.
Затворена тема
Страница 41 от 201 ПървиПърви ... 313738394041424344455191141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 5008
    Много се смях на последните коментари, ахахахах. Извинявай там 'паднал ангел' или нещо, нооооо тука не е форум " вижте професионалните снимки с никонче на потребителите от раздел еди кой си " Не виждам на какво отгоре е цялата тази критика . Айде, за да не е спам http://prikachi.com/images/682/4336682G.jpg . А и ако ще коментираш, запази си мнението . Не слагам снимката за мнения и комплиментчета ) !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    ..
    Виж си личните

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от airHaos Виж мнението
    обещах си да не комантирам...виж си личните...

И сега чака да и напишат "коментарчета". Спирам до тук, че е модераторка. Иначе щях да и кажа още истини
    че има ли някой тук , който не го прави със същата цел?
    А за останалото от поста ти и аз правя евала , евала за върха на простотията.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Я пък тоЗ. Какво като съм мод, кажи си, човеко?
    въй въй хаха
    Мен коментарчета не ме топлят, душице златна.
    И примера ти пък точно с мен и думите, които си употребил по-горе ама с нищо не си съответстват.
    Думите ми съответсват много но дали ти можеш да го разбереш? Това е друг въпрос. Ако един човек не желае ласктателства той ще постне една съвсем обикновена снимка (ако изпитва тази толкова голяма нужда).
    A не:
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...84312323_n.jpg
    Смешното е че си супер изрязана на всичките снимки, с не знам каква цел. Което просто прави снимките смешни. По-горният ми коментар с "мозъчната операция" можеш да погледнеш за насоки

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Много се смях на последните коментари, ахахахах. Извинявай там 'паднал ангел' или нещо, нооооо тука не е форум " вижте професионалните снимки с никонче на потребителите от раздел еди кой си "
    Tова няма нищо общо с качеството на една снимка. А с това КАК се снимате.
    Що се отнася до "професионалните" ми снимки, ще ти кажа че фотоапарата, хваща само това което е. Както се казва, ако си грозна, като мен, грозна ще излизаш на снимките - единствената разлика се крие в това с какво самочувствие ще ги показваш на други хора (коментара за грозотата е пример, не се отнася за теб!)

Цитирай Първоначално написано от yambolfan Виж мнението
    thefolenangel,истина казваш Това е от чалга културата,във песните кво ли не се пее как били яки тупалки,кви мръсници били,как се свалят дрехите,целувките между чалга певиците и тей нататък,те с това израснаха бе,естествено не е само тази причината има и други причини,но ако взема да пиша ще стане мазало...По-тази причина и аз имам проблеми с момичетата,то вече не останаха нормални и естествени момичета бе
    Проблеми с хората (защото и момичета са хора) нямам. Приемам ги такива каквито са (може би там се крие истината). Но когато се появи някоя неземна (разбирай със самочувствие на еди коя си, защото я тъпче мутра с пари - това по действителен случай ми се е случвало) ги смъквам много бързо на земята. Разревавал съм момиче, не с шамари, юмруци и псувни, а само с ИСТИНАТА , защото от нея боли доста.

Ето ви снимка - http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...62446975_n.jpg
    че да не е спам.

А що се отнася затова, защо "правя всичко това". Тъй като очевидно има много не разбрали, NightGuardian, на който му правя евала за 300 часа които е загубил да ги изпише тия 6000 мнения (от които сигурно 5800 нямат никакъв смисъл).
    Целта ми е НЕ да се чувствате обидени (а щом се чувствате, знаете какво означава, нали? ). А да се замислите - върху ценностите си. ДАЛЕКО съм от мисълта да ви превъзпитвам аз, но поне мога да създам малко мисловна дейност нали?

Тайната приятелю е да не я търсиш Тя сама ще дойде - Хакуна матата

А що се отнася до критерия ми... Не, напротив, той е нисък. Просто повечето от тук не могат да го покрият. И как да могат, като расъждават... че като се качат на токчета, сложат една поличка, грим и покажат малки цицки са вече "супер яките модели".

Че виж горният пример над мен - http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...84312323_n.jpg

И сега чака да и напишат "коментарчета". Спирам до тук, че е модераторка. Иначе щях да и кажа още истини

И тъй като изговорих много ще ти дам пример за естествена красота:
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...0_375210_n.jpg
    Снимката отне 3 минути да я кадрирам, обработката е НИКАКВА! Ползвам е обектив 50f1.4 Друга снимка, която съм правил само че на сегашната си приятелка:
    http://thefolenangel.deviantart.com/#/d4dh5x2
    Никаква инвазивна photoshop намеса. Това господа е КРАСОТА

Ето ви снимчици, да не "речете", че е спам
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...15862967_n.jpg
    Абе цайс, виж откъде ти почва челото и после критикувай другите. Докато не се научите да си гледате в собствената паничка така ще е ситуацията. Тва че не може да ти върже едно подобно момиче, не значи че трябва да си изливаш комплексите по форумите. Тоя твоя пример за естествена красота прилича на лелче на държавна заплата в общината, щом ти е такъв вкуса имай си го, ама не да налагаш мнения и да даваш наклони по форумите..
    Only the good die young. All the evil seems to live forever..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    thefolenangel, малко злобничко се изказа, което не значи, че не съм съгласна с теб донякъде. Примера ти за естествена красота обаче не го харесвам. Момичето може да е естествено, но не е красиво. Не знам колко време си я кадрирал, обаче лицето и е точно в центъра на снимката, ръцете и са отрязани през ставите. Сянката на лицето, която хвърля косата е дразнеща и очите й, които би трябвало да са най-красиви, са в сянка. Успех в занаята!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    До човека с дългите коментари (не ми се скролва надолу, не го приемай като обида, а като проява на мързел от моя страна).
    Не съм напълно съгласен с мнението ти, тъй като "красотата" е различна за всекиго и различните лица се приемат различно от всеки човек. Също така не очаквай ефектът от телефон с 2mpx да е като на проф. фотоапарат. Професионалната снимка си е къде-къде, но пък аз лично почти всеки ден разглеждам профи снимки на девушки от моя град, които нямат нищо общо с хората на снимките.
    Онази девушка с естествената красота за мен не е нищо повече от 85% от населението на Б-я, когато са без грим.

За да не съм само негативен ще споделя, че някой твои твърдения намирам за близки и до моите, макар и не напълно.
    Снимката на приятелката ти е страхотна и дано сте дълго време щастливи.
    Respect my authoritah

А що се отнася затова, защо "правя всичко това". Тъй като очевидно има много не разбрали, NightGuardian, на който му правя евала за 300 часа които е загубил да ги изпише тия 6000 мнения (от които сигурно 5800 нямат никакъв смисъл).
    Целта ми е НЕ да се чувствате обидени (а щом се чувствате, знаете какво означава, нали? ). А да се замислите - върху ценностите си. ДАЛЕКО съм от мисълта да ви превъзпитвам аз, но поне мога да създам малко мисловна дейност нали?
    като ти чета постовете и да ме вържат , да не ставам от компютъра , пак ще съм по-напред от теб.

Голям фен
    що за глупости? thefolenangel сигурно е най-свестно мислеия в този форум...за тези които не разбират ще кажа че той се опитва да каже не че неговото момиче е красиво, а че красивите момичета са красиви и без да застават в поза или да се гримират....;хх
    thefolenangel : и моля те човек, ще се повторя, но те умолявам да махнеш онова нещо!! смили се над горките ми очи!!

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...0_375210_n.jpg пф естествена е , но не и красива......

и за да не е спам: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6281081_n.jpg
    Последно редактирано от baby07 : 02-01-2012 на 08:48

baby07 кой ден ще ми докараш нещо. :X

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    що за глупости? thefolenangel сигурно е най-свестно мислеия в този форум...за тези които не разбират ще кажа че той се опитва да каже не че неговото момиче е красиво, а че красивите момичета са красиви и без да застават в поза или да се гримират....;хх
    thefolenangel : и моля те човек, ще се повторя, но те умолявам да махнеш онова нещо!! смили се над горките ми очи!!
    Абе свестен изглежда, но трябваше по-меко да каже истината. Снимката на dream е красива, няма голям нос, червилото си е добре. От мухата направи слон.
    Не е спам. Снимка, на която не се виждам:
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1328090049s.jpg
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Яяя борец за свобода се е появил
    Creative Technologie

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    thefolenangel .. Не ме грее много дали ми харесваш червилото (най-малкото, че за 1ви път слагам такова.. след Хелоуин ;д) .. Язък, че си симпатичен на външен вид, много негативизъм, много нещо, но дано само да не мислиш, че по тоя начин ще успееш да промениш нещо ... всеки ще си прави каквито си иска физиономии и ще си слага какъвто иска грим.. с критики поднесени по точно този начин, не постигаш абсолютно нищо освен негативно отношение към себе си от страна на околните.

Нищо ново

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз пък съм за свободата! Поствайте си снимки и на отворите ,ако искате...Коментирайте си , пускайте си снимки и каквото искате правете. Никой не ми е длъжен на мен да ми харесва снимката,нито съм длъжна да харесвам нечия снимка.
    Аре НА ви 2 натурални и естествени :
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...62888566_n.jpg
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7394082_n.jpg
    maDamn

Мега фен Аватара на machoka
    само аз ли не разбрах на thefolenangel какъв точно му е проблема всмисъл какво не го кефи в моднатите снимки )

Повече от фен Аватара на BgHtH
    http://thefolenangel.deviantart.com/#/d4dh5x2
    Никаква инвазивна photoshop намеса. Това господа е КРАСОТА
    За снимката или за момичето говориш?
    Щото приятелката ти може да мине за седмичка(7), ама с многоо уговорки.
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Хубава тема си подхванал, но тук не е мястото за подобна беседа. Никой няма да те изслуша. Направи отделна тема и дай конкретни примери, защото това е раздел "Секс" и точно тук е най-подходящото мястото,където всеки ще пусне "изрязаните снимки" и ще си покаже прелестите.
    За естествената красота на дълго и на широко можем да пишем. Тезата ти се размива следствие писанията и тона на общуване. Има си място, където можеш на спокойствие да си изложиш мнението, но това не е Секса.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението

Божее,сладурано а ти а какво се бориш? Странна си ми.

До падналото ангелче, много си критичен бе слънчице. Хахаха, много мразя да засягам хората, няма и да се опитам, но виж наистина критериите си.

Не,наистина даже не знам какво да кажа.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...29918944_n.jpg

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На thefolenangel ще му кажа само да се укроти малко, струва ми се, че е объркал нещо форума. Ако искаш да си правиш сравнение на уж "професионалните ти снимки" не е мястото тук. Влез в някой форум за актова фотография или както се нарича, където е пълно с професионалисти и си покзвай щракаческите умения. По - надолу във форума има раздел Фотография, ако не си забелязал.

Темата е с друга цел, не за показване на фотографски умения. Друг е въпроса за "стила на самите снимки". Но това всеки сам решава какви снимки ще пуска.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-01-2012 на 14:34

WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението

много си хубава, много ти се радвам

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    SPAM