- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Като всеки път преди изпитИ като си те знам как се панираш преди това и на другия ден като те взема и ме прегръщаш с думите "шеееееест". Винаги е така
По темата: Супер, закусвам и после си се захващам пак с проекта дошла ми е музата. И нямам търпение да се прибере да си я чуя![]()
PinkPan7her, мен ме скъсаха на други изпити.
Притеснението барабар с паниката играят много голяма роля. Може да учиш всичко и да се панираш в един момент и всичко да забравиш. Една приятелка я скъсаха на много важен изпит по английски, а е една от най-добрите в групата и я скъсаха за буквално една точка. Това не показва, че тя не учи. Просто чист карък и много притеснение. От цялата група само нея са скъсали. От 20 човека. Все пак това са големи изпити, много важни и за които си давал пари. Едно е такъв изпит, а друго е да те вдигне примерно тази по химия и да те заплашва с поправка. Казваш няколко работи и имаш тройка. Има и случай дето се молят и им пишат срещу едно кафе.. и като имаш двойка ще я поправиш, но поне не си вътре с парите.
Добро утро.
http://www.youtube.com/watch?v=9-Rxb...eature=related
Тъкмо си се оправям аз за училище и в последният момент ми казаха, че няма да ходя-било студено. Всичкият труд на вятъраИ някой да ми каже защо станах рано?! (facepalm)
нехаещо. искам да ми се пообяснят още съвсем мъничко ония параметричните и съм готова. крайно време е да седна да гледам задачи от минали години за втори кръг, за да мога да мина по-голямата част,току-виж видя нещо ново и науча нещо ново.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Студено ми еее![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Искам да искарам изпитаааааааааааааааа ....... Ужасно ме е страх![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Днес със сигурност ми е по- добре от вчера, но и аз съм адски притеснена с тези изпити- 5 минаха, уж остават 2 лесни.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Във ваканция сме цяяяяла седмица, а аз даже се пенсионирах още миналия четвъртък.. чудя се дали е наистина толкова студено навън, от няколко дни кибича само на 25 градуса +
Чувствам се добре. Мързеливо, прибрах се преди час, голям студ навън, няма да излизам до края на седмицатаИмам ново портфолио за правене, ама ме мързиии, две не виждам. Трябва да измисля нещо. От мойто уни също се обадиха, иска ми се да ида да си поговоря с тях, ама тея пари...
![]()
Освобождавам се самосиндикално до края на седмицата, от каквито и да било мероприятия и задължения, благодаря за вниманието.![]()
Кратко и ясно : ЗЛЕ! Незаслужено зле!
maDamn
Интересно , даже много.Не съм я виждал и чувал от месеци , но не мога да спра да мисля за нея.Може би трябва да я викна в София да ми дойде на гости ? От друга , страна и тя лъже.Макар и наиситна рядко , все пак лъже.Чак ми стана тъпо , че лъже мен и за мен.Еххххххх.
Загубих доста пари на покер , обаче не ми пука.Вече трудно приемам нещо насериозно![]()
Много съм щастлива. Ух,супер много! В прекрасно настроение съм!!!
Everything changes, but beauty remains ...
Още ми е лко сънливо, но като ме удари кафето в главата ще се освестя. На вън е кучи студ, а аз трябва да ходя на изпит .... Ужас ... И дано оправя схемата с пищовите, че за 10 философа да им помня автобиографиите наизуст ... е тоя филм го нема в мойто кино ... Както и да е да минава и тоя изпит и край на сесиятаА като си вземе и моя изпитите, и като се пооправи времето ще го полеем много стабилно и колективно
![]()
изнервено, а още не съм станала от леглото!!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре като цяло. Мързеливо ми е, а днес съм на даскало още от 11, пф.
Чакам хляба да стане готов... ох, като си помисля колко ще е мекичък и ухаещ... с един слой масло отгоре и... пей, сърце!
Тая малката ме нерви обаче и някой ден ще я запукам яко. Пикла.
Бивам. Наспах се, като се има в предвид ранното ставане.
След малко излизам, ще ходя до университета да се видя с един приятел, после ще ходя до нейния университет да си я взема от изпита. Дано да се е справила.
И дано навън не е толкова студено, колкото изглежда.
честно казано, разочарована... почти съм сигурна,че ще ми пише 5ца , а миналата година без да полагам никакви усилия пак толкова.. no expectations, no disappointments :/
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Странно ми е.
Тъпо. Скучно. Нищо не ми се прави. Никъде не ми се ходи. Стои ми се вкъщи и ми се гледа филм, ама тия отсъствия ще ми трябват юни месец, затова ще си ги кътам. Оф. Гадно ми е едно такова. Само се чудя на кого да си го изкарам. Оф, оф, оф.
Сънливо ми е, изобщо не се наспах- ама важното е, че си го гушках. Имам толкова да уча за тоя изпит, но след 1 час почвам сериозно вече.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Добре.Очертава се дълъг дълъг ден с много неща за вършене.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кеффффф на максВзех и последният изпит и то със 6тица
Сега остана само да отпразнуваме подобаващо успешната първа сесия!
Но нали все нещо трябва да се пре*бе моя пак ми спретна номер и пак се успя за незнам кой пореден ден.... накрая ще стане 3ти ден на сухо ... Почва да ми писва ....
Мина и имам 6. Останаха още 2 изпита...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()