- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ГАДЕН ГРИП + ВАКАНЦИЯ
Болен съм :@ не знам дали ще има грипна, стискам палци
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аз пък съм с няква сериозна кашлица и хрема и съм леко болен. Да се надяваме да ни пуснат..
И аз съм болен мноо съм отпаднал и ме боли мноо гърлото-дано да не е грип-пия чайчета и смуча тука някви хапчета, но няма ефект-понеделник сигурно ще ида при личния и без това не смятам да ходя на даскало в това състояние и без тва ще е -20 градуса
Скоро се излекувах всички в нас бяхме с адската кашлица. Все пак искам ваканция малко почивка след края на срока ама в Пловдив май няма да имаме УЖАС!
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
не,не съм болна.
но въпреки всичко искам ваканция(кой не иска): ))
но,ест няма да има 100%.
Трябва да знам, че с тебе, любов ще изтрием грима...и ще сложим нов.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Винаги има две мнения - грешното и моето.
Преди 2 седмици се разболях и не бях 2 дена на у-ще, тъй като имах висока температува. Лекарката ми не ми откри нищо, а пък и температурата ми спадна до 37.1. И така тия 2 седмици ходя със така в температура и в четвъртък нещо като ме хвана. Гърло, кашлица, хрема. Което си e било отвътре си изби. И от 28 души бяхме само 19.. Така че хора пазете ce, че да си болен е много гадно. От най-простия грип може да стане усложнение и.. знаeте нататък.
![]()
Oф,днес се събудих със запушен нос и гърло,което ме боли.Нямаме грипна и според мен няма да имаме.
ама вие сте тъпи и затова няма да има ваканция
като ви боли гърло, имате температура, кашляте, кихате, подсмърчате и пр., стойте си у дома 2 дни бе..
аз съм напълно здрава (да чукна на дърво) и никакво оправдание нямам, обаче тия болните, едно че се доразболявате в даскало, друго че заразявате и други и трето че и да сте болни, няма да ни пуснат ваканция по тоя начин..
Кажи как да остана у дома, като трябва да ме оформят, това ми е последна година, как ще кандидатствам с ниска диплома в даден университет. Утре трябва да ме изпитват по математика, няма да ми пише 6, защото съм била болна. Срока няма да се удължи. Това е последния ми шанс. Ако ще 42 градуса да вдигна, голяма работа че ще ви пуснат една седмица, после някои може да съжаляват за това дълго.
ЗА ТОВА, ДАНО НЯМА ГРИПНА.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Те чакат всички да се разболеят,та да обявят грипна ваканция ;х
От друга страна е края на срока...
Не съм болна,скоро се излекувах,но не беше грип
Шофирай разумно - стигни жив!
не чакам до последния момент, какво да правя че последното контролно ми беше в понеделник и в петък ми върнаха резулатите и не ми стигат 20 стотни за 6
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Кося, в сряда ЕГ-то са стояли на студено, ама по 20 минути часове, нещо парното е гръмнало май
надявам се нещо да се случи утре, та да си ходим по-рано, ама официално нищо не е обявено
миналата седмица бяха 15% отсъстващи, тази ще видим..
дано да ни пуснат че не се живее на тоя студ и с всичките кашлящи около мен,,
Да и аз бях болна миналата седмица температура,главоболие,каш лица и всъщност още съм болна,но вече много материал имам да наваксвам и отивам болна на училище,а като се сетя,че след 15 минути трябва да ходя на училище и как ще се превърна в ледена висулка ужас.
Миналата седмица имахме 4-5 болни! Аз днес не съм да у-ще защото нямах време да уча и щях да си разваля оценката, ама не съм болна! Идеално съм си! :d Тая седмица не знам колко са! Като гледам времето днес грее слънце и няма много надежда да ни пуснат заради него, но се надявам! Даноооо имамеее грипнаааа!!! :dd
Ако бяха помислили малко от "великото" министерство, можеше и да не е така - болни да ходят на училище, а същевременно ваканция да не се обявява. Но това е вследствие на тоталният хаос, който цари в българската образователна система, където експерти вземат немалки заплати, а КПД-то им е 0,000. Тази система, в която никога не е помислено, не се е мислило и няма и да се мисли - защо МОМН не отвориха един мейл, най-просто казано, с предложения във връзка с ваканциите? Кому са нужни един Петък и един Понеделник насред нищото? Кой определи тези нелогични ваканции - два учебни плюс два почивни дни, а те дори нямат срам и го наричат "ваканция"? А ако например вместо 22 работни дни, отпуската на експертите и на министъра на образованието се направят 22 календарни, дали няма да им е кофти? Как биха реагирали те? Все интересни въпроси на които отговор няма да получа (получим).
Онзи "некадърник" (да не използвам по-тежка дума), който е съставял графика на учебните срокове, не можеше ли да направи първият срок на свършва на 03 Февруари? Много ли беше трудно и сложно да се сети многоуважаваният другар, наричащ себе си "експерт" ? Някой помислил ли е, че ще има хора, които ще свършват училище в 19:30 в Понеделник, а няколко часа по-късно, в 07:30 ще трябва отново да се върнат в училище ? И относно това, "мумията" се произнесе: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4517371
"Няма да има междусрочна ваканция! Точка по въпроса." - рече и отсече баш-шефа. Най-много обаче ме подразни следното:
Игнатов ли си фантазира, или реално е имало срещи с ученици? Какви са тези ученици? От къде са? Кой им е дал правото да представляват всички ученици в България? С какво са се съгласили? Какво са предложили?Министър Игнатов припомни, че графикът на учебното време цяло лято е бил обсъждан с родителски организации, с ученици и с експерти, преди да бъде подписан от него.
Нещо работата и тук намирисва. Ситуацията ми напомня на един тоталитарен виц:
Един човек решил да критикува началника си: Абе...
Началника го мярнал заплашително: А, де, де !
Човекът отвърнал: Е, да, де....
Мда.. температура, гърло и ми е супер отпаднало. Днес се почувствах по-добре и отидох на у-ще, да не изпускам материал, понеже и миналата седмица отсъствах. Госпожата по АЕ и тя е болна, миналата седмица беше по БЕЛ.. другите госпожи не ги знам 'щото имаме само 3 важни предмета.
На училище нямаше почти никой поне 50% ги нямаше.. + вънка е ебаси студа!!!
ваканция в Бургас![]()