.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Голям фен
    що за глупости? thefolenangel сигурно е най-свестно мислеия в този форум...за тези които не разбират ще кажа че той се опитва да каже не че неговото момиче е красиво, а че красивите момичета са красиви и без да застават в поза или да се гримират....;хх
    thefolenangel : и моля те човек, ще се повторя, но те умолявам да махнеш онова нещо!! смили се над горките ми очи!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    що за глупости? thefolenangel сигурно е най-свестно мислеия в този форум...за тези които не разбират ще кажа че той се опитва да каже не че неговото момиче е красиво, а че красивите момичета са красиви и без да застават в поза или да се гримират....;хх
    thefolenangel : и моля те човек, ще се повторя, но те умолявам да махнеш онова нещо!! смили се над горките ми очи!!
    Абе свестен изглежда, но трябваше по-меко да каже истината. Снимката на dream е красива, няма голям нос, червилото си е добре. От мухата направи слон.
    Не е спам. Снимка, на която не се виждам:
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1328090049s.jpg
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Яяя борец за свобода се е появил
    Creative Technologie

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    thefolenangel .. Не ме грее много дали ми харесваш червилото (най-малкото, че за 1ви път слагам такова.. след Хелоуин ;д) .. Язък, че си симпатичен на външен вид, много негативизъм, много нещо, но дано само да не мислиш, че по тоя начин ще успееш да промениш нещо ... всеки ще си прави каквито си иска физиономии и ще си слага какъвто иска грим.. с критики поднесени по точно този начин, не постигаш абсолютно нищо освен негативно отношение към себе си от страна на околните.

Нищо ново

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    SPAM

.: machoka :.
    Последно редактирано от machoka : 02-01-2012 на 20:25

SPAM

.: machoka :.
    Последно редактирано от machoka : 02-01-2012 на 20:25

Аз съм нов тук, засега само чета и разглеждам темите, ама реших да си постна и аз снимката

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...06270711_n.jpg

Мега фен Аватара на dirtyyy

Божее,сладурано а ти а какво се бориш? Странна си ми.

До падналото ангелче, много си критичен бе слънчице. Хахаха, много мразя да засягам хората, няма и да се опитам, но виж наистина критериите си.

Не,наистина даже не знам какво да кажа.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...29918944_n.jpg

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Божее,сладурано а ти а какво се бориш? Странна си ми.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...29918944_n.jpg
    не знам коя от двете си ти, но момичето с русата коса направо ми взе очите!!
    аз не се боря за нищо, просто ми стана смешно..

anonymous708973
    Guest
    От прекалено малко време си тук, за да си разбрала кои са свястно мислещите.
    Нещо сравнително старо (септември 2010 май)

И аз не съм съгласна с представата му за красота, ама... стига сте се джафкали

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    От прекалено малко време си тук, за да си разбрала кои са свястно мислещите.
    Нещо сравнително старо (септември 2010 май)

И аз не съм съгласна с представата му за красота, ама... стига сте се джафкали
    иююю баси кво се вижда окло теб
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си