- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Змийско мляко или чесън
Здравейте мацки !Използвам хининова вода за по-бърз растеж на косата и сега мисля и маска за коса да си взема,но не знам каква и искам да ме посъветвате.Знам че чесъна мн помага за растежа наистина,но не искам да рискувам да се мажа с него,защото мн мирише,когато се намокри косата (ина4е не).Мн коментари обаче про4етох 4е и змийското мляко мн помага.И въпроса ми е маска за коса с чесън(на LORYS примерно) или със змийско мляко?
Аз имам тази с ефекта на змийското мляко и съм доволна... прави ми косата по-мека и по-лесно се разресва и въпреки това ти препоръчвам http://static1.framar.bg/product/miosotis.jpg - с костен мозък и плацента... не съм я ползвала много (само я пробвах у една приятелка), но не съм чувала някой да е недоволен от нея.. (и сега някой ще се появи след мен и ще почне да критикува ;дд ) .. но пак ти казвам и тази с ефекта на змийското мляко е добра наистина![]()
Нито една от двете. Не са качествени. Пълни са със силикони.
Насочи се към нещо друго ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Маската със змийско мляко е пълна със силикон.. може това някои момичета да го одобряват ....но не е добре за косата.
Благодаря мн за отговорите!Значе ще си взема тази с плацентата и костния мозък![]()
Ааа сега обаче про4етох 4е на някои им капели мн косите от тази маска..офф ужассс
Взимай я тази на Миозотис с костен мозък и плацента и си перфе. Няма какво да се чудиш.
Защо по-добре не наблегнеш на домашните маски? Излизат ти почти без пари, няма никаква химия и ефектът ще е 100 пъти по-добър.![]()
бих допълнила домашни маски съз зехтин , бадемово масло, кисело мляко, аспирин и витамин А и ЕПървоначално написано от Hilary_
да не забравяме и изключително полезния за косата,жълтък!Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD
![]()
С костен мозък и плацента в никакъв случай не си взимай. Отвратителна е.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Благодаря Ви още веднъж за съветите !!! Ще пробвам малко с домашна маска (като гледам има мн теми ,в които има безброи маски) и тогава 6те обикалям за други)) :* Благодаря още веднъж
+Първоначално написано от Djuff
http://static1.framar.bg/product/miosotis.jpg Адски доволна съм от тази маска! Препоръчвам![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Определено. На пазара евтините неща са само боклуци...Първоначално написано от Darinella
да бяха само евтините..Първоначално написано от lgirl
Тази маска с костен мозък и плацента откъде може да се вземе? Продава ли се в аптеките? Ии каква е цената гору-долу?
Тая на Miosotis е много хубава! И аз не знам вече коя опаковка изхарчих. На Лорис маските не съм ги ползвала, защото нямам никакво доверие. Не може такова количество за толкова малко пари и да е хубаво...не вярвам да има и разлика в състава на тази с чесъна и другата.