащо нещо, според думите на очевидците.

Мега фен
    Абе не знам ти как си го тълкуваш това "животинче", ама говоря за нещо съвсем реално, което и до ден днешен не мога да го открия никъде. Най-интересното е че се е обърнало и затова са го видели, и не е гледало като животно, ами сякаш е имало интелект, това е най-гадното и стряскащо нещо, според думите на очевидците.
    добре де ти не прочете ли откровението по-горе в post #36?!, нали ти се обясни че онзи образ на животинчето е нещо, с което дявола плаши хората, опитвайки се да ги погуби, или за това че са невярващи, или превръщайки ги в неправедни верчески/духовни дейци, т.е. все едно че се опитва да каже: "ако не станете религиозни/вярващи/окултисти(сиреч, последователи на човешката религия) тогава всеки от вас ще се превърне в такова жалко животинче", като така той се опитва да погуби още повече и неправедните духовници/вярващи, онова животинче е просто образ на погибелта, в която дявола иска да вкара колкото се може повече човеци, та дори ако може и всичките - това е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    добре де ти не прочете ли откровението по-горе в post #36?!,
    аааааа, сега правиш и откровения, точно като Йоан Богослов, уаууу - ти май ще се окажеш един от най-великите библейски пророци..... наред с пророк Даниил и Илия

Мега фен
    а бе (дори) ревахте че никой не влиза в този раздел на форума(философия и религия), но как ще влезе някой сериозен, след като тук сте се изтипосали все досадници?! - какво друго очаквате да ви се каже?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    след като тук сте се изтипосали все досадници?! - какво друго очаквате да ви се каже?!
    но иначе, той ни обича, сигурен съм

Мега фен
    но иначе, той ни обича, сигурен съм
    има си хас след като някой ви отделя часове време за да ви свидетелствува Словото да се окаже че не ви обича

Мега фен
    че аз точно това казах - ама и ние те обичаме - видя ли сега кво става!

Мега фен
    че аз точно това казах - ама и ние те обичаме - видя ли сега кво става!
    какво става?!

Мега фен
    как кво - любовта възтържествува

Мега фен
    как кво - любовта възтържествува
    дано наистина да е така при теб
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 20:46

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Бат Жоро сичко намира бее!

http://www.youtube.com/watch?feature...k-uN73Gk#t=16s

VOILA!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си