.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а нима ако продадеш всичко, което имаш и се оттървеш от парите ставайки клошар по този начин ще прокопсаш повече отколкото иначе?!, защо си мислиш че Исус иска да натовари своите последователи с тежки бремена
    Чааакай бе npp, още нищо не съм казал по този въпрос и ти ми сложи думи в устата.
    И между другото, аскети и отшелници са били точно такива!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Съдейки по времето когато гейски избра да се обади в темата виждам че ако някой запроси от добрият християнин пара той си изпълва пилешките гърди с въздух и изкрещява с пречупен глас "Mολὼν λαβέ!"
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Чааакай бе npp, още нищо не съм казал по този въпрос и ти ми сложи думи в устата.
    И между другото, аскети и отшелници са били точно такива!
    защо аскети и отшелници след като са живеели и действували сред хората?!, нали са благовестявали/проповядвали редовно, спасявали са хора от бесовете и проблемите, изцелявали са от болестите, възкресявали са мъртъвци, и пр., не са живеели изолирани от хората

Принципно много ги съжалявам, а майка ми ми забранява да им давам. На 2 пъти съм го правил, но и двата пъти съжалих.
    Първия път, дадох 1 лв. на едно малко циганче - след 2 минути се върна да ми иска още....
    Втория път, дадох 50 стотинки на една баба - тя пък започна да се оплаква, че съм й дал толкова малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си