.
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    изкарал си цитата от най-изопачена версия на Библията, ето го от много по-стандартната ревизия от 1940г., "иди, продай имота си" означава изостави неправедната вяра/религия, а "дай на сиромасите" означава спри да съдиш/осъждаш човеците и започни да показваш съвършена милост към тях в вярата, "и ще имаш съкровище на небето" означава че така вярата никак няма да бъде неправилна, "и дойди и Ме следвай." означава че така вярата с сигурност ще бъде съвсем съвършено правилна, в Марк 10: 21 се говори за вярата, понеже както пише там, онзи, който Го попитал как да наследи вечен живот бил някакъв духовник от тогавашната юдейска/фарисейска религия, и затова Исус му казал: "Знаеш заповедите:"Не убивай; Не прелюбодействувай; Не кради; Не лъжесвидетелствувай; Не увреждай; Почитай баща си и майка си"."(Марк 10: 19), понеже той е бил обучаван още от дете в систематичната вяра, както и той самият разкрил: "всичко това съм опазил от младостта си."(Марк 10: 20), библейските писания са книги за вярата, не за езически дейности
    npp на тебе май какъвто и цитат да ти се даде от Библията и ти си го тълкуваш по подобен на гореописания ти начин. Като ти говорех за кръщението и ти давам цитати ти пак си ги тълкуваше по подобен начин; като ти говорех за вярата и ти давах цитати ти пак си ги тълкуваше по подобен начин. Христос ти говори в прав текст със супер ясни думи и ти пак си ги тълкуваш и интерпретираш по подобен на гореописания ти начин. Имам чувство, че дори ако ти кажа "отивам до магазина да си взема хляб и кашкавал, ама сирене и боза няма да взема, защото са развалени" и ти пак ще намериш чалъм да си го изтълкуваш по вече споменатия или подобен начин.

Не мислиш ли, че нещо не е наред, а!!!
    Последно редактирано от defender : 01-30-2012 на 22:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си